0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (866 puan) tarafından
Maddi olarak çok zorlamayacak ve iki çocukla gidilecek yerler neresi kızlar Düzce Akçakoca demiştik ama denizi çok derin ve dalgalı diyorlar zaten derinlikten korkarım onu iptal ettim 

4 Cevaplar

0 oy
(3,580 puan) tarafından
Karadenize para verip girmem. Ne tarafta yaşıyorsunuz bilmem ama Bursa'nın ilçelerine de bakabilirsiniz
(866 puan) tarafından
Ankara teşekkür ederim canm araştırayım bir arkadaşım Karadeniz turuna gitti oda beğenmemiş aslında videolarda resimlerde çok güzel
(3,580 puan) tarafından
Yüzmek için Karadeniz kötü bir tercih, deniz tatili için paranızı daha güzel yerlere harcayın derim :)
(8,224 puan) tarafından
Bursanın her yerine aşığım  :))
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
-Reklam-
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Bütçen ne kadar bide otel mi pansiyon mu bakıyorsun
(866 puan) tarafından
Pansiyon canım şuan için bütçe olarak ayırmadık ama mesela Muğla felan bizim için pahalı
(4,226 puan) tarafından
Biz ege tarafına otele bile gitsek eşim fıstıklıyı çok seviyor denize sadece 15 yada 20 adım olan pansiyon lar var deniz dalgalı olmuyor internetten bak istersen biz özver pansiyon bide reis pansiyon var ona gideriz
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm araştırayım
(4,226 puan) tarafından
Reis biraz pahalı bahçe katı güzel özver pansiyon onun yarı üçreti denizde sıfır olamayanlar daha ucuz onlarda denizde 100 metre yada daha azdır
0 oy
(3,264 puan) tarafından
Hangi sehirde olduguna bagli uzaklik olarak. Amasra sirin birbyer mesela
(866 puan) tarafından
Oraya geçen yıl gitmiştim canım Ankara'da yaşıyorum olmadı tekrar gideriz çocuklar eğlensinde
0 oy
(755 puan) tarafından

Balıkesir ve bursa ya bakabilirsiniz diğer yerlere göre uygun oluyor, bir de plajlarda çıplaklık çok olmuyor genelde kadınlar haşemalı eğer dikkat ediyorsanız güzel bir özellik :)

(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm o açıdan düşünmedim hiç ama bende kapalıyım öyle olması güzel benim için

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 484 göst.
24 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,710 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.

Kategoriler

1,438,711 soru

23,654,388 cevap

308,654 kullanıcı

...