0 oy
196 göst.
Aile kategorisinde (289 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar merhaba 1hafta oldu doğum yaptim şimdi dikişler hala var  neye dikkat etmeliyim korkudan 1hafta banyo yapmadım 

Cevaplr için çok teşekkür ederim  herkese geri yazamiyorum  bebek durmiyor

18 Cevaplar

0 oy
(14,490 puan) tarafından
Demirin annesi hatce kullanıcısına yaz özelden,o detaylı bilir kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapabilirsin doktorun yasak koymadiysa dikkat edecek bi durum yok 
(289 puan) tarafından
Yasak koymadı ama dedi streç film ile kapat ilk Sezeryanda biseyler koydular su gecmesin diye
tarafından
Strecle kapatıp yapabilirsin benimki estetik dikisti sadece ilk 2 gün bant vardı sonra bantsiz duş almaya başladım
(289 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(248 puan) tarafından
Ben eve gelir gelmez yapmıştım doktorum sadece ayakta banyo yap ve çıkınca iyice kurula demişti
(289 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Benim dikişlerim yoktu ya yani estetik dikisti seninki nasil dikisli ki? Doktor bana ertesi gun dus alabilirsin demisti. Odamda duş vardi ama almadim hazirliksiz gelmsitim havlu filan akil edemedim. Üçüncü gun dus aldim ama oyle gir cik gibisinden hem gusul de aldim. Goguslerime sıcak su tuttum sütüm salinsin diye.bisey olmadi çok şükür. 
(289 puan) tarafından
Benimki hangisi oluyor bilmiyorum ama kenarda büyük ipler var ortada bişey gorunmiyor onlar kendi e dusmes heralde çünkü belki yarin alcaklarmis
(4,043 puan) tarafından
Bende ip yoktu kuzum sen bekle doktoruna hemsireye filan Sor öyle dus al. Saglik ocağındaki hemsirene de sorabilirsin. Ben herseyi ona da soruyorum mesajlasiyoruz
0 oy
(11,869 puan) tarafından
Bisey yok ilk 1 hafta ayakta banyo yapiyosun sadece. Onun disinda bisey yok. Havluyla guzel kurula sadece cikinca devamke
(289 puan) tarafından
Sabun oraya gitse bişey oliyormu acaba
(11,869 puan) tarafından
Gitsin canim bisey olmaz guzel durula
0 oy
(42 puan) tarafından
Hastaneden eve gelince su geçirmez bant kullanıp duş almıştım. Doktor öyle söylemişti. Duştan sonra iyice kurulayın nemli kalmasın
(289 puan) tarafından
Evet ilk Sezeryanda benimde öylesi ama yeri açık şuan hiç bişey yok orda korunma icin
(42 puan) tarafından
Nemli kalıp terlememesi için açık bırakıyolar
0 oy
(434 puan) tarafından
3 kere sezaryan doğum yaptım hepsindede eve geldiğim gibi duş aldım sezaryan bandı aldırıp taktım ama doktor bant takmadanda ayakta yapabilirsin dedi çıktıktan sonra kurulamalısın
(289 puan) tarafından
Ay tessskur ederim ilkinde su gecirmez bandı yaptılar ama bunda yapmamışlar
(434 puan) tarafından
Siz eczaneden alıyorsunuz sezeryan bandını ama 1 hafta olmuş zaten sizin takmaya gerek yokki banyodan sonra kurulayın bişey olmaz
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Ben hastaneden çıktığım gün yaptım o zaman su geçirmez bant vardı, doktorum onu çıkardıktan 1 gun sonra yaptim, saç kurutma makinesi ile kuruttum benim yapışkandi dikiş yoktu, sende saç kurutma makinesi ile kurut 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
3.gun banyo yaptim ben ozelde dogum yaptigim icin seffaf su gecirmez bant ile kapaliydi.Doktorunuza sormaniz en sagliklisi.
0 oy
(918 puan) tarafından
Ben sezaryen bantı alıp "ayakta" duş almıştım.
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Ben üçüncü gün bandı da çıkartıp direkt duş almıştım doktorum izin vermişti yani, çıktıktan sonra da batikon sürüp yarayı açık bıraktım bı sorun yaşamadım şükür 
0 oy
(238 puan) tarafından
Doktorun yasak koymadıysa yapabilirsin canm ben hastaneden cıktım eve ilk duşa girdim hemen ama su geçirmez bant kullan duş alırken dedi doktorum kullandım ve asla ıslak bırakma enfeksiyon olur dedi duştan sonra bantı cıkarıp kuru tutuyordum iyice
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Ben hastaneden ertesi gün çıktım eve gelir gelmez banyo yaptım bir sakıncası yok herşey normalse tabiki ☺ 
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Kız enfeksiyon kaparsın :D bir hafta beklenir mi? :D gir duşuna çıkınca güzelce kurula. Asla ıslak kalmasın. Dikkat etmek gereken tek şey o  
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Eczanede sıvı geçirmeyen bant var ondan kullan. Ben oyle yapmıstım
0 oy
(265 puan) tarafından
Her doktor farklı yöndendiriyor demek ki, ben 2 gece kaldım hastane de, doktor eve gider gitmez 3 gün boyunca su geçirmez bant takıp yıkanacaksin, ondan sonra da 1 hafta boyunca normal bantsiz bir şekil yıkanacaksin dedi her gün yıkandım ben 
0 oy
tarafından
Ben hastaneden gelir gelmez yikandim bir sorun da yaşamadım 
0 oy
(257 puan) tarafından
Canım ben taburcu olup eve geldiğim gün yapmıştım bir sakınca olmadı ayakta yaptım ama cocuguda eve gelir gelmez yıkadım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpimin annesiyim (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 441 göst.
10 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ogulcanmums (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 237 göst.
9 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ogulcanmums (1,083 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,170 cevap

36,262 kullanıcı

...