0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından
Sorum yukarida?

22 Cevaplar

+6 oy
(3,779 puan) tarafından
Icki veya baska bisey bir insan birey olarak iyi veya kotu kararlarini kendi almali. Izin almak izin vermek sacma. Ne karsindaki senin cocugun veya velin, ne de sen. Karsi taraf ancak seni uyarir. Ickiye izin vermesi veya vermemesi de bir sevgi belirtisi degil.
(273 puan) tarafından
Cok dogru bir yorum
-Reklam-
+3 oy
(5,821 puan) tarafından

Seven sevmeyen farketmez haram olan bişeye izin vermez verdirmem net..

+2 oy
tarafından
İzin verip vermemesi sevgiyle bir alakası yok

Ama haram olan birşeye Allah katında izin olmayıp kul izin verdi diye de yapılmaz 
+2 oy
(1,321 puan) tarafından

Seven adam içki içmesine izin vermez..

Çünkü bilir ki öteki tarafta cehennemin en ücra yerlerini boylayacağını.. diyeceklerim bu kadar. 

Haa bu arada yazdıklarım zoruna gidenin zoruna gidebilir:D

+1 oy
(1,624 puan) tarafından

Şimdi biz verir dersek sevdiğine ikna olacak mısın sen onu söyle :D

(238 puan) tarafından
:D sabah sabah güldümm
+1 oy
(2,962 puan) tarafından
Valla birileri bisey içmek için bahane aramasın ben içmem ictirmem icende sonucuna katlanır 
+1 oy
(627 puan) tarafından
Bunun sevgiyle alakası yok müslüman olan vermez içki haram dinimizde sonuçta 
0 oy
tarafından
Bunun sevgi ile ne alakası var :) 
0 oy
(671 puan) tarafından
Sevmek ne alaka
0 oy
(840 puan) tarafından
Aslında sevmekle alakalı bir şey değil. Öncelikle saygı duymak gerek. Eşimin dışarıda arkadaşlarıyla içmesini istemem ve bunu bildiği için daraldığı günler içmek isterse sorar , alır balkonda kafası dağılır çöpünü temizler gelir. Bazen de biz özel günlerimizde masamızı kurar içeriz. Alkol öyle su niyetine içilecek bir şey değil bana göre. Tabi bünyesi ve midesi alışıp alışkanlık haline getirenleri tenzih ediyorum. 
0 oy
(629 puan) tarafından
Bunun sevgi ile alakası yok. Alkol bağımlılık yapıyor, bir kere içersen maalesef devamı gelir. Ben de şahsen izin vermezdim sevip sevmediğim için değil tabi, dinimizde haram olduğu için izin vermezdim. Çevremden dolayı da yeterince gördüğüm için, gerçekten içki tüm kötülüklerin anasıdır.
0 oy
(2,442 puan) tarafından
Vermez tabiki de çok kötü ve zararlı bisey
0 oy
tarafından
Valla biz eşimle hep birlikte içeriz arada sırada 
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Senle bı gün karşılıklı oturup icelim mi dedim bana küs şimdi kocam 3 gündür :D şaka da yapamayacam artık.

0 oy
(2,110 puan) tarafından
Benim eşim sigara içmeme karşı değil izin gibi bir şeyde yok aramızda böyle durumlarda sadece iyi değil pişman olursun der o yüzden bende dediğinden şaşmam 
0 oy
(727 puan) tarafından
Seveni sevmeyeni bilmem ama Allah'tan korkan utanan adam izin vermez eşimin fikrini bildiğim için bizim için direk ayrılık olur 
0 oy
(10,686 puan) tarafından
ne alaka seviyor diye izin mi verecek ya sa vermeyecek 
0 oy
tarafından

Bunun sevmek ile ne alakası var :D

Kocamla beraber oturup içtik 2 kez evde , ben teklif ettim kocamda kabul etti izin istemedim yani çocuk değilim 

0 oy
(2,735 puan) tarafından
İzinle senin verdiğin kararlar sevgi anlamına gelmez. Ben içiciyim eşim değil. Ortamına göre içerim. Ben içiyorum diyorum eşimin sevmediğini düşünmüyorum. Günah olduğunu belirtir sadece. Gerisi sana kalmış der.
tarafından
Genel içici:))
(2,735 puan) tarafından
Severiz :):):)
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Haram harammmmmm içmeyin ictirmeyinnn....asla izin vermez asla asla izin vermem net 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 937 göst.
25 Ekim 2021 Aile kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 944 göst.
21 Eylül 2020 Aile kategorisinde 0. ZEYNEP. 0 (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 572 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 695 göst.