0 oy
623 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
İstisnasız her gün kaynanam eve gelir bazen sabah 9 olmadan bazen öğleden sonra bazen ikindi vaktinde ama asla gelmemezlik yamaz buda bni sinir ediyor neden mi? Evde bazen dikiş işlerim olur bazen ütü bazen banyo bazen tembeliğim tutuyor bazen uykusuz oluyorum ama kendime özgü evimde rahat değilim. Geldiğinde mecbur ilhilenmek gerektiriyor sizce bu normal mi bn mi abartıyorum?? 

26 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O geldiğinde içeri sokmadan anne çıkıyordum bende habersiz geldigin için diye kapıyı çekip cikacaksin 3 5 gün yap zaten anlar
(154 puan) tarafından
Bu aralar dişarı kavuruyor icerde rahat ginirim diları icin örtünmem ve hazırlanmam gerektiriyor onun yüzünden bu sıcaklığa katlanmak istemem ayrıca gider yine ikindileyin geri gelir sırf oturmadığı icin yani ona sökmüyor onun taktıkleri daha cok. Valla abartısız.
tarafından
Giyinip hazirlanmana gerek yok ki üzerine ferace vs artık hangi diş giysisi giyorsan onu geçir ustune çık dışarı markete filan git o gidene kadar diğer geldiği vakit açma kapıyı ertesi günü geldiğinde yine çek kapıyı çık yada açık açık konusacaksin başka yolu yok
-Reklam-
+1 oy
(587 puan) tarafından
Geldiğinde açma banyoda olduğunu söyle ikinci geldiğinde de uyumuşum duymadım de markete çıktım de anlar herhalde ya 
(154 puan) tarafından
Cocuk var evde kapı sesine hemen ses cıkartır
+1 oy
(4,991 puan) tarafından

Kapıyı açma bence. Uyuyordum, duymadım işim vardı gibi bahaneler uydur:) bir süre sonra oda pes eder zaten 

0 oy
(8,280 puan) tarafından
Hergun gelinmez ki yaa . İnsan banyoda olur uzanır uykusu olur 
(154 puan) tarafından
İşte gelde söyle...
0 oy
tarafından
Bnmkide 6 gundr ansızın geliyor 6 gundr diş ağrısından mahvoldum zaten ağrım beni mahvediyor dişimi açtıkça hava aldkca ölüyorum resmen iki adımlık yerimdesin işte ne gelip duruyon halimi goruyrsun canm skldi konsmaya geldim sabah 9 da yada akşam üstü 5 te bahçemde hadi gelin dye uff
(154 puan) tarafından
Rabbim sabır versin bizlere ne olacak bilmiyorum...
tarafından
Aynn valla zor ya bide hamile halimle cekemiyorum
0 oy
(710 puan) tarafından
Ah safim ahhhh kaynanan gelmeden sen kalk hergun ona git bir gidersin iki gidersin 3. Bikar hatta gittiginde hergun sen gelip yoruluyosun anne sana kiyamiyorum dedim bari ben geleyim
(154 puan) tarafından
Onuda denedim bir iki defa gittim baktim bu sefer daha da erken eve geliyor fırsat vermiyor
0 oy
tarafından
Ay seni anlıyorum gerçekten zor oluyor benim de babam her gün uğruyor canım sıkkın olsa kendi üzerine alınıyor surat yapıyorum sanıyor hep bu yüzden aile ilişkimiz bozuldu. Eşin ne diyor bu duruma bebeğin yoksa ses olmaz arada açma duştaydım evde değildim falan dersin
(154 puan) tarafından
Malesef 14 aylık kızım var zaten cocuğun hasretine dayanamayıp geliyorum deyıp duruyor eşimede diyorum oda cocuk icin geliyor diyor ama inanmiyorum cünkü hamilelik sürecimde de cok geliyordu hata hamilelikte cok cok fazla duruyordu sabah gelip ikindide evine gittiği oluyordu.
tarafından
Sen de ilgilenme o zaman canım o an ne yapıyorsan bozma yapmaya devam et işin varsa bırak önüne çocuğu baksın madem çocuk için geliyor
(154 puan) tarafından
İlgilenmemek olur mu bu sefer bna cocuk ac yemek ver biberonu nerde altını değiştir hic bi şey bulmasa cocuğu elini yüzünü yıkıyacam diye üstünü islatır üst baş getir yani ila ilgilendirecek muhatap haline alacak işleri cıkartır ortaya.
tarafından
Ay Allah yardımcın olsun mecbur yalan söyleyerek evde değilim diyerek kurtulacaksın canım laftan anlayacak biri değil anlaşılan
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Hayır canım abartmiyorsun. Ev insanın kişisel alanıdır rahat etmek ister. E insanız sonuçta günü gününü tutmaz bazen hasta oluruz veya yoğun işimiz olur ya da uzanıp film izlemek istersin veyahut eşinle vakit geçirmek istersin gerek normal gerek cinsel. Her gün vakitsiz gelmek bana göre saygısızlık, dusuncesizliktir. Böyle bı durumda bende rahatsız olurdum.
0 oy
tarafından
Bir kaç kere kapıda kalsın gelmez zile basınca açma telefonu sessize al banyodaydim de tuvalet yıkıyorum duymadım de banyoyu yıkıyordum de yada evde değilim de bir kaç kere kapıda kalması lazım 

