Uzun zamandır büyük sorun yaşamıyorduk dün sabah telefonumu kurcalamış biriyle dertleşmemi okumuş çok zoruna gitti gözleri doldu yani o kadar. Zaten önceki akşam eskisi gibi aramızda bağ yok sanki falan diye konuşmuştu. Ben son zamanlarda çok gerginim kendi stresimi ondan çıkarıyordum farkındaydım düzeltmeye çalışıyordum ama ben bu durumu halledemeden yenisi geldi. Bana katlanmak zorunda değilsin falan dedi eşim o kadar kötü biri değil ama ikimizin de dertleri vardı o yüzden ufak tefek terslikler yaşıyorduk şimdi konuşmuyor mesaj attım uzun uzun yazmadı. Çok kötü oldum çünkü geçen sene bir boşanmayı düşünüp barıştık şimdi nasıl eskisi gibi olucam falan diyince aynı şeyleri yasamaktan korktum. Dün tüm gün ağladım görmek istemiyorsan biraz annemlere gideyim dedim yok dedi ama sarılıyorum öpüyorum istemiyor bahane bulup kalkıyor. Çok ağlayınca yanıma geliyor ama ikimizde seviyoruz sadece zor dönemler geçirdik.
Ben geçen sene annemin evine gidip bi kaç gün kaldığımda hiç ağlamamıştım sanırım bastırdığım duygular şimdi çıkıyor. Dua eder misiniz lütfen kimseye de anlatamıyorum kendi kendimi yiyip bitirdim. Biliyorum gelen her şey Rabbimden inşallah bu derdimizden de bizi çıkarır