0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (1,113 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/C-AZNTMoqMM/?igsh=MXhseGN2c2JhNGlxaA==

Ayy kahkaha attım bende dahil eminim sizde böyle kaynananizi çok seviyorsunuz:)

3 Cevaplar

+1 oy
(766 puan) tarafından
Saçma bi reels bence manasız. Kahkaha da atmadim
(1,113 puan) tarafından
Senin görüşün
(766 puan) tarafından
Tabi ki yorumladım sadece :)
(1,023 puan) tarafından
Bence de komik değil
(766 puan) tarafından
Dimi tuhaf
-Reklam-
0 oy
(4,350 puan) tarafından

Var bir hayalimiz:D:D:D

(1,113 puan) tarafından
Puahhahaa ayy valla hayal değilde Allah gcinden versin ölse sevinmem ama üzülmem de çok şey yaşattı yaşatmaya da devam ediyor
(4,350 puan) tarafından
Çocuktan once oturur yas ederdim ama suanda uzulmem hatta bi dondurmali helva derecesinde olmasa da sevinebilirim :)))
(1,113 puan) tarafından
Benimki çocuk olmadan önce başlamıştı çocuğa ilk alışverişte bez bir numara büyük dedim diye eşimi doldurup göndermeyi daha neler neler hakkım asla helal değil
(4,350 puan) tarafından
Doğrudur inanirim hatta en hafifini yazmışsındir. Benimki de dogum yaptigim gece yanimda kaldi daha bi gunluk bile anne değilim bebek onun kucağında agliyo anne ver bebegimi diye kac kez elimi uzattim olmazmis kucaga alismasin bunun onu kış diyo bana. Ama kendi kucaginda bak. Susturamayinca ama kucagima veriyodu. Allah bi saniyelik omru varsa Kara kış gibi gecirsin insallah hala biri elimi uzattigimda bebegimi vermezse nefesim kesiliyo deliriyorum. Bak bu da benim en hafifi ve ilk aklima gelenlerden :) olse arkasindan dua okumam o derece
(1,113 puan) tarafından
Benimkide hastanede koynunda yatirmisti o zaman aklıma gelmemişti sonra sonra aklım başıma geldi kendi kokusuna alıştırmaya çalışıyordu ben cahilim ne bileyim ama dediğin gibi olse sevinmem de üzülmem de ölse dua bile okumam haketmuyor
(4,350 puan) tarafından
Evet. Sanki bi yerin kesilmis kırılmış gibi acısını o an hissetmiyosun ama sonrasında her saniye daha fazla acıtıyor :((
tarafından
Bende bu durumu yaşadım ilk kizimda bana kucagina alma derdi kendisi kucaginda uyuturdu akil sonradan geliyo simdi olsa çeker alırım kucagindan ne cahilmisim diyorum bende ölse üzülmem Allah var
(4,350 puan) tarafından
Ben dört sene doktor doktor dolastim en sonunda tup bebekle gebe kaldım ne igneler ne ilaçlar hepsi feda olsun yavruma ama karşıma gecti senin ne kadar cocugunsa benim de o kadar cocugum dedi ciddi ciddi. O zaman anldim ne kadar fazla yuz verdiğimi. Allah yuzunu gormeyi nasıp etmesin. Sonra gel de anne de benim annem asla boyle yapmaz ben ee kendi kizima yapmam eminim o da kızlarına yapmaz. Geliniz ya oğullarını çaldık. Utanmasinlar da koyunlarina da girsinler ya. Allah verirse bi daha dogurursam eşiğime basmasın
(1,113 puan) tarafından
Minemf evet canım lohusasin sen o zaman caninla uğraşıyorsun ama denilenler unutulmuyor galiba ya benim ilk 20 gün stresten sütüm gelmedi annemi evimde istemedi neler neler yaptı sütüm gelmiyo diye mama veriyoruz diye kızıma eğilip seni bize götüreyim mi zaten sütte emmiyosun dedi psikolojim tamamen bozulmuştu çok kötüydum deprem oldu şimdi de öyle birlikte yaşıyoruz her günüm zehir depremden sonra kapandım diye bu sefer de kapandım diye bana cephe aldı suriyeleilere benziyorsun diyip duruyo Rabbım görüyor 1 tane daha gelini olacak rabbim onunla sınasin diğer tarafta da iki elim yakasında beni aşağıladigi için
(4,350 puan) tarafından
Agliycam simdi o kadar ayni seyleri yasamisiz ki :( gözlerim doldu. Ben gulerek girdim gulerek ciktim ameliyattan ama oyle yandiki canim yüzüm sapsariydi çocuğumun yüzüne bakip tovbe ya rabbim dogurmasa miydim acaba dedim :((( ah kardeşim insan evladina bunu der mi. Ben tek çocuğum annemkn ilk torunu bizi annemden kıskandı. Bir gelini var benden once. Kim bilir ona ne cektirdilerse gorusmuyo kadin bunlarla.
(1,113 puan) tarafından
Annemde zavallım beni birakipta gidemiyodu o haldeyim tekim diye gurbetteyim bide doğumdan sonra kaç ay annemin yaşadıklarını düşünüp düşünüp ağladım Rabbım sorsun hepsini 4 yıl geçti hala da unutmam eşinin tutumu nasıldı peki benimki annesine uydu neler yaptı bana sende annen gille git bile dedi hep bunun doldurmalari yüzünden evde yemek bile yemedi annesinin yanına gidip yedi
(4,350 puan) tarafından
Benim annem mecbur gitti bir ay kalip. Bosluklara anne diye seslenip agladim. Esim dersen onunda seninkinden asagi kalir yani yoktu. Hala ne eski sevgim saygim var ne eski guvenim
tarafından
Ben esimden yana çok sansliyim kizlar bikez bu cocuk benim dedi bana bende tam cevap veriyodum benden bir yaş büyük bekar kaynim var b*k senin senmi doğurdun dedi bende çocuğu aldim evime çıktım iki gün inmedim esim sebebini sordu bende anlattim gitme bidaha gösterme çocuğuda demişti hic unutmam kendinede karima saygi duyuyosan duy duymuyosan çocuğu bidaha göremezsin demişti gece 4 de hastaneye gittik kin güduyoya sormadi bile noldu diye annem evden geldi o alt kattan gelemedi en son çıktı iste soruyo esim o gelince evi terketti mesaj atip atip annem gidince gelcem demisti sonra geldi iste bana yalnizken annen bi günlük yoldan geldi bizim gavur gelemedi alt kattan demişti
(4,350 puan) tarafından
Masallah esine helal olsun. Bana sus dedigi kadar bir kez onlara deseydi bu kadar yanmazdi icim belki. Ben eskisi gibi degilim ona karşı maalesef.
(1,113 puan) tarafından
Recoco maşallah canım ben doğumdan sonra eşimle aram bozuldu bir daha eskisi gibi olamadık zaten simdi bile yanlarında bagirsinlar yine de onlar haklı
tarafından
Oyleside çok zor valla kendi kendinizi savunun kizlar kendi cocuklarini buyutemedikleri icin bizimkilere sahip cikiyolar galiba ama bizim anneligimizi heba ediyolar
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Biraz ağır olmuş kaynana dedik ama ölümüne de sevinmeyiz diye düşünüyorum :angel:

(1,113 puan) tarafından
Bak yukarıda yorumdada söyledim ne üzülürüm nede sevinirim neler yaşadığımı bi tek ben biliyorum cunku
(1,880 puan) tarafından
Tabiki canım orası öyle çeken bilir

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 602 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 452 göst.

408,339 soru

12,267,642 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...