0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (1,539 puan) tarafından
Cumartesi günü ben ise geldim.is çıkışı köye gittik kayinvalidemlerde kaldık o bana esofman getirmiş giymem.icin poşette aldım.giydim.sonra poşete kendi.kiyafetimle.ordaki sarj aletide girmiş oda köyde kalacak olan kayinbababmin sarj aleti ben yanlışlıkla.posete koymuşum.kocam bir dünya laf söyledi boş boşuna köye gidiyoruz neden dikkat etmiyorsun neden sormuyorsun bes karış surat bende her hafta sonu gidiliyor koye sebze toplamak için bende.bu hafta sonu gitmezsin dedim maddi yönden gaz yakıyor diye burnumdan getiriyor başka sebebi yok.sana mj sorcam.ne zaman gideceğimi bi onun için gitmek var bide böyle.bos boşuna gitmek vs vs bir sürü saydı bende bağırdım.tabi ne var Bunda ben bu insanı anlamıyorum.ya herseye çok konuşuyor benden çok konuşurum merak.eder sorar   herseyi büyütüyor bende mi abartıyorum çok sinirim geliyor 

2 Cevaplar

0 oy
(416 puan) tarafından
Sarz aletini arabadan aşağı atsaydun keşke 
(1,539 puan) tarafından
Kan çıkardı kesin ne kadar olay yaptılar bir bilsen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şarj aletini koparıp yüzüne firlatsaydin alak o zaman kendileri alsinlar senden benzin parası yakma
(1,539 puan) tarafından
Kaynanam aşırı cimri kocadan öyle ya o kadar garipler ki aklım.fikrim almıyor.koy de yakın yani

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 555 göst.
16 Aralık 2023 Aile kategorisinde Ela_05 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 537 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 637 göst.
12 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde ♥️İkRa'M♥️ (1,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 338 göst.