0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından

Kızlar elektiriklisi var bende ustune patlıcan domates pişer mi acaba deneyen var mı 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ama bu tava gibi derin oluyor elektrikli sacların üstünde yemek duracak gibi değil ki 
(1,002 puan) tarafından
Olmaz. Mı yani peki Baska nasıl yaparm bu yemegi aşeriyorumda
tarafından
Sanki fırında yapsan böyle güzel kızarır canım hepsini yağla baharatla karıştır pişir çok güzel olur
tarafından
Görseldeki sac normal sac tava sacı değil, bildiğiniz ekmek yada diğer adıyla gözleme pişirmek için kullanılan saclardan. Yani bunun üstünde bu yapılabildiyse evdeki gazlı sacda da yapabilirsin, şekil aynı, farkı birinin odun birinin gazla ısınması
tarafından
Farklı türleri var mı bilmiyorum bizdeki yukarıya doğru oval üstünde sadece ekmek börek duruyor bu durmaz o yüzden öyle söyledim
tarafından
Bahsettiği sac normalde dediğim gibi ortası dışa dönük içe göçük değil anladığım kadarıyla ama paylaştığı fotoğraftaki sac da öyle dışa dönük, ortası göçük değil yani bacım, birileri yapabiliyosa bu soruyu soran arkadaş da yapabilir diye düşünüyorum. Csnı çekmiş zaten öyle çok da fazla bişey yapacağını sanmıyorum kendine kadar yapar muhtemelen
-Reklam-
0 oy
(432 puan) tarafından
Tavadada çok güzel oluyor ben normal tavada yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 254 göst.
27 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 519 göst.
20 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevilay09 (155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 325 göst.
24 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (322 puan) tarafından soruldu

409,628 soru

12,314,521 cevap

38,805 kullanıcı

Kategoriler

...