0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar ağzımı açamıyorum normalmi acaba ağzım çok tatsız açı his var çok rahatsızım bu durumdan bu durumu yaşayan bilen varsa lütfen yazsın 

5 Cevaplar

0 oy
(380 puan) tarafından
Evet cnm dha yeni yaa ondan hayrlı olsunn inşallah 
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ama. ne yesem birşey anlamıyorum hiç birşeyden ağzım resme çok acı tatsız
(380 puan) tarafından
Hormonal cnm  en sevdiğin şey ble kötü gelebilir yada hiç sevmedgn şey çok güzel
Bebisler yapio:) bak bn 9 buçuk aydır cips ve noddle yiyemiyorum çok severdim önceden
(14 puan) tarafından
Anladım cnm acaba kaç aya kadar ağız tatsızlığı gidiyor çok götü ağız tatsızlığı yüzünden hiç birşey yemek istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
Evet oluyor malesef benimde öyleydi şuan 4 aylık geçti arada oluyor,bazen yediklerimde yapıyor seninkide bı an önce geçer inşAllah çok kötü 
(14 puan) tarafından
İnşallah cnm teşekür ederim evet çok götü yiyorum bıraktığım gibi acı his ağzım kuruyor sonra hiçbir şey yemek istemiyorum
(456 puan) tarafından
Su bile zehir gibi geliyor evet yemek içmek istemiyo insan ama yinede yediklerine dikkat bazı şeyler artırıyor.tuzlu gargara yap  az da olsa işe yarıyor canm
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Hamilelik yeniyken oluyor canım metalimsi acı tat, 3 aylık olunca geçmeye başlıyor 
(14 puan) tarafından
İnşallah cnm geçer hisi çok götü
0 oy
(3,902 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Fazla abartmamakla birlikte yarım çay bardağı soğuk süt seni rahatlatır fazlası kansızlık ve gaz yapar hamilesin zaten anemi ile uğraması daha zor.

Sen bir soguk süt dene ise yarar diye düşünüyorum.
(14 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Teşekkür ederim cnm denerim
(6,702 puan) tarafından
Bence  sütü  abartma demek istemiş.
(14 puan) tarafından
Evet yeni fark ettim
(3,902 puan) tarafından
Rica ederim :))
0 oy
(6,702 puan) tarafından

Normal o durum . Sanki hiç bitmeyecekmis gibi geliyor. Ama bitiyor merak etme :)

(14 puan) tarafından
İnşallah teşekür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 336 göst.
0 oy
3 cevap 41 göst.
2 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 401 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 795 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu

406,149 soru

12,176,677 cevap

36,659 kullanıcı

...