0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Kızlar ikiz annesi olanlar emzirme durumlarınız nasıl, sütünüz yetiyor mu ek olarak mama veriyor musunuz yada hiç sütü olmayıp mama ile besleyenler var mı aranızda.Benim sütüm az ikisine yetmiyor ek olarak mama veriyorum gün içinde 3,4 beslenme benim sütüm ile oluyor 3,4 beslenme mama ile oluyor kilo alımları güzel dedi doktor ama bir anne olarak yetemediğimi düşünüyorum suçlu hissediyorum birde etrafımdakiler anne sütü anne sütü diye diye beni psikolojik baskıya sokuyor anne sütünün ne kadar önemli olduğunu bende biliyorum ve isterim ki sadece benim sütüm ile beslensinler ama iki tane olmaları ve sütümün az olması maalesef yeterli olmuyor bu beni üzüyor benim gibi durumda olanlar var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(1,645 puan) tarafından
Anne sütü diye psikoloji bozanlara memeni acıp süt fışkırtacaksın görecek. Ben de süt saklama poşeti almıştım çalışırsam diye. Kaynanam da görüp sanki sütün geliyo da poşete koyacaksın bir de demişti. O kadın yüzünden emziremedim çocuğu. Kaşık aldım mama vermek için. Zorla biberona alistirdi yılan ya. Şimdi 2.yi doğuracağım asla istemiyorum yanımda haber bile vermeyecegim.
(18 puan) tarafından
Çok haklısın bazen o tarz hareketleri hak ediyorlar,bizde biliyoruz her şeyi ama yok gelmiyor süt ben napayım anne olarak bende istiyorum hep anne sütü alsınlar ama olmuyor.iki tane olmaları beni zaten çok yoruyor bide böyle süt sıkıntısı olunca daha çok psikolojik strese giriyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Allah'ım bağışlasın, bende ikiz annesiyim , şuan 2 yaşına girmek üzereler, ben 4 ay kadar emzirebildim, 4 aya kadar da sadece anne sütü değil mamada içtiler 2 tane olunca haliyle yetmedi, zaten 11. Aydan sonra da içmek istemediler, hiç canını sıkma Sonuç itibiriyle keyfimizden vermiyoruz mamayı, kilo alımları da iyiyse hiç üzülme ,etraf konuşur durur, sen annesin kimse senden daha iyi bilemez, düşünemez !!!
(18 puan) tarafından
Haklısın canım keyfimizden yapmıyoruz ama işte bazen bunu anlatmak zor oluyor, ikiz olmaları yeteri kadar yoruyor birde böyle süt mama muhabbetleri yoruyor insanı, diyorum herkes nasibini yer içer bebeklerimin süt nasibi de bu kadar mış diyorum
0 oy
(1,995 puan) tarafından
33 aylık , bi tık sizden kıdemli ikiz annesiyim :). Teki 3.5 aydan sonra meme reddi oldu. Diğeri 2 yaşa kadar emdi. Bende başından beri meme+ mamaydım. Meme reddi olan yetmezmiş gibi 4.5 aylık da mama reddi oldu. N çektiğimi ben bilirim. Çok sonra farkettim ki sağıp da biberonla anne sütü alıyor. Birazda öyle devam ettik. Sana öyle boş konuşanlara acıma de ki, bana bunları söylerken harcayacağınız eforu,bana yardım etmek te kullanın!!! 
(18 puan) tarafından
Evet gerçekten çok zor oluyor, biri emiyor biri emmiyor sağmak zorundayım hepsine yetişmek çok zorlayıcı dinlenmek yemek yemek zaten zor hale geliyor.emen bebeğim de emsede yetmiyor zaten doymuyor emme gücü yetmiyor çünkü erken doğum oldu minicikler göğüs ucum büyük geliyor gibi gibi şeyler ama inşallah dediğin gibi geçecek bu günler yeterki canları sağolsun benim derdim o
(1,995 puan) tarafından
N kadarlık şu an
(18 puan) tarafından
22 günlük oldular
(1,995 puan) tarafından
Oyy maşAllah süt kuzuları ❤️ Rabbim kolaylık ihsan eylesin
(18 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(5 puan) tarafından
Etraftakileri boşver canım annesin süper kahraman değil olmuyorsa olmuyor tek mama yine versen de senin anneliğinden bir gram eksilmice
(18 puan) tarafından
Evet ama bunu insanlara anlatmaya çalışmak yoruyor beni.eliminden geleni yapıyorum nasipleri bu kadarsa elden ne gelir ki, birde diyorlar çocuk emdikçe çoğalır ee olmuyor işte çoğalmıyor
(5 puan) tarafından
Kendine ve çocuğa bak canım insanalri gram takma ben taktım da ne oldu şuan psikolojim alt üst 2 yıldır gram toplayamadim
(18 puan) tarafından
Haklısın kulağımızı dışarı kapatmayı öğrenmemiz lazım
0 oy
(2,250 puan) tarafından
Hiç kafana takma canım tek çocuğa bazen yetmeyebiliyor , ahh ahh bu gözler ne şekilde çocuk büyüten anneler gördü, sen vermemezlik yapmıyorsun zaten , sağlıkla büyüsünler inşallah 
(18 puan) tarafından
Amin inşallah canım, evet tek çocuğa yetiremeyen annelerde var:( diyorum canları sağolsun doysunlarda benim sütümüde eksik alsınlar elden ne gelir.bazen nasipten ötesi olmuyor
0 oy
(6,531 puan) tarafından
İkizlerin sadece anne sütüyle doyması zor ona rağmen yinede emziriyorsun daha ne diye boş konuşuyolar. 
(18 puan) tarafından
Konuşmak için konuşan çok canım anlattığın halde anlamayan böyle zor bir zamanda birde insanlar yoruyor işte hiç bir şeyi keyfi yapmıyorum sütüm hiç olmayabilirdide elimizde olan bir şey değil ama anlamıyor bazen insanlar

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,359 göst.
25 Kasım 2020 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Cnm annemm (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.