0 oy
375 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (113 puan) tarafından
Kizlar biz eşimle bayan kuaförüyuz kendi yerimizi isletiyoruz bugün dükkanda isler çok uzadı şu saat oldu ben daha yeni geldim eve eşim hala çalışıyor acil bir 2 tane müşteri cikti ve işlemleri uzun işlemler belki de bunun sebebi de buydu hala tüylerim diken diken gece saat 2 buçuk gibi engelli bir çocuk geldi 20 yaşında ya var ya yok eşime ağla ben kayboldum ailemi bulur musunuz die ay çok üzüldüm belki de Allah tarafından biz o çocuk için bugün gece bu saate kadar çalıştık eşim hemen polis aradi arkadaşı polis hemen halletti ailesini buldurdu ama o çocuk gözümün önünden gitmiyor yanimizdan gidene okadar çok dua etti ki bize anlatamam çok duygulandım ve açıkçası etkilendimde bize de kendi yazdığı şiirleri varmış onları bıraktı hediye olarak eşim sakladı onları. Bunları hayatım boyunca saklicam bu çocuk beni derinden etkiledi dedi çocuğun babası vefat etmiş bi annesi bi abisi varmış annesi hastaymis abisi de yüzlerine bile bakmıyor mus. Çocuk engelli evet ama yüzde 50 engeli varmış yavaş da olsa konuşuyordu derdini anlatabiliyordu çok etkilendim cookkkk Rabbım hep iyilerle karsilastirsin annesi deli olmuştur korkmuştur çocuğu kaybolunca :(

6 Cevaplar

0 oy
(1,157 puan) tarafından
Amin o çocuğun karşısına sizin çıkmanız sizin de karşınıza o çocuğun çıkmasında vardır bi hayır Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,840 puan) tarafından
Allah bir güzel kulunu iki güzel kuluna denk getirmiş. Çok duygulandım.
0 oy
(20,737 puan) tarafından
Yaa Rabbim hep yardımcısı olur inşallah :(
0 oy
(3,958 puan) tarafından
Rabbim hayrınızı kabul etsin inşallah 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
İyi insanlar iyi ki varlar... 
0 oy
(113 puan) tarafından
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim