+2 oy
208 göst.
Aile kategorisinde (1,438 puan) tarafından
Biliyorsunz meme kanseri için tedavi görüyorm kızlar dün 4. Kemoterapiyi aldm. Bugün 30 yaşına girdm.. hiç hayal bile edemezdm 30 yaşında bu hastalık ile mücadele edeceğimi.. 2 yaşında da Bi kızım var.. Rabbım in izniyle yenecegm bu hastalığı inşallah.. 

14 Cevaplar

0 oy
(61 puan) tarafından
Ilk kutlayan ben olayim ozama canim dogum günün kutlu olsun ailenle bebeginle ve savasci kendinle bir ömür boyu mutlu ol bu hayatta hersey gonlunce olsun iyiki doğdun
-Reklam-
0 oy
(11,302 puan) tarafından

Sana bolll sağlıklı yıllar dilerim bebeğin ile birlikte çok mutlu ol inşallah <3

0 oy
(1,907 puan) tarafından

Yeni yaşın hayırlı olsun canım Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin evladının başından eksik etmesin seni<3

0 oy
(3,969 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun canım aynı günde doğmuşuz Rabbım saglık versin bu yeni yaşında inşaAllah bende 33 yaşına giriyorum 
(3,070 puan) tarafından
Sende iyiki doğduuun :) sağlıklı huzurlu uzun ömürlerin olsun sevdiklerinle
(3,969 puan) tarafından
Tşk ederım canım benim ❤❤
0 oy
(4,293 puan) tarafından

Mussssmutlu yaşların olsun. Sağlıkla huzurla bereketle bollukla tum sevdiklerinle gecsin ömrün canım <3

0 oy
(573 puan) tarafından

Rabbim seni çocuğuna bağışlasın bu sene bu hastalıktan en kolay yoldan kurtulursun inşallah ve seneye yepyeni bir sen olarak doğum gününü kutlarsin inşallah. Nice mutlu sağlıklı senelerin olsun iyi ki doğdun <3

0 oy
(3,070 puan) tarafından

Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu uzuuun ömürler versin canım, kızınla, sevdiklerinle<3atlatırsın inşallah, bir komşu vardı maşallah kaç sene önce teşhis kondu, tedavi gördü ama şimdi şükür sağlıklı Allah yardımcın olsun 

0 oy
(20,346 puan) tarafından
Allahım ben bu hastalığı yendimmmmm diye post açmayıda nasip etsin iyiki doğdun iyiki varsın ♥️
0 oy
(245 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun canım kızınla ailenle nice doğum günleri kutlaman dileğiyle iyi ki doğdun. Unutma biz kadınlar çok güçlüyüz ❤️
0 oy
(1,149 puan) tarafından
Benim kuzenimim eşi yendi de su an Almanya oradan da Parise gecmisler ailece fıkır fikir geziyorlar.Yenersinis elbet oda 38 yasinda.İyi ki dogdunuz bu sefer bir başka doğdunuz yeni bir hayat diyelim maşallah
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah.

31 olmadan bitecek bu iş hissediyorum ♥️♥️♥️

Doğum günün kutlu olsun guzel ve guclu anne ♥️♥️♥️
0 oy
(5,442 puan) tarafından

Ohhhooo bir aslan burcu olarak yersin sen kanseri. Sen onunla değil o mücadele etsin senle bence :) 

Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara kardeşim doğum günün kutlu olsun. 

0 oy
(1,385 puan) tarafından
Dogum gunun kutlu olsun. Kızınla beraber nice güzel seneleriniz olsun insallah. Allah sifa versin sana da insallah yeni yaşın güzellikler getirsin güzel haberler getirsin.iyilestim demek de nasip olsun. Iyi ki dogdun.
0 oy
(199 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun sağlıkla geçsin ömrün inşallah atlatırsın❤️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 301 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (876 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 721 göst.
22 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤ Ayşe ❤ (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 135 göst.
12 Mart 2024 Aile kategorisinde Bitter (681 puan) tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,727 cevap

36,824 kullanıcı