0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bugün oğlumun görüş günü bittiğinde babası getirdi bana dedi ki çocuğun sünnetini düşündün mü hiç düşünmedim dedim bana dedi hastaneye sormuşum gidip tahlilleri yaptıralım mahkemeden sonrada sünneti yaptıracağım dedi mahkemeye 1 ay var oğlum 3 yaşında sünneti yaptırıp bana vericek o süreçte daha sonrada sünnet düğünü yapicak sanırım yani oğlumun bakımı ni falan o süreçte ilgilenmiycek daha sonra alıp gösteriş yapicak zaten para gelsin altın gelsin derdinde insanlar acaba bende hiç birşey demedim haber bekliyorum dedi siz olsanız ne yapardınız mahkemede en az 2 yıl sürer yine boşanan anneler siz nasıl hallettiniz bu sünnet olayını bende her anne gibi hayalim vardı oğlumun sünneti ile ilgili bütün hayallerimi yıktı ailesiyle yapicak boşandigimız için çocuk doğduğundan beri ailem ve ben bakıyoruz oda sırf para ve gösteriş için yapıyor ve beni üzmek için ben şimdi istemesem yine yapabilir mi acaba 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,731 puan) tarafından

Ben erken yaptırdım yaşı küçükken sizinkinin yaşı çok çok sıkıntılı. Ya bebekken yapılacaktı ya da 7 yaşına bırakacaksınız. 3 yaşında sünnet ettirmeyin derim. Sünnet düğününe gelince, korkunç geliyor bana, adet falan değil uydurukça dinimizde de yok, millete gösteriş yapmak için uydurulmuş. Bi bebenin bü.lüğü kesildi diye ne düğüne giderim ne takı takarım :D

tarafından
Aynen bende öyle duymustum Ben izin vermesem yaparmı yine acaba mahkemeden izin alıp ben bir daha sorarsa çocuk daha küçük bide mahkeme daha bitmedi
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Sünnet düğünü yapsa sende gitmen lazım değil mi yani çocuğunun yanında olman gerekir 
0 oy
(142 puan) tarafından
Çocuğun sünnet olması kötü bir şey değil canım ama hani zaten çocuğa takılanlar çocuğun olarak kalır eski eşine ne oluyor takidan falan
tarafından
Onlar 5 kuruşa tamah eden adı insanlar asıl sorun buda değil zaten asıl sorun benim oğlumun sünnetinde yanında olamayacağım Benimde her anne gibi hayallerim vardı hem mahkeme devam ediyor
0 oy
(11,210 puan) tarafından
Sünnet düğünlerine aşırı karşıyım ya kızlar regl olduğunda düğün yapıp duyuruyorlar mı aksine ayıptır aman baban duymasın deniliyo. Ama sanırım illa yapacak o düğünü ve o düğünde senin çocuğunun yanında olman lazım 
0 oy
(17,162 puan) tarafından
Çocuk için 2-4 yaş arasında önermiyorlar ben bir kaç kez gittim getirdim ya ikiden önce yap ya dörtten sonra dedi doktor ayrıca istemiyorsan engel ol. Kendin daha doğrusunu bilirsin ayrıca o düğünü kendi tarafında yapacak tamamda senin ne hevesin varsa yap. Boşuna vazgeçme 
0 oy
(1,605 puan) tarafından
Suan sünnet ettirmeyin kimlik gelişimi için riskli bir dönem cinsiyetini öğrendiği dönemde yaptırmayı önermiyor doktorlar 6 7 yaş gibi yapın bir de boşanma sürecinde oldugunuz icin çocuk kendini cezalandırılmış hissedebilir
tarafından
Doktorla konuşmuşum yapacakmış doktor nasıl izin veriyorsa bu dönemde
0 oy
(4,223 puan) tarafından
3-6 yas cinsel kimligin olusma araligi ya. Genelde onermiyolar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 334 göst.
0 oy