0 oy
167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,865 puan) tarafından
3.5 yaşında kızım var 1 aylık da kızım var ☺️ 3.5 yaşında ki kızım herşeye ağlar a desen ağlıyor b desen ağlıyor birşeyi ağlayarak yaptırmak istiyor... Kizmayayim bagirmayayim diyorum ama olmuyor beni zorluyor bana bağır diyor anne bilmiyorum napim 

3 Cevaplar

0 oy
(3,338 puan) tarafından
Allah kolaylik versin öncelikle. Benve ilgi bekledigi icin bu davranışı. Sonucta kardesiyle aralari cok az, kiskancliktan da olabilir. Sabretmeyi dene zor olsa da, onunla konus, ilgini sevgini acik acik ifade et, disari cikip hava almayi ihmal.etmeyin. 
-Reklam-
0 oy
(773 puan) tarafından
Yeni kardeşi olduğu için oda ağlayarak isteklerini yaptırmak istiyor. Bu yaşlarda kardeşi olan çocuklarda genelde görülen bişey gerileme deniyor kardeşini taklit etmeside denir ilgi ve sevgi istiyor sadece canım bu süreci kardeşine bereber bakım vererek beraber severek geçirirsin ilerde daha büyük sorunları engellemiş olursun onu ne kadar çok sevdiğini bebekken onunlada böyle ilgilendiğini sık sık tekrar et biraz yorucu bi süreç ama şuan nasıl aşarsan ileride o şekilde karşına çıkıcak eğer kızıp bağırırsan ilerde sinirli sevilmediğini düşünen bi çocuğun olabilir yada içine kapanabilir kardeşine zarar vermeye kalkabilir size belli ettirmeden vurma yere düşürme gibi bunlar kanşılabileşecigin tepkiler sen konuşarak halletmeye çalış ağladığında onu anlamadığını söylemesini iste o susana kadar tekrar et tatlı konuşmaya bi yerde ağlamaları sönücektir sen istikrarlı gidersen eğer bi süre bunu deneyip aşamazsan bi psikolıgdan destek alabilirsin bu yaşlarda kolay çözülür bu tarz sorunlar ileride daha zor olur senin için canım kolay gelsin şimdiden
0 oy
(8,674 puan) tarafından
Sen gel bı de bu derdi bana sor bnmki de 2 yaşında 2 oğlum var 4 yaşında digeri4 aylık inan varlığı bile hissedilmiyor birde erkek çocuk şımarık veya hiç uslu durmas derler

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 542 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 731 göst.
29 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlktn (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,480 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 777 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,517 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,185 soru

23,676,188 cevap

309,905 kullanıcı

...