0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Artık ne yapacağımı şaşırdım zaten oldu olası ek gıdayı istemiyo hep öğürüyo 6 ayda başladık hala alışmadı biberonu görünce direkt ağız açardı şimdi bide hasta oldu ondanmıdır bilmem biberonu da almıyo gece açlıktan uyuyamıyo zor bela çorba içirsem şükrediyorum çıldırmak üzereyim ne olur tavsiye akıl verin bi şey söyleyin

Bebek bakımda kimse cvp vermiyor o yüzden burdan deniym şansımı dedim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
4 aya yakın çektim o illeti en sonunda dayanamadim aç bıraktım ağladı zorladı umursamadim 10 saate yakın aç bıraktıktan sonra çıldırmış gibi yedi bizler sürekli tabak elimizde kovalarsak sadece sevdiği şeyleri verirsek yemiyorlar aç bırakmak tek çözümü 
tarafından
Hahahah en mantıklısı burda gördüğüm kadarıyla tüm ataklara bedel sanırım:D bi video vardı ya ağlamak desen var gülmek desen var tam tımarhanelik olcaz desene keza şuan o durumdayım da neyse beterin beteri var :D
tarafından
Kacmamiz gerekiyor bu ataklardan :)))
tarafından
An geliyo ki şöyle gözümün ucuyla bakıp sessizce kapıdan çıkıp gitsem diyorum hiç var olmamışım gibi :D
tarafından
Tam biz annelerin ihtiyacı olan şey:)))
tarafından
Öyle valla ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(722 puan) tarafından
Canı istediği zaman yiyecek aynı sen gibi ben gibi. Yemek konusunda salın zor bela icirmeyin. Kafanıza takmayın stres yapmayın açlıktan ölmez.
tarafından
İnan gündüz yine takmıyorum o kadar damarına gelirse iki kaşık çorba içiyo içmese de o kadar durmuyorum üstünde ama akşam olsun gece olsun aç oldu mu uykuda ağlıyo sürekli uyanıyo elli kere uyutuyorum. Hadi hastalıktan geçici dicem de  ek gıdada hala öğürmesi normal mi
(722 puan) tarafından
Belli bir yemek düzeni damak tadı oluşana kadar ogurmesi normal 10 aylık daha çok küçük. Bir de zorla yedirme faydadan çok daha zararı olur.
tarafından
Zorlamıyorum hiç bazen yaramazlığa vuruyo istemediğinden emin olunca vermiyorum zaten. Normalse iyi o zaman
(722 puan) tarafından
Kendi önüne koy kendi tatsin dagitsin elbet alışır.
tarafından
Onuda yapıyorum ağzının dışında heryerde yiyecekler.
0 oy
(15,809 puan) tarafından
Alıştırmaya caliş bir şekilde. Ben başaramadım maalesef. 21 aylık oldu ama hala emerek ayakta duruyor. Kilosu falan hep geriden geliyor çünkü sütumde yok. Gerçekten çok zorlanıyorum ben. 
tarafından
İnan her gün uğraşıyorum yok çok hareketli bi bebek ağlak  eliyle itiyo ağız açmıyo artık alışması lazımdı diye düşündüm. Sizinki hiç mi yemiyo seçiyo mu
(15,809 puan) tarafından
Hiç yemiyor diyebilirim. 21 aylık olmasına rağmen sanki tadım yapan 6 aylık bebek beslenmesi gibi yiyor. Yediği şeyler sayılı. Onlarida doyasıya değil sadece tadına bakıyor. Daha 9 kiloyu görmüyor tartıda. Mama da kabul etmedi. Emzirmeyi bırakmamı söylüyor doktor ama bırakamıyoruz.
tarafından
Yaa Allah seninde yardımcın olsun zor valla hergün özene bezene uğraşıyosun sonuç hayal kırıklığı biz yerken melül melül bakıyo sanki yiyomuş gibi.
0 oy
tarafından
Karpuz kavun şeftali gibi suyunu emebileceği meyveler vermeyi denedin mi?
tarafından
Atıyo canım suyunu vermeye çalışıyorum  bazen kaşıkla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
18 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
30 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Frover (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy