16 yaşında kardeşim var. Lise sona geçti bu sene. Az önce annem aradı. Normalde köyde duruyorlar. Servis kalkmış, okuldan aramışlar. Pansiyonda kalsın demişler. Ona göre Bi kaç evrak istemişler. Neyse annem de diyor ki sende kalsa olur mu? Pansiyona veresi yokmuş zaten üniversiteye gidecekmiş de bilmem neymiş de. Sanki uzak yerde okuyacak. Kazanabilmesi bile çok düşük. Niye anne pansiyona güvenmiyor musun dedim ne bileyim Bi sene daha gidip gelse olurdu aslında dedi. Sen eşine sor gelsin mi diye dedi. E eşim de gelmesin demeyecek diyemeyecek. Tamam dedim fark etmiyor siz karar verin sıkıntı yok dedim ama var yani. Sıkıntı var. 2 yaşında kızım var Bi tane daha geliyor yakına. Evim zaten küçük. Bi işime yardım ettiği yok. Yemek seçiyor. Bazen arkadaşını da getiriyor. İstemiyorum. Evimde eşimle rahat etmek istiyorum. Keza eşimin de öyle olmasını istiyorum. Sürekli hasta olup duruyo zaten. Yok karnım ağrıyor yok midem bulanıyor. Burda Bir ay kaldı gitsin diye gözünün içine baktım resmen. Hasta olunca da çocuk gibi bağırıp duruyor. Ben kendime zor bakıyorum 2 tane çocuk olacak nasıl yapıcam. İstemiyorum desem darılırlar. Ama yani düşünün eylülden ta hazirana kadar. Bu hastalığınj bahane etsem olur mu acaba. Ay napıcamı bilemedim ya.