+2 oy
821 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
bugun biri bi kadini anlatirken karda leke var o kadinin evinde yok. her yer bembeyaz. kar yagarken bile cam silerdi dedi. cok takintiliymis hic dinlenmiyor mu bu kadinlar biraz oturayim keyif yapayim yok mu yani? bu kadinlarin her seyden de haberi oluyor hem ev isi yapip hem telefona mi bakiyolar nasil beceriyolar aklim almiyor ya

25 Cevaplar

0 oy
(4,830 puan) tarafından
Benim çevremde de vardı misafir gelince kirlenmesi diye halıyı kaldırırdı. Misafir gidince saatlerde evi çamaşır suyuyla temizlerdi. 1 dk oturup dinlenmezdi çocukları evlenemedi annelerinden dolayı
-Reklam-
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Ay bu anlattığın ben olabilirim sanırım 

Yaz temızligi yaptık halılar yorganlar battaniyeler yıkamaya gitti koltuklar kanepeler yatakları ben makine ıle yıkarım yastıkları tek tek makineye atıp yıkadım fayanslar yerler camlar hep elimle sıldım perdeden tut runnera varana kadar ütüledim ruh hastasıyım farkındayım 
0 oy
tarafından
Dinleniyor niye dinlenmeyelim:D 

Rutin haline getirmek gerekiyor 

.evelallah ben bazen kendimi salayim o gün evi *** götürür sjsj ama gündüz enerjim yoksa bile gece kalkar yaparım 

Ama genel olarak rutinimm sabah kahvaltısı yapıldıktan sorna topla süpür sil vs 

Ondan sonra yatarım aşağı birde akşam oğlumun yatma saatinden 1 saat önce gene bütün evi toplar süpürürum bütün evi toplarım mesela oğlum 8 de uyudu ben 7de bütün evi pırıl pırıl yaptım şuan yatıyor:)
0 oy
tarafından
Kir pislik baska bisey dsginiklik vaska bisey bende bekarken aynen anlattigin gibiydim disarda kar yagardi ben cam silerdim annemin bi ardiye odasi vardi kullanmadigi kocs kocs esyalar olsun kucuk parcalar olsun hepsini cikarir altini ustunu siler temizlerdim her ay yapardim bunu cam balkobdu orasi 2 metrekare kucuk biyerdi ama sikis tepis dusun rvin icini ayrintisini birak sacma sapan isler bulurdum kebdime sabah 9 bucukta kalkar yemegimi yapardim 12 olmadan gunluk suler supurur temizlerdim 3+1 120 m² 3 balkon vanyo wc gunluk yapardim ayda bi kere de derin temizlik yapardim annem gelirdi isten merdivenden cikarken yine evi yumusatici kokutmus kim siciyo bizim bu eve derdi bana kizardi oyle yapardim yani ama ona ramen dagiliyodu yani napyim isten felen corsbini atiyodu ben uyurken yemek yiyolar mutfak dagiliyodu dus aliniyodu bxnyo wc batiyodu illaki hani hic bisey olmasa daginiklik oluyodu yani 
0 oy
(198 puan) tarafından
Benimde aklim almıyor gerçekten herseye yetişmek çok zor hayat çok kısa onuda temizliğe  harcayamam 8 aylık oğlum var yapabildiğim kadar temizlik yapmaya çalışıyorum günlük  yüzeysel haftaya bir genel bir  temizlik yetiyor oğlumla vakit geçirmek daha önemli  benim için 

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 860 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 935 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde SL (1,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 314 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,188 göst.