0 oy
112 göst.
Aile kategorisinde (831 puan) tarafından
Sürekli tırnaklarını yiyor son birkaç haftadır böyle bakıyorum hep yemiş uzamiyor nasıl biraktirabilirim önerisi olan var mi?

3 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Acı oje surerlerdi zamanımızda canim işine yarar bu
(831 puan) tarafından
Oje sürdürüyor zaten hanfendi hem de rengarenk ama yine de yiyor alışkanlık olmuş sanki
(2,546 puan) tarafından
Bu farklı canim acı oje şeffaf oluyor onu yemez sanırım:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizimkide ayni vazgeciremiyorum tek çare okula verdim yemez inşallah unutur çünkü sıkıldıkça yapıyolar
(831 puan) tarafından
Benimki seneye başlayacak inşallah unutir sizinki de
0 oy
(5,948 puan) tarafından
kiz ise oje sur. benim kizim aci ojeyi falan da yedi umrunda olmadi . ama sirf süsü icin kirmizi ojeleri bizulmasin cirkin gozukmesin diye brakti yemeyi. 2 yas sonra 3 bucuk 4 yas hibi basladi iki kere ikisinde de sirf tirnaklar bozulur bak ne cirkin duruyor oje yakismiyor diyerek tirnagi yemediginde ayy ne guzel bak ne iyi oldu yemeyince tirnagini yakisti diyerek brakti
(8 puan) tarafından
Aynen benimki de yiyordu sonra oje sürdüm üstüne acı ojeyi sürdüm oylelikle bıraktı hemen pes etme bı kaç sürmeden sonra unutur ancak
(831 puan) tarafından
Ojeyi seviyor rengarenk sürdürür hem de diyorum ki tırnaklarını yersen uzamaz oje de süremeyiz bir daha kötü durur diyorum yine aynı alışkanlık etmiş sanki
tarafından
Bende deniyim kizlar ya aci oje aldim onu yedi siyah aldim bak kara olur agzin yeme dedim yedi bizde 3 kuşak yerizz annem ben bide kizim başladı annemde bana biraktirmak icin cok çaba harcadı ama hem köyde imkan yok hemde ben 1 e filan giderdim basladigimda arkadasima tembih ederdi bak yerse eline vur diye

Simdi ben yemiyorum evlendikten beri bakim törpü derken bıraktım cok stres ve film aninda bakarim elim agzimda hemen çekerim bende pembe oje alipta deniyim bakalim birakcakmi ya
(5,948 puan) tarafından
iste benim kiz sirf susu icin brakti okelerim guzel durmaz diye brakti. anasinifi doneli 4 bucuk yas gibi yine basladi anasinifindayken de surduk ohe falan ozaman da arkadaslari begenmez diye guzel olsun elleri diye birakti
tarafından
Benimde eylulde sübyan kursuna gidecek inşallah ugras bulunca birakir ya ne kadar erken o kadar iyi yoksa birakamaz diye aklim çıkıyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ahmer27mirac (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elifmerve (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 213 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
5 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,056 puan) tarafından soruldu

408,081 soru

12,254,622 cevap

37,217 kullanıcı

...