0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Kızlar 38+3 haftalik olduk doktorum bebek kanala yakın duruyor ama 41e kadar yolu var merdiven in çık dedi. Tabi benim yuruyecek halim yok nasil olacak bilmiyorum ama sizin bi öneriniz var mi ne yapsak 

5 Cevaplar

0 oy
(274 puan) tarafından

Kız kimsenin bi önerisi yok mu nasıl dogurucam ben heeyy :D

(275 puan) tarafından
Yürüyüş yap plates topuyla var onla yapabilirsin sıcak suya otur
(274 puan) tarafından
Dogrudan oturmak zarar vermez mi
(275 puan) tarafından
O kadarda sıcak olmasın canım banyoya girdiğin zaman su doldur içine otur
(274 puan) tarafından
Tamam onuda deneyeyim :) tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından

Doğum tam bir mucize bebek ne zaman isterse geliyo ben hiç yerimden kalkmazdım hamileliğim boyunca genelde yattım hele son aylar bitek yemeğe kalkıyodum bebek yukarda nst de hiç sancı yok evin önünde park var orda kadın her gün yürüyüş yapıyodu  ben çay içerek onu izliyodum bi akşam yemek yedim yattım sabah uyandım suyum geldi gittim doğurdum geldim o kadın günlerce yürümeye devam etti ahahaha :D

(274 puan) tarafından
Hahaahah yaa gerçekten öyle bebegin keyfine kaldı işimiz. Bendede ne sanci ne agri hicbisey yok artik cok bunaldim dogurmak istiyorum bugun dunya kadar merdiven indim çıktım yok hicbisey :))
0 oy
(734 puan) tarafından
Pilates topuyla 8 çizdim bol bol yürüdüm squat yaptım  omuz bel bacak duvara dayama sporu var gebe okulunda öğrenmiştim onu da yaptim açılması olması için ama gram.acilma olmadı bende ve kemik yapım doğuma uygun olmadığı için sezaryan oldum ama oraya gelip de faydasını gören çoktu 
(1,966 puan) tarafından
Doğum gerçekten kişiye özel yaa :) bende çok pasif değildim ama öyle özellikle de bişey yapmadım sancımla 9 cm e ulaştım buraya kadar herkes normali beklerken bir anda sezeryana alındım:)) sancısı olmayan normal yapabiliyor, olan yapamıyor tamamen o ana bağlı durum
(274 puan) tarafından
Evet herkesin dogum hikayesi cok baska. Boyle beklemekte cok zor. İnsallah saglikla gerçekleşir hurma yedim merdiven ciktim hareketler yaptım bütün tuşlara bastım bekliyorum :))
(1,966 puan) tarafından
İnşallah canım kolay şekilde kucağına alırsın
0 oy
(20,138 puan) tarafından
Hurma yemek sıcak suya oturmak :)
(274 puan) tarafından
Hurma yiyorum yarin bide sicak suya oturayim bakalim ne olacak :))
(20,138 puan) tarafından
Hayırlısı olsun ♥️
0 oy
(2,116 puan) tarafından

Canım dua dua dua. Başka bişey tavsiye etmem. Doğumunun kolay olması için,kendininde bebeğinde sağlıklıca doğumhaneden çıkması için her gün her vakit bool bol dua et 

Allah hayırlı sağlıklı kolayca doğum nasip etsin inşallah 
(274 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun inşallah bakalım ediyoruz hep saglikla atlatalim bekleyen herkese Allah kolaylik versin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 102 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde minikbimesele (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 268 göst.