0 oy
380 göst.
Aile kategorisinde (2,077 puan) tarafından
Annemler oğluma hamileyken otomatik sallanan elektrikli bi beşik almışlardı. Sonrasında kırmayacağına emin olduğum bi abla da belli bi müddet bebeği için kullandı. 

Eşimin ablasının yeni bebeği oldu ve eşim kargo ile ona gönderelim dedi. Ben ablasına vermek istemiyorum çünkü 3 yaşında bi kızı var. Kardeşini inanılmaz kıskanıyor yani o beşiğe kesin oturur ve kırar. Zaten kilolu da bi çocuk. Eşime bunu söyledim ve hemen alındı. Ya ama kızı kesin oturup kıracak. Annemler hediye almamış olsa zaten zerre dert etmem. Para mesele değil. Ama kırılacağını bile bile niye vereyim? Yorumlarınızı merak ediyorum. Ha bu arada ablasına sıfır alıp gönderelim diye de söyledim. Para mesela değil 

23 Cevaplar

0 oy
(303 puan) tarafından
Canım böyle sakladığına göre muhtemelen ikinci çocuğu düşünüyorsunuz bence sakla kimseyede verme seninde tekrar çocuğun olur kullanırsın yine herşey artık cok pahali zamanında alinan herseyin kiymeti bilinmeli bende saklıyorum esimin abisininde bebegi oldu vermedim hiçbirini çünkü yine lazım olacak ve benim cebimden çıkacak insanlar yaparken ben bu çocuğa bakabilir miyim diye düşünmeli zaman öyle bir zaman 
-Reklam-
0 oy
(357 puan) tarafından
Yorumunu gördüm tekrar bebegin olur sakla 
0 oy
(307 puan) tarafından
Bu tür eşyalar, hatta tüm bebek eşyaları çok kısa süre kullanılabiliyor ama fiyatları hiç de az değil. O yüzden ben bebek sahibi olan aileler arasında dayanışmadan yanayım. Annem de almış olsa ikinciyi de düşünüyor olsam gönderirdim. Bir işe yaramadan duracağı sürede bir bebeğin ihtiyacını karşılayacak lse bu daha önemli benim için. Çünkü siz de ömür boyu saklamayacaksınız onu. En fazla ikinci çocukta da kullanacak ve sonra elden çıkaracaksınız. Önünde sonunde gidecek bir eşya ihtiyaç duyulan zamanda ihtiyaç duyulan yerde olmalı.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 187 göst.
30 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 383 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 704 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
2 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugce12. (636 puan) tarafından soruldu

401,084 soru

12,003,524 cevap

36,188 kullanıcı

...