0 oy
775 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından

25 mg uyku ilacı bişey yapar mı kızlar doktora götüreyim mi çok korkuyorum :(

27 Cevaplar

+3 oy
(4,354 puan) tarafından
Hay senin esine ya!!!! Esim de esim. Ararim polisi çocuğumun canina kastediyo diye eş ne ya es kim k.opek. kalk sen git madem dag başında misiniz arkadas. He oyle olsa bile oraya da ambulans cagirilir
(208 puan) tarafından
Çocuklarda kullanılan bi hapmış doktor arkadaşını aradı kaşıntı ilacıymış uyku hali yapıyormuş tükürdü zaten ama korkuyorum eşim kızıp bağırıyor bana
(4,354 puan) tarafından
Yuttu mu yoksa çıkardı mi ağzında erimeden
(18 puan) tarafından
Hay ağzınıza sağlık bu sitede bazı kadınlar o kadar pasif ki okurken sinirden dişlerimi sıkıyorum!!! Bir de hala eşim kızıp bağırıyor yazmış. Bu kadar korkak olmayın koca ne ki ya çocuğun sağlığı söz konusu. 4 yaşında diyorsunuz kocanız kızmasın diye  küçücük çocuğu riske mi atacaksınız?!
-Reklam-
+1 oy
(51,334 puan) tarafından
yok canim zahmet etme burda post ac cevaplari oku oyalan belki biri götür der lütfeder götürürsun

bazi insanlardaki gamsizligi hic anlamadım anlamicam da 

muhakkak götür acile
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Götür bence canım
(208 puan) tarafından
Eşim bişey olmaz diyo
(1,648 puan) tarafından
Oğlun kaç yaşında?
(208 puan) tarafından
4 yaşında
(4,354 puan) tarafından
Esin doktor mu
(208 puan) tarafından
Teşhisi hep o koyar zaten çok biliyo
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Tabiki götür beklemen hata 
(208 puan) tarafından
Eşim bişey olmaz diyo çıldırıcam
(12,761 puan) tarafından
Canım keşke demek istemiyorsan al çocuğu git.
(208 puan) tarafından
Eşim götürmüyor
(12,761 puan) tarafından
112 yi arayıp sor o zaman durumu anlat bakalım ne diyecekler
0 oy
(719 puan) tarafından
Ayyy olur mu tabi ki götür buraya sorman bile hata uyku ilacı yetişkin insanı bile etkiler kocana bakma sen götürmüyorsa bile ambulans ara gelsin çocuğun midesi mahvolur
(208 puan) tarafından
Offf gerek yok diyor eşim biliyorum ihmale gelmez ama eşim çok rahat
(719 puan) tarafından
Sen boşversene eşini ara 112 gelir ambulans hemen Allah korusun çocuğa birşey olursa o zaman napacaksn sen bir anne olarak
0 oy
tarafından
Esin sacmalamasin 4 yaşında o cocuk esin goturmese bile ambulans cagir
(208 puan) tarafından
Doktor arkadaşını aradı şimdi bişey olmaz diyo götümüyor napıyım bu adama şimdi
tarafından
Adamı bosver ambulansı ara onlar götürür
(208 puan) tarafından
Doktor arkadaşı bişey olmaz demiş çocuklarda da kullanıyoruz kaşıntı İçin demiş uyku da yapıyormuş yan etki olarak korkacak bişey yok demiş ama ben bi anne olarak endişeleniyorum etrafımdaki herkes rahat Allahım çıldırıcam
tarafından
Başlatma etrafindaki insanlarada o mal esinede kasıntı ilacı olabilir icerigindeki etken maddeleri biliyor musun ya cocugunun o maddelerden birine alerjisi varsa ille sakat kalıp ölünce mi aklın başına gelcek ambulansı ara esin denen pisliğe mi baglisin hala arıza cikartiyorsa polisi ara çocuğuma kast ediyor diye yaygara kopar sen annesin cocuga bisey olsa senin canın yanar herkes kaldığı yerden hayatına devam eder karar senin...
(51,334 puan) tarafından
esinin doktor arkadasi var mi ki
0 oy
(685 puan) tarafından
Uyku ilacı diyorsun götür tabiki en azından bir ara 112 yi sor canim.
(208 puan) tarafından
Gereksiz kuruntu yapıyormuşum doktor arkadaşını aradı sıkıntı olmaz demiş
(685 puan) tarafından
Bı acile gitmek bu kadar zor mu ya. Sen götür bacım sağlık bu ya.
0 oy
(12,609 puan) tarafından
eşin kıçını kaldırıp götürmüyorsa al çocuğu sen götür, o da mecbur peşinden gelir. ilaç bu ihmale gelmez
(208 puan) tarafından
Kavga ederiz sustum kaldım öyle lafımı dinletemiyorum orta yerimden çatlıcam!!
(12,609 puan) tarafından
yani normal zamanı bilemem o çocuk söz konusuysa eşlerinize nasıl rest çekemiyorsunuz. Allah korusun bir şey olsa çocuğuna o adamın yanında durur musun? isterse sabaha kadar kavga etsin, sağlık bu
(406 puan) tarafından
Canım bura ne derse onu mu yaapcan eşin ne kadar galesiz Bi insan çocuklar için kullanılan her ilaç her çocuğa olmuyor Bi düşün neden ağrı kesiciler bile farklı antibiyotikler farklı Bi de bu uyku ilaçı yani bence çağır hem polis hem ambulans git eşin otursun evde
(12,609 puan) tarafından
valla benim eşim böyle dese, dünyanın da en despot, kabadayı adamı olsa dayak yiyeceğimi bile bile ağzına sıçar sonra çocuğumu acile götürürdüm onu da rezil ederdim. zaten adli vaka çocuğun ilaç içmesi, herif ondan korkuyor belki soruşturma açılmasın diye
(406 puan) tarafından
Aynn cnm olması gerken o zaten benim eşim de sinirli ama çocukları söz konusu oldu mu 2 eli kanda olsa, gelir yani
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Kesinlikle götür bence Allah muhafaza ya telafisi olmayan şeyler olur bide ne blim bilgim yok ama doktor mutlaka görsün çok geçmiş olsun 
0 oy
(4,067 puan) tarafından

