0 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Bosanicam babamın evimdeyim annem(uvey) gerçi bazı oz annelerde aynı da neyse evin bütün işlerine koşturuyorum artı çocuğumla ilgileniyorum 2 dk otursam hemen bisey soyluyo kalk şunu yap bunu yap az önce telefonunu istedi bende oturmuştur 2 dk soner versin dedim(kardesim) mesela o hiç yardımcı olmaz elinde telefon sürekli oyun oynar ona birey demiyor bana hemen sürat yapıyor tavır alıyor çocuk bazen anne benimle oyna diyor oynuyorum is yapmıyorum diye tavır yapıyor hemen 5 dk boş durayım gözüne batıyor sen gençsin yorulmasın diyor kendi de 55 yaşında sanki gençler makina ise giricem bosanmadan sonra hemen maasinla şunu alırız bunu alırız kredi çekersin mobilyaları degistiririzfalan kafasına göre başlıyor yani herseyime karışıyor çok zor gerçekten ya dediğini yapmasam çocuğa bile tavır alıyor daha 4 buçuk yaşındaki çocuğa.. 

5 Cevaplar

0 oy
(20,639 puan) tarafından
Aman dikkat et seni kullanıyo borca sokacak el ele acımaz derler doğru
(829 puan) tarafından
Çocuk için sırf katlanıyorum olmasa suratına böle bakılacak insan değilde işte daha yazmadığım neler var neler aşırı yapmacık bir insan şu an yapabilecek bileyim yok köprüyü geçene kadar hesabı işte..
(20,639 puan) tarafından
Bi an önce kurtulman dileğiyle baban ne diyo bu duruma
(829 puan) tarafından
Daha öncede gelmiştim 4 ay falan kaldım dayanamadım geri dönmek zorunda kaldım istemeye istemeye 8 9 ay hiçbiriyle konuşmadım arkamda durmadijiz diye sonra tekrar aradılar beni açmadım başta sonra konuştuk işte önceye göre düzelme var şu an ama babamda arrik eskisi gibi davranmıyor ona koruyor beni ama bu seferde onunla arası bozuluyor benim yüzümden evde kimseyle geçinemiyor doğru düzgün zaten babam olmazsa sana ayrı ev acicam dedi o yokken konuştuk ama duysa kıyametler kopar
(20,639 puan) tarafından
İnşallah açar ay kurtulursun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sana iş güç yaptırıp üstüne bi de parana göz dikecek cesareti ona neden verdiniz ki. En başta babanızda hata var o kadın bu hadsizliğe ulaştıysa tek suçlusu babanız
(829 puan) tarafından
Babamda ne yapsın bu saatten sonra bosayacak hali yok ya ne söylese boş konuş dünyanın lafını söyle anlamıyor arsız hep kendisi haklı ters bosey söyle hemen kusuyo evde herkese Tripbasiyo çok zor bir insan gerçekten..
0 oy
tarafından

Onlara eşya alacaksan ne anladım çalışmaktan . Git kendi evini tut daha kârlı:D

(829 puan) tarafından
Sen bize bakacaksın bu saatten sonra diyor biz nereye sen oraya falan kendi kafasında planlar kuruyor işte köprüyü geçene kadar dayanicam ne yapayım çocuk icin
tarafından
Anaaa ben olsam çoktan ağzına s.cmistim bu karının
(829 puan) tarafından
Kız çok zor çok bide geçmişten gelen birikim var tabi bazen bogazlayasim geliyor ama işte çocuğum için susuyorum yarın öbür gün ise başlayacak çocuğa kotu davranmasını diye evde
0 oy
(866 puan) tarafından
Bunlar olurken babanız nerede kendi evinizi ayırma şansınız yokmu 
(829 puan) tarafından
Babamda iki arada bir derede bana hak verse onunla arası bozuluyorgecen o yokken konuştuk biraz çalışırsın sana ayrı ev tutarız sonra olacağı yoksa dedi ama ona bile karışır bu kadin
(866 puan) tarafından
O kadarda değil. Yani ne hakla kendin çalışacaksın ne hakla ki baban de vermeli nafaka alırsın büyük konuşmak istemem asla böyle bir kadınla oturmam kolundan tutup zorla tutacak değil ya
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Sen onlara muhtaç kaldın diye aklı sıra seni kullanmaya çalışacak ama ne olursa olsun kendini kullandırtma lütfen gerekirse kadın sığınma evine git başka bir çözüm bul böyle ömrün geçmez senin 
(829 puan) tarafından
Yok canım eskisi gibi değilim tavrımı koyuyorum bende cevabını alıyor artık ama işte çocuk için dişimi sikicam biraz kadin sığınma evleride iyi değil diyorlar

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 394 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde kediterbiyecisi (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 372 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,319 cevap

43,807 kullanıcı

Kategoriler

...