+1 oy
101 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (848 puan) tarafından

Kızlar uzun zamandır ağrılar yanma batma oluyordu bugün ultrason çektirdim  jinekoloji ben birşey diyemem genel cerraha randevu alın en kısa zamanda iyi huylu mu kötü huylu mu baksınlar dedi bu ne demek oluyor kanser mi ? Başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?

image

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (4,995 puan) tarafından

Benimde var 22*11 boyutundaydı yanlış hatırlamıyorsam arada kontrole gidiyorsunuz hemen kötüyü çağırmayın

önce (848 puan) tarafından

Dua etmekten başka çare de yok kaldıramayacağımız yükleri yüklemezmiş hamd oldun bizimde hastane sürecimiz başlıyor dua edin sizde lütfen Allah siz de şifalar versin 

önce (4,995 puan) tarafından

Genel cerrahi düzenli kontrol edecek ultrasona yönlendirip bende bi kaç tane var 

-Reklam-
0 oy
önce (5,686 puan) tarafından

Benimde var batma kaşıntı oluyor iyi huylu kistler herkesfe var sadece kontrole gidiyorsun 6 ayda elinde gelen birşey varmi ultrason sonucun varmı at 

0 oy
önce (2,091 puan) tarafından

Ultrason  sonucun nerde benimde kasıkta vardi oglumunda boynunda dolu ama reaktif enfeksiyona  bagli

Yukarıya ekleyeceğim 

0 oy
önce (12,852 puan) tarafından

Ultrason sonucunu atar mısınız 

Atayım 

önce (12,852 puan) tarafından

Kist kitle yok. Lenf nodunun da ciddi bişey olduğunu sanmıyorum 

İnşallah değildir bakalım doktora gideceğim cerrah bakacak inşallah birşey çıkmaz 

0 oy

Fotoğraf ekledim sonuç bu şekilde geldi kızlar

0 oy

Bir sıkıntı yok memende cnm

Sorun memede değil koltuk altımdaki lenfte zaten canım  biz bilemiyoruz anladığım kadarıyla inşallah bişey çıkmaz randevuya gidieceğim bakalım 

TM ultrason çekerken meme komple çekiliyor cnm benimde koltuk altı ama komple çekiliyor yayılma varmı diye cnm ama pek birşey yok   cnm 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
19 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryemcik333 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
+1 oy
2 cevap 111 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Viyanaltinn (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.

412,839 soru

12,429,800 cevap

45,636 kullanıcı

Kategoriler

...