Bende rahatsız olurdum hergun gelmesinden
(154 puan) tarafından
İşte bi ara bnim kiz hastaydı ona bn gece ful uyuyamadım yukarı cıkma anne hazır cocuk uyuyorken bnde uyuyacam dedim baktım aradan 10 dakika gecmemiş kapı caliyor acmadım israrla caliyor en sonunda kızımı uyandırdı kapıyı actım dedim cocuk uyıyordu neden uyandırdın bn cocuğu merak ediyorum görmiyim mi bnim evim deyip iceri girdi yani acmasam bile israrla caliyor bi keresine doktora gitmiştim bna kızıyordu niye haber etmemişsin tam bir saat kapı calmişim oturmuşum o kadar cok beklemişim bidaha haber et.
(7,753 puan) tarafından
Ruh hastası kadın ya
0 oy
(1,089 puan) tarafından
kendi annen bile olsa her gün zor olur ki zaten. kim olduğu önemli değil evde biri varken uykun varsa uyuyamazsın. canın bişey istemese de yemek bişey ikram etmek lazım falan. zor yani... samimiysen söylesen nasıl olur ki acaba? ya da eşinle konuşsan
(154 puan) tarafından
Eşime dedim bi ara küs gibi davrandım sürat vermedim morelsiz davrandim o gelmeden dişarı cıktım ama öyle kurnaz biriki öğleden sonra gelirdi bnde ona göre kendimi ayarlardım cıkardım bu sefer sabah erken saate yada ikindi gelmeye başladı yani ila gelecek.
(1,089 puan) tarafından
açık açık konuş bence canım ya. derdinin kaynanan olmadığını evde 2. bir kişinin her zaman iyi hissettirmediğini söyleyebilirsin belki
0 oy
(12,773 puan) tarafından

Haber ver gelmeden de benimki de öyleydi yeni evliyken kapida kalınca aklı başına geldi aramadan gelmez artik 

(154 puan) tarafından
Keşke öyle yapabilsem eşimle aramız bozulur diye korkuyorum. Cünkü bir gün gelmese nedem gelmedi diye sorgulayan biri
0 oy
(18,363 puan) tarafından
Kaynanam gelmesin diye randevu alıp doktora gittiğim doğrudur :)
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Söyle rahatsız oluyorum hergün gelmenden diye. Ben asla beklemez söylerim. 
(154 puan) tarafından
Biz onu bi kerrsine uyardık eşime baski yaptırıp uyarmiş bu sefer gelip ikram ettiğim şeylere ağzını sürmezdi cay koysam yeni icip geldim derdi yani gelmemezlik değil daha cok bnle ilgilenme bni istemiyorsan dercesine davranişlar sergiliyor.
(2,940 puan) tarafından
Valla ben açık açık derim hergün gelme rahatsız oluyorum. İşim gücüm oluyor benim diye. Yüzsüz değilse gelmez.
0 oy
(3,609 puan) tarafından
Valla sende bi gün geldiğinde ilgilenme umursama 

