0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (17,199 puan) tarafından

Kullanıp memnun olan varmi 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(4,405 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sakın elektrikli olandan alma bize hediye geldi e bebeğin olandan oğlum asla sevmedi, hemde konforlu değildi. Oğlum içinde bir tuhaf duruyordu. Bende gittim kuzenime verdim. Senin attığına benzer vardı elimde onu kullandım elim ayağım olmuştu resmen ve o dönem internetten de baktık elektirikli olandan baya memnun olmayan varmış.  Attım fotoğrafı bak istersen

image

image

(17,199 puan) tarafından
Maşallah ben bunu yerim yaa❤️❤️

Teşekkür ederim canım
(4,405 puan) tarafından
Hahaha çok sağol canım oğlum küçükken güzel değildi ya büyüdükçe güzelleşti :))
(17,199 puan) tarafından
Hshshhshss küçükken çikin olan bebis büyüyünce daha yakışıklı olur canım ☺️☺️❤️
(4,405 puan) tarafından
Aynen öyle oldu bizimki de :)) ❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben elektrikli kullandım tatlım. Çok memnundum elim ayağım gibi olmuştu:)
(17,199 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim bakarım elektrikli olana da
(3,097 puan) tarafından
Ya benim de elektrikli şansıma çocuğum hiç sevmiyor 5 dakika bile durmuyor :(
tarafından
Evet benim arkadaşımin çocuğu da hiç sevmemiş, bazı bebekler sallanmaktan hoşlanmıyorlar herhalde :)
+1 oy
(1,597 puan) tarafından
Elektiriklisini aldım kullanmadık ama bu varya benim elim ayağım kesinlikle alın aldırın 6 aylık olcak 2. Ayından beri buna koyuyorum mutfakta yemek yaparken alıyorum yanıma beni izliyor evde temizlik yaparken koyuyorum buna beni izliyor cidden hayat kurtarıyor bu pikniğe denize gidince bunu yanımda taşırım hep koyarım buna biz eglenirken oda bunda etrafı izler 
(17,199 puan) tarafından
Kendisi isteyince de kendi kendini sallıyormu canım bende iyi olur diye düşündüm
(1,597 puan) tarafından
Evet sallıyor tabiki bacaklarını salladıgı zaman kendisi zıp zıp sallanıyor benimki hep kendi sallanır
+1 oy
(11,798 puan) tarafından
çok benzeri arkadaşımda vardı memnundu ama pnu  bebeği biraz fazla hareketliydi bunun üstünde yatar pozisyonda hiç durmak istemiyordu 3 aylık olduktan sonra birazcık zorlanmıştı
+1 oy
(198 puan) tarafından
Ben 2.ayindan itibaren kullandım 6 buçuk aylık olana kadar çok mükemmel bişey ona koyup islerimi yapıyordum biyandan ayağımla hafif sallıyordum sallamasam  bile oyle durur beni izlerdi :) şuan emekliyor o yüzden  gardıropsta  satışa koydum 
+1 oy
(441 puan) tarafından
Yeni doğduğundan itibaren hakkını vererek kullandığı nadir esyalardan. Oğlumu içine koyardım mutfakta yemeğimi yapardım işimi yapardım. Şimdi 2. Oğluma kullanacağım inşallah. Elektriklerde var ama hem pahalı hemde elektrilikli sonuçta bir şey olur diye korktum ben. Biraz takıntılıyım türlü şeyler düşünüyorum. 
(17,199 puan) tarafından
Bende elektrikli almayı düşünmüyorum canım şimdi sever sevmez o kadar para vermeye gerek yok bunu alicam sever inşallah kullanışlı görünüyor

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
7 cevap 242 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 279 göst.
4 Nisan 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu

406,297 soru

12,181,561 cevap

36,681 kullanıcı

...