0 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (248 puan) tarafından
Eltimin tüp bebekle yillar sonra bir kizi oldu yasina girince 2. Tüp bebeğj yaptirdilar yine hamile enfeksiyondan hast yatti o siradada kaynami istedi kaynim geldi torununa bakmaya arada bana geldi falan eltim simdi hast cikti kaynanam köye donecek giderken kizida gotürecek daha 20 aylik resmsn wltim ve kaynim kizi baslarindan atiyor kaynanamda onlar bakamiyor diye kizi yanima alcam diyor. Kiz agliyor kucagima yatiyor bunu  uykusu var diyorum umursamiyorlar kaka yapmis diyorum umursamiyorlar cocuk coo sefil oldu ona ayri üzülüyorum. Simdi benim 7yasindaki oğlum bende gidecegim köye dedeme diyor kaynanam götürmek istemiyor. Oğlumu zaten saatlik bile biraksam istemezdi. Kayinbabam aradi dedi kizim göndernokul acilanq kadar ama kaynanam istemiyor oglumu sadece kaynimin kizi goturmek istiyor napayim sizce

13 Cevaplar

+2 oy
(1,853 puan) tarafından
İstemiyorlarsa tabi ki gönderme 
(248 puan) tarafından
Oğlum dedesini cok seviyor kayinbabam cok  istiyor gelsin diyor aylardir gelsin diyor zaten ama kaynanam burun kıvırıyor
(1,853 puan) tarafından
Ben olsam hiç göndermem kaynanan diğer torununa baksın. Oğluma hasret birakirim. Benim çocuğuma da yaptılar aynisini. Kızının çocuklarına resmen onun yeri ayrı dediler. Açık açık ayrım yaptıklarını söylediler. Şimdi anca goruntulu aradiklarinda görürler 3 4 ayda bir
(248 puan) tarafından
Ahh babam olmasa aahh kayinbabam öyle güzel bir baba öyle iyi bir dedeki hep babami hatrina bunlar. 1hafta önce kayinvalidemin annesi öldü sirf yalniz kalmasin diye gittm sarıldı ağladi morga bile girdm onla gasilhanede cenaze yıkadım hayatimda ölü görmemisim saol kizim geldin destek oldun diyor ama zor zamanimda qsla yanimdanolmuyor cocuklarimi yüksünüuor
(1,853 puan) tarafından
Evlat veya torun ayıran insanları asla anlamıyorum yazık... Sen onun zor zamanında yanındayken bir de senin en kıymetline böyle yapması. Ben anlamıyorum aklım ermiyor canım
-Reklam-
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Gönderme tabi ki 
(248 puan) tarafından
Ama kayinbabam cok ısrar ediyor oğlumda gitmek istiyor
(19,494 puan) tarafından
Bilemedim valla. Kaynanan kstemiyor ama kayinbabani arayıp baba annemin şimdi başı kalabalik çok uğraşacak halde değil gibi hem kendi de böyle söyledi başka zaman gelsin size zahmet olmasın şimdi de. Onun cevabına göre de karar ver bence
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Oğlunu istenmediği yere yollama ,gereksiz neden içinde uhde kalmasına neden olasın.Cocuklar herseyi bilir hisseder ,şimdi heveslenir sonra orda mutsuz olur.

Bu arada istenmeyen kocan, oğlun değil.Kocanin bir kıymeti gözde bir yeri olsaydı bastaciydiniz bunuda unutma ne evladına ne senle bir dertleri yok.

Diğer 20 aylik çocuğa da Allah ferahlık kolaylık versin inşallah bu hayatta kendi ait hissettiği yerde çok mutlu olur.
(248 puan) tarafından
Köyden yeni geldik her bayram gideriz cokta rahat ederim kedni evim gibi ama eltimle kaynim soz konusu olunca kaynanam hatimler indiriyor. Bana diyor sen basinin caresine bakiyorsun cocuklarada güzel bakiyorsun. Eltimin 2. Doğduktan sonra 2 cocuga bakamazmis bu yüzden kizi kaynanam yanina alcakmis yahu evcil ****** mi bu. Ama benim cocuguma bunu yapmasi cok canimi sıkıyor cunku ben kaynanamin hep yaninda oldum
(4,174 puan) tarafından
Belkide iki çocuğun anneleri olmadan sorumluluğunu almaya korkuyordur dert etme kendine öyle böyle diye düşünme ,isteksizse zaten hiç yapamaz.Cocugun köyde güzel anıları varmış bak ,bosver böyle güzel keyifli kalsin  kafasında duygularında..
0 oy
tarafından
Konuyu nereden tutsan elinde kalıyor.

Eltiniz uzun çabalar ve heyecanlar sonucu doğurduğu kızına bakamıyor diye kaynananız ona tabiri caizse analık yapacak? Sizin oğlanı da sırf bu yüzden istemiyor? Bir tek bana mı tuhaf geliyor?

Eltiniz hastaysa hasta, evlat maksimum (o da bulaşıcı hastalık korkusuyla) 1 hafta bırakılır. O bile çok da işte sınırları zorlayalım dedim.

Kaynananız da orada kalıp bakmaktansa çocuğu anasından babasından ayırmayı tercih ediyor. Birlikte bakamam diye sizin oğlanı da istemiyor, torun kayırıyor. Sizce bu normal bir şey mi?

