0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Kızlar 9+2 haftalık hamileyim 2 gündür göğüs hassasiyetim falan yok oldu gibi bişey mide bulantısı geçti iştahım azda olsa açıldı , şubat ayında kürtaj oldum, çok korkuyorum yarın gidecem ama çok korkuyorum.kanama vs yok kasık ağrısı bel ağrısı var sadece 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım her hamilelikte belirti olacak diye bir durum söz konusu değil. İki hamileliğimde de hiçbir belirtim olmadi. Korkutma kendini boşuna. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini.
(276 puan) tarafından
Bı anda yok olunca korktum, şubat ayında da belirtilerim yok oldu gittim kalp atışı yok dendi ama onda kanamam oldu 2,3 damla kadar
-Reklam-
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Normal xanim bunlar rakilaxak bisey yok icine kusku dusurme ne kadar ksfata takarsan cocuk o kadar etkilenir 
(276 puan) tarafından
İnşallah bişey yoktur cnm
0 oy
(22 puan) tarafından
Aynısı ben de de var Nisan'da kurtaj oldum 10 haftalık hamileyim hiç bir belirti yok ne mide bulantısı ne sık cişe gitme göğüs hassasiyeti ne sabah bulantıları hiç bir şey yok kanamam felan yok bel ve kasık ağrısı var ben de senin gibi korkuyorum 
(276 puan) tarafından
İnşallah birşey yoktur, bn yarın gidecem inşallah
(22 puan) tarafından
Gittiniz mi hastaneye bir sıkinti varmiymiş
(276 puan) tarafından
Gittim çok şükür herşey yolundaydı bugün 10 haftalık olucam 3 hafta sonra tekrar gidecem bklm
0 oy
(16,551 puan) tarafından
Hep belirti olmaz ki canm belirtiler durunca hamileler Allah korusun gebelik durdu zannediyor ama öyle birsey değil bu hormonlarla alakalı her günümüz bir birine uymaz ve ilk 3 ay bel ağrısı bende çok yaşadım 
(276 puan) tarafından
Ama bn şubat ayında da aynı şekilde oldum belirtilerim kayboldu gittim kalp atışı yok dendi, ondan korkuyorum
(16,551 puan) tarafından
Pozitif düşün canım bir defa oldu diye hep olacak değil ki Rabbım sagsaglim kucağına almayi nasip etsin inşallah
(276 puan) tarafından
Aminnn inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 129 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
25 Nisan 2023 Aile kategorisinde Ayasa (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 123gg (50 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...