0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (1,113 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/C-AZNTMoqMM/?igsh=MXhseGN2c2JhNGlxaA==

Ayy kahkaha attım bende dahil eminim sizde böyle kaynananizi çok seviyorsunuz:)

3 Cevaplar

+1 oy
(766 puan) tarafından
Saçma bi reels bence manasız. Kahkaha da atmadim
(1,113 puan) tarafından
Senin görüşün
(766 puan) tarafından
Tabi ki yorumladım sadece :)
(1,023 puan) tarafından
Bence de komik değil
(766 puan) tarafından
Dimi tuhaf
-Reklam-
0 oy
(4,350 puan) tarafından

Var bir hayalimiz:D:D:D

(4,350 puan) tarafından
Benim annem mecbur gitti bir ay kalip. Bosluklara anne diye seslenip agladim. Esim dersen onunda seninkinden asagi kalir yani yoktu. Hala ne eski sevgim saygim var ne eski guvenim
tarafından
Ben esimden yana çok sansliyim kizlar bikez bu cocuk benim dedi bana bende tam cevap veriyodum benden bir yaş büyük bekar kaynim var b*k senin senmi doğurdun dedi bende çocuğu aldim evime çıktım iki gün inmedim esim sebebini sordu bende anlattim gitme bidaha gösterme çocuğuda demişti hic unutmam kendinede karima saygi duyuyosan duy duymuyosan çocuğu bidaha göremezsin demişti gece 4 de hastaneye gittik kin güduyoya sormadi bile noldu diye annem evden geldi o alt kattan gelemedi en son çıktı iste soruyo esim o gelince evi terketti mesaj atip atip annem gidince gelcem demisti sonra geldi iste bana yalnizken annen bi günlük yoldan geldi bizim gavur gelemedi alt kattan demişti
(4,350 puan) tarafından
Masallah esine helal olsun. Bana sus dedigi kadar bir kez onlara deseydi bu kadar yanmazdi icim belki. Ben eskisi gibi degilim ona karşı maalesef.
(1,113 puan) tarafından
Recoco maşallah canım ben doğumdan sonra eşimle aram bozuldu bir daha eskisi gibi olamadık zaten simdi bile yanlarında bagirsinlar yine de onlar haklı
tarafından
Oyleside çok zor valla kendi kendinizi savunun kizlar kendi cocuklarini buyutemedikleri icin bizimkilere sahip cikiyolar galiba ama bizim anneligimizi heba ediyolar
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Biraz ağır olmuş kaynana dedik ama ölümüne de sevinmeyiz diye düşünüyorum :angel:

(1,113 puan) tarafından
Bak yukarıda yorumdada söyledim ne üzülürüm nede sevinirim neler yaşadığımı bi tek ben biliyorum cunku
(1,880 puan) tarafından
Tabiki canım orası öyle çeken bilir

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 602 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 452 göst.

408,336 soru

12,267,618 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...