Yok canım ne olacak biraz uyku yapar :O ya ciddi misiniz burada zaman kaybediyorsunuz, hastaneye gidin hemen. Eşiniz tecrübeli galiba bir şey olup olmayacağını iyi biliyor sanırım 

0 oy
tarafından
5 10 mg dan bahsetmiyoruz. Benim annem 25 mg ilaç içiyor sarhoş gibi geziyor. Sen 4 yaşındaki çocuktan bahsediyorsun. Bu kadar sorumsuzca davranmayın ya.
0 oy
tarafından
Canm çocuk ihmale gelmez baksa sen eşine en azndan 112 yi ara bilgi al en dgru bilgiyi onlar verir
0 oy
tarafından
Kızım ufacık kafasını çarpmasına rağmen içi rahat etmeyip çocuğu hastaneye götürmüştü eşim . Ne rahat babalar var. Umarım ah yavrum vah yavrum demez. Evlat bu kadar değersiz olmamalı 
0 oy
(766 puan) tarafından
Götür tabi ki eşini niye dinliyorsun. Bisey olsa vicdan azabı çekeceksin 
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Al cocuğu çik. Götürmüyor ne demek. İstersen aslan kesilsin. Koca lafına bakıp cocuk riske mi atilir. Nasıl kafa bu ya 
0 oy
(341 puan) tarafından
Eşin doktor arkadaşına sormuş diyorsun da yinede 112 ara sen bir de yuttugundan eminmisin 
0 oy
(310 puan) tarafından
Son durum nedir?
0 oy
(411 puan) tarafından
Naptınız bilmiyorum ama 112 yi arayıp sorabilirsiniz döküntü kusma dengesizlik varsa acil götürün her koşulda  götürülmesi lazım bu gibi durumlarda adli vaka girişi yapılıyor şikayetçi olursaniz eşinizi içeri bile atıyorlar ikiniz yanındaymissinjz siz ısrar etmissiniz ama o götürmemis bizim başımıza gelmişti  ikiz bebeklerimizden biri kusuyordu onunla ilgilenirken diğeri kremi almış açmış herşey  yarım dakika içinde oldu baktım tukuruyo elinde krem hiç bı belirti yoktu direk 112 yi aradim konuşurken dr kusma ateş tarzı bişey olursa bekletmeden acile getir dedi döndüm çocuğa baktım kıpkırmızı olmuş ambulans yollamak istediler istemedim  esimi aradım kaptık götürdük orda polis özellikle sordu eşime karinizin ihmaqli şikayetçi olursaniz içeri atiriz diye hatta ifadeden sonra 15 gün içinde itiraz edebilirsiniz demişlerdi eşime 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Bence her ihtimale karşı götür
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Adı ne ilacın ? Etken maddeleri falan nedir ? Belki alerjisi vardır çocuğunuzun şimdiye çoktan uyumuştur zaten kaç tane yuttu ?

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 319 göst.
0 oy
18 cevap 829 göst.
18 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 541 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mehtapgnc (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 341 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,871 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...