Yapacağın işlerini yap hatta duşa giriyorum ben de gir bir olur iki olur üçüncüye gelmez merak etme 
(154 puan) tarafından
Cocuğum var emanet edemiyorum sürekli gözetlemem gerek
0 oy
(92 puan) tarafından
Normal değil ama bence numaralara gerek yok açık açık konuşun ben her gün müsait değilim buna bir sınır getirelim ozluyorsa da katlanicak güzellikle anlamazsa ben annemin evine gitsem  sizde ayda bir hafta sonu görseniz torununuzu nasıl dayancaksiniz bir de bunu düşünün de 
0 oy
tarafından
Normal değil yorucu olur özel alana saygı duyulmamasi bı şekilde belli edin rahatsizliginizi
0 oy
(1,751 puan) tarafından
:))) benimki yüz bulup asla gelemez evlerimizin arası dolmuşla 10 15 dk falan geçenlerde diyoki ay bugün hava çok sıcak olmasaydı sana gelcektim bebeği sevmeye bende hiç oralı olmadım sonra eşime demişki karından çekildiğim için size gelemiyorum demiş yüzüme başka arkamdan başka konusmuş mikrop tabi sonra başka konulardan büyük bir tartışma yaşadık kızlarıda girdi araya hepsi beni bastırmaya çalıştılar hepsine dedimki hiç birinizle muhattap olmak istemiyorum sakın aramayın evimede gelmeyin dedim yüzlerine kapatıp hepsini her yerden engelledim ohhhh iyi yaptım
(154 puan) tarafından
Bi keresine cocuğuma cok karişir oldu daha doğrusu sürekli annesi emzir annesi üşüyor bu cocuk diye diye bni her seferinde cok sıkboğaz eder oldu bnde ayar cektim kızıp işime karişmamasını ve kendi kaynananı evinden kovduğun gibi bnide o sevyeye getirtme dedim. Her halde artık gelmeyi azaltır sandım daha sık ve daha uzun kalmaya başladı yanı bilmiyorum. Uyarıyı nasil anlamayan birisine yapacam ki.
(1,751 puan) tarafından
Canım banada aynısını yaptı doğum yaptım ilk gün hastaneye geldi daha bebeğim doğalı bir kaç saat olmuş kucagıma alıp emiri seviyorum bebeğimi benden alıyor kucağına alışmasın diyo sinir etti beni sonra sütüm kesildi mamaya başladım diye kalktı dedıkı çocuk napsın anneden fayda yok dedi sürekli böyle laf sokmalar ignelemeler bende dayanamadım artık
(1,751 puan) tarafından
Valla ben yaklaşmayı kesmiştim bahaneler uyduruyordum mesafe koymuştum aramazdımda
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Anahtarı yoksa kapıyı açma zili çalsın gitsin dışarı çıktım geç gelicem de her gün çekilirmi
(154 puan) tarafından
Cocuğum var bazen merdivenden ayak sesini duyar duymaz hemen kapıyı acarım ses yapıpta cocuğu uyandırmasın diye.
0 oy
(2,228 puan) tarafından
Cok iyi anlıyorum benim eşimin aileside beni sabrimi çok çok zorladı resmen bizi kov diye yalvardilar üstüme üstüme geldiler 6 yıl susutum en sonda eşimle çok bükük bı kavga ettik bosanacaktik çünkü çekirdek aile olamuyorduk şimdi kimseyle konuşmuyorum bayramda yada bı şey olduğunda gelirler sadece hoşgeldin derim fazla konuşmaya korkuyorum eskisi gibi oluruz diye , yani beni tanıyan herkes böyle büyük bı kavga etigim için çok sasimislar o öyle bı insan değil diye ama bazen insanın içindeki canavarı çıkartıyorlar 
(154 puan) tarafından
İşte kimseye kötü gelinmiş gibi ima yaratmamak icin bazen sabrediyorum ya.
0 oy
(737 puan) tarafından
Neden bunu yapar ki bir insan hani hafta da bir gelsin anlarim ben evimde donsuz durcam belki havalar sicak isim var daginik durmak istiyorum belki bu gun is yapasim yok boyle insanlari anlamiyorum hic dusuncesi yok esin ne diyor kibarca anlat bence yalnizdir aksam yemege gelir onu anlarim tek basina cani istemez belki falan filan ama sabahin köründe de olmaz be kardeşim 
(154 puan) tarafından
Cocuğum ağustos ayında doğmuştu bnde üşütmüştüm ha bire terliyorum alet dişinda hic giyinemiyordum o kadar ki vücudumu yakıyordu. Sürekli gelip ha bire cat kapı biri gelir üstüne başına dikkat et bn iyliğinine diyorum. Ya cat kapı giren kim hadi geldi diyelim kapısız evmi burası zil diye bi şey var caldığında sen karşılarsın bnde giyinirim niye bn rahatsız oluyorum demiyorsun ki bnde oluyorsan gelme görme diyim.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 639 göst.
17 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aşık û maşuk (725 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 223 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (848 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 1,037 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hasret3434 (51 puan) tarafından soruldu

410,793 soru

12,361,728 cevap

41,609 kullanıcı

Kategoriler

...