0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Emzirme döneminde koltuk altında lenf bezeleri büyüyen oldumu

4 Cevaplar

0 oy
(1,897 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Mutlaka doktora görün  
(10 puan) tarafından
Korkulaxak birşeymi. Bir uzama sorduğumda. Emziren annelerde enfeksiyondan ola bilir demişdi. Görünücem inşAllah
(1,897 puan) tarafından
Evet suttende olabilir enfeksiyondanda olabilir ama görün benimkid agriyor ama sis mi anlamadım benimde gitmem lazim aslinda ama  tasiniyorum bi yandan ihmal edilecek bisey degil.aslinda
(10 puan) tarafından
İNŞALLAH ikimizdə de birşey yoktur. Benim her iki  koltuk altında hareketli lenf nodları şiş. Umarım yarın gidebilirim doktora
(1,897 puan) tarafından
Git canim ihmal edilecek bisey degil ustelik benim kasığımda agriyor ordada malum lenfler var korkudan sasirdim vallaha
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Üstü çək hadi
(10 puan) tarafından
Üst üst üst
(10 puan) tarafından
Üstü çık
(10 puan) tarafından
Bu durumu yaşayan varml
0 oy
(144 puan) tarafından
Ben ilk ogluma hamile kaldigimda her iki koltuk altımda şişlik oldu. Limon büyüklüğünde emzirme döneminde falan daha çok büyüdü kocaman olurdu şiş şeklinde  doktora gittim kac kere. Doğumdan sonra alacaklardır bu sefer bebeğim küçüktü emziriyordum dedim biraz büyüsün öyle aldırırım bebeğim 9 aylıkken yine hamile kaldım şimdi doğdu 4 aylık emzirmiyorum mama veriyorum. Eşim kac kere dedi gidelim amaliyat ol diye ama 2 küçük oğlum var amaliyat olursam nasil bakarim onlara zor olur o yüzden şuanda bekliyorum bi de çok kötü bi görüntüsü var ya limon büyüklüğünde sarkmış bi şekilde hiç kendime bakmak bile istemiyorum nasil olucak bilmiyorum 
(10 puan) tarafından
Qaliba onlar lenf bezi değilmiş. Bende olanlar lenf bezi. Sağlığınızı ihmal etmeyin
(144 puan) tarafından
Sizinki nasil peki
(10 puan) tarafından
Her iki koltuk altımda birden fazla hareketli şişlikler.
0 oy
(9,704 puan) tarafından
Mutlaka git doktora ihmal etme bi yakınım oyle kanser olmustu. :( 
(10 puan) tarafından
Peki emziriyormuydu
(10 puan) tarafından
Ve yaşı kaçtı. Benim 22 yaşım var
(10 puan) tarafından
Lütfen Görürsen iz cevaplarsınız
(10 puan) tarafından
Lütfen cevab verə bilirmisiniz. Bən çok tedirgin oldum. Kaç yaşı vardı, emziriyomuydj
(9,704 puan) tarafından
Yaşı 30 lu yaşlardı emzırıyordu.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
28 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Menekse3506 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 306 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
27 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu

408,993 soru

12,292,489 cevap

38,249 kullanıcı

Kategoriler