+2 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (70 puan) tarafından
Öncelikle biraz uzun olucak inşAllah okursunuz çünkü çok kararsızım ve dışardan bir aklın bize en mantiklisini söyliyceğine eminim. 

Biz 1 sene öncesi istanbulda yaşıyorduk eşim oralı ve artik orda yetemiyorduk ev sahibi evden çıkartıyordu falan. Sonra eşim bana dedi ki senin memleketine gidelim orasi küçük yer orda bi iş kuralım dedim tamam bu arada eşim istanbulde evinden işine işinden evine arkadaş çevresine olmayan akşam 7 dedin mi evde olan biriydi Allah var çok da ilgili bir baba çok ilgili bir eşti 

Neyse buraya geldik çiğköfte dükkanı açtık yani şöyle geçiniyoruz ama sadece geçiniyoruz mesela benim hiç kıyafetim yok kilo aldığım için kendime kıyafet alamiyorum yani şöyle söyleyim lükse kaçmadan yiyip içiyoruz faturalamizi ödüyoruz ama kenara 1 lira koyamiyoruz çünkü burasi küçük yer ve buraya gelirken konuştuğumuz gibi işler olmuyor. 

Asıl konuya gelelim ki ben eşimin iş saatlerinden hiç memnun değilim sabah kahvalti yapip çıkıyor ve gece 12 de gelirse erken geldin bu gün diyorum yani hiç vakit geçirebiliyoruz hiç birşey paylaşabiliyoruz eşimin yüzünü göremiyorum açıkçası şimdi bir işe daha başlıycaz internet üzerinden zeytinyağı satışı kayınvalidem görümcem bu işi yapıyolar ve güzel kazanıyorlar sadece bir süre gerekiyor 4-5 ay  bu gün eşime dedim ki böyle giderse evliliğimiz biticek kavga yapıyoruz barışmaya fırsatımız olmuyo iletişimimiz bitti sen evi otel gibi kullanıyosun bende burda bi çalışan gibiyim. Bu dükkanü kapatalım zaten şu çektiğimiz şeye değmiyor 1 senedir bir şey yapamadık. 4-5 aylık zeytinyağı işi tutana kadar geçiçi bir işe gir zeytinyağı iśi tutunca zaten bunlara gerek kalmıycak.

Şimdi akılarda 2 soru var 

Ya zeytinyağı işi tutmazsa ? ( Çevremiz de bu işten çok güzel paralar kazanan insanlar var sadece biraz zaman lazım )

Birde zeytinyağı işi telefona istediğin yerde yapılan bir iş tuttu diyelim eşim tekrar istanbulda dônmek isterse 

6 Cevaplar

0 oy
(3 puan) tarafından
sen haklısın ama esinde hakli maalesef kendin soyluyorsun ilgili biri diye. adam para kazanmak icin ugrasitir 3,4 ay gibi bu sure zeytinyagi isi tutana kadar sende ona eslik etmelisin bence. sonucta cigkofteci sanayiye dukkan acmadi ya bu adam. destek ol zaten bu hep boyle giderse o da bikicaktir emin ol senin ve çocuğun icin ugrasiyor. beraber destek olun cocugunla. is yerind vakit gecirin. 
(70 puan) tarafından
Yanımız da erkek berberi var o yüzden beni dükkana istemiyor
-Reklam-
0 oy
(3,578 puan) tarafından
Eşin keyfi dışarda değil bence biraz daha sabret
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Benim anlamadığım dukkan zaten sizin degil mi ordada vakit gecirebilirsiniz aksamlari gidin esinizin yanına orda oturun. 

İs kurmak tamamen risk yeni gireceginiz işin ne getirecegini bilemezsiniz hazir dukkani kapatmak bana pek mantıklı gelmedi. Siz zeytinyagi işiyle ugrasin hem sizede ugras olmus olur eşiniz de dukkana devam etsin. Boşluktan çok takiliyor kuruyor olabilirsiniz
0 oy
(238 puan) tarafından
Canım eşinde istemez o saate kadar calısmak kendin demişsin zaten 7de evinde olan biriydi arkadas falan yok.. bence sende sabırlı ol eşin ne dersen tamam dıyor zaten tehtit etme adamı evliliğimiz bitecek diye  herkes ister erkenden evimde olayım dınleneyim eşinin yanında ol sabırlı ol bence canm
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Benim esim neredeyse hic evde durmuyor 1 gunde iki ise birden gidiyor bak şu saat olmus daha sabah 8 kadar calisiyor 

İş konusunda adam sonuçta kötü birsey yapmiyor senin icin calisiyor yuvanin yıkılacağı bir durum yok

0 oy
(1,122 puan) tarafından
Bence zeytinyağı işine girecekseniz de dükkan bir dursun. İkisini aynı anda yürütmeye çalışın. Baktınız zeytinyağı işi tuttu o zaman dükkanı kapatırsınız. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 873 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elifgnl (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 271 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevo_sevo (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 384 göst.
0 oy
17 cevap 448 göst.
26 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,309 soru

23,789,416 cevap

316,759 kullanıcı

...