Göndermeyin oğlunuzu, 2 güne unutur. Zaten okullara ne kaldı? Kırtasiye alışverişiyle gözü çok kolay boyanır.

Kaynananıza da çıtlatın, çocuğa annesinin yanında baksan daha iyi olmaz mı diye. En azından vicdani görevinizi yapmış olursunuz. Olmadı eşiniz kardeşiyle konuşsun.

Madem ilkine bakamayacak gönderecektiniz, neden 2.ye de tüp bebekle gebe kalmak için uğraştınız? Rabbim sen bizi sınama.
(248 puan) tarafından
Okadar haklisinki aynini soyledim dedim abi yapma o daha bebek burdayken bile anasini aradi agladi sefil oldu esim aradi kızı gönderme dedi qcı zulum bakın ama gönderme günahtır. Kaynanama dedim madem bakamiyor neden 2. Tüp bebeği yaptirdiniz bir kedi yavrusu bile anasini ariyorken.. bende gebeyke  yattim hastanede ciktim oglumu biyere gondermedim doğum yaptim dibimden ayirmadim 2 evladimıda
0 oy
(591 puan) tarafından
Ben anlamıyorum kızlarına bakmıyorlarsa,neden ikinciyi  yapmak gibi bir istekleri var , anlamıyorum 
(248 puan) tarafından
Çünkü bizim 2.cimiz oldu birde oğullarinolsundu yani ne vardi cocuk orda burda bi sekilde büyürdü
(9,923 puan) tarafından
E eltinin ikincisi erkek mi
(248 puan) tarafından
Evet canim erkek
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Kaynanan istemiyorsa dedesi nasıl baksın o çocuğa sadece. Rezil olur çocuk. Gönderme derim
(248 puan) tarafından
Kaynanam zaten pek bisi yapmiyor herseyi kayi babam yapar yemegi bile ama konustum oğlumla dedim bosver biz senle dayinlara gidelim orda buyuk bir avm ve oyun alani var ordan sana okul cantasi alalim isimiz var dedim tamam anne dedi
(2,330 puan) tarafından
İyi bari gönlünün olduğuna sevindim
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Daha minnacık bebeğe bakamiyorlar senin çocuğuna da bakmazlar sefil olur .hem daha küçük yollama tabiki.sen de git bikac gunlugune madem çocuğun icin
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Valla kaynanani, kayınbabanı, eltinin kızını,7 ceddini bunların hepsini geç, benim olmadığım yerde çocuğumun işi olmaz, benim çocuğum gözümün önünde, dizimin dibinde olacak bacım okadar!!
0 oy
(10,221 puan) tarafından
1.ye bakamazken 2.yi neden yqptılar yazık günah ya çok üzuldum bebeğe
0 oy
(498 puan) tarafından
İstemiyorsa gönderme tabii ki 
0 oy
(17,913 puan) tarafından
İstemediğini bile bile bakamayacağını bile bile neden soruyorsun ki 
tarafından
Bende anlamadım kayınpederim kimmiş ya ben çocuğumu benim olmadığım yere göndermem kayınpederi çok iyiymiş seviyormuş arkadaş oğlumun tırnağı etmez kimseyede emanet etmem şaka gibi okudum ama hala kaynanası istemiyormus burun kıvırıyormus mübarek ben çocuğuma hasret bırakırım değil göndermek
(17,913 puan) tarafından
Eşime gözüm kapalı bırakırım annemlere gündüz bırakırım kayınvalidemgilede ancak sağlık vs zorunlu bir sebebim olursa yatılı bırakırım o da bakabileceklerini bildiğim için
tarafından
Valla ben anneme bırakırım hastane vs. Olunca annem evime geliyor öyle tek kalmalı sadece doğumda babaannesne bıraktım halası baktı ilk gece eşim kaldı
ikincide görümcem geldi eşimi gönderdim sen kal diye çocuk kendini kötü hissetmesn diye onun dışında kimsede kalmadı çok şükür rabbim kimseye muhtaç etmesin ben varken
(248 puan) tarafından
Yaz başindan beri gelsin diyor babam bayramda gittik kalsin dedi birakamam dedim sonra cenaze oldu gittik kalsin dedi oglum kalmak istedi birakamam dedim bitane oğlum var 1.5 yasinda zorda bile kalsam acı zulum idare ediyorum doğim yaptim babam dedi kizim ayakta duramiyorsun goturelim yine hayir dedim ki kaynanamda bunu kullanir hep babam sordugu an benden once cevap verir halime yollamaz oğlunu der onunda isine geliyor cunku en son bilmemki dedigimde ben bakamam dedi hatta 1gece kaldi burdaki evde kaynanam istemedi yüksünüyor halbuki oğlumun bir yukü yok yaramaz değil arsiz değil yetiskin bir insan gibi seni dinler fikrini söyler ama göndermeyecegim bugün konustum oğlumla okulun acilmasina az kaldi biraz qilecek vakit gecirelim seni oyuna goturecegim dedim tmm dedi ikna oldu cok sukur
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Gönderme demiş kaynanan. İçin rahat etmez bence gönderince. Bırak yanında kalsın kafan rahat eder
0 oy
(5,334 puan) tarafından
Tamam da kizim kendini camdan atsa kaynanam oluyorum dese bile ben gondermem

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 631 göst.
0 oy
6 cevap 359 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
0 oy