Ama kızım büyüyüp kendini ifade ettikçe 9 yaşındaki kardeşimle huysuzluk çıkarır oldu. Kardeşim kıskanıyor oyuncaklarını bazen vermiyor kızım da ciyakliyor 20 aylık. Geçen gittiğimde annem kardeşime kızıyor ama ben üstüme alındım. Rahat edemedim o an evde kendimizi fazlalık hissettim. Kapıya indirdim hemen orada oyaladım eşimin gelmesini bekledim falan neyse. Anneme de dedim daha ne kadar kardeşimi avutucaz yıllardır avutuyoruz dünya onun etrafında mı dönüyo falan dedim oda diyo ki gülerek dünya senin kızının etrafında mı dönüyo. Etrafında dönecek bir şey yapmıyorum ki onların evinde. tamam ben çok ilgileniyorum ayrı onların ekstra bir çabası yok ki ben her dediğini yapıyormuşum şımartıyormuşum kızım hiç susmuyormuş oysaki ortamlarda en uslu benim kızımdır. Kardeşimin arada cimciklediğini bile farkettim kızdım ettim.annem eşime de benim için demiş çok yüz veriyo parmağında oynatıyor kendini falan. 4-5 gündür gitmedim annemde bugün görüntülü de diyor ki noldu küstün nü gelmiyosun. Valla stres oluyorum gidince tamam onlarda kalabalıklar falan ama bende gidince oturmamm yardım ederim hep.