0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Uzun zamandır büyük sorun yaşamıyorduk dün sabah telefonumu kurcalamış biriyle dertleşmemi okumuş çok zoruna gitti gözleri doldu yani o kadar. Zaten önceki akşam eskisi gibi aramızda bağ yok sanki falan diye konuşmuştu. Ben son zamanlarda çok gerginim kendi stresimi ondan çıkarıyordum farkındaydım düzeltmeye çalışıyordum ama ben bu durumu halledemeden yenisi geldi. Bana katlanmak zorunda değilsin falan dedi eşim o kadar kötü biri değil ama ikimizin de dertleri vardı o yüzden ufak tefek terslikler yaşıyorduk şimdi konuşmuyor mesaj attım uzun uzun yazmadı. Çok kötü oldum çünkü geçen sene bir boşanmayı düşünüp barıştık şimdi nasıl eskisi gibi olucam falan diyince aynı şeyleri yasamaktan korktum. Dün tüm gün ağladım  görmek istemiyorsan biraz annemlere gideyim dedim yok dedi ama sarılıyorum öpüyorum istemiyor bahane bulup kalkıyor. Çok ağlayınca yanıma geliyor ama ikimizde seviyoruz sadece zor dönemler geçirdik. 

Ben geçen sene annemin evine gidip bi kaç gün kaldığımda hiç ağlamamıştım sanırım bastırdığım duygular şimdi çıkıyor. Dua eder misiniz lütfen kimseye de anlatamıyorum kendi kendimi yiyip bitirdim. Biliyorum gelen her şey Rabbimden inşallah bu derdimizden de bizi çıkarır

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşallah aranız duzelir canim benim.. eşle kavgalı olmak cok kötü durum..esas ta biz hatalı olduğumuzda..yaşamak işgence gibi geliyor bana öyle oldugunda..Ama elbet düzelir merak etme .. tabi baskasiyla dertleştigin seye bagli..
tarafından
Gerçekten öyleymiş iletişim kuramamak beni daha çok bitiriyor. Kötüyken konuşacak kimsem yok ondan başka. Diğer sorunları önceden benimle konuşmuş olsa bu kadar benimle konuşmayacağı bir şey değil ama üst üste geldi. Ben bi sorun olunca konuşurum o konuşmaz hepte böyle patlak verir işte
-Reklam-
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Ne anlattın ki yazismada o kadar zoruna gitmiş eşinin 

Anlıyorum kocayla kavgalı olmak çok stersli hele hata bizjmken bende çok çektim çok kavgalarimiz oldu bence çok çok büyük bı hata yoksa susmak en iyi yöntem 
tarafından
Sanırım o son zamanlarda dolmuş üstüne gelince beni anlamadı. Çok büyük değil ama kendisi de ne istediğini bilmiyor o hiç değilse aktif iş hayatında kafa dağıtıyor ben evde hep böyle yalnız kalıyorum zoruma gidiyor
0 oy
(536 puan) tarafından
Oldu çok detaya girmeyeceğim ama oldu şuan hala yanımda sağolsun adım adım düzeltmeye çalışıyoruz hem ondan hem benden yana inşallah iyi olursunuz yeniden 
0 oy
(1,559 puan) tarafından
Dertlestigin kisi erkek miydi kuzum 
0 oy
(652 puan) tarafından
Ohaaa eşin seni çok fena manipüle etmiş farkında değilsin bacimmm.
tarafından
İlk defa böyle olduğu için sadece çözülsün istiyorum ne yapayım nasıl düzelir onu düşünüyorum. Hem haklı ama hepimiz yanlış yapıyoruz bu kadar uzatmalı mıyız bilmiyorum
(652 puan) tarafından
Bunu sadece sen degil eşin de düzeltmek için çabalamali ama tüm sorumluluğu senin üzerine yıkmış ne yazikki
tarafından
Haklısın ya biz daha kolay affedip düzeliyoruz zaten yani ben

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 731 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melek8663 (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 707 göst.

411,620 soru

12,391,609 cevap

43,838 kullanıcı

Kategoriler