+3 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (827 puan) tarafından
Kızlar gece gece hem sinirlendim hem korktum konudan kısaca bahsetmek istiyorum yan komşum aşırı sesli bir ev sahibi 5 senedir oturuyorum bu binada her kış hergün bir misafiri var beni ilgilendirmez olabilir ama bakın mutfak balkonunda oturuyorum  3 yaş ve 14 ay oğlum var birden bi çığırma sesi geldi saat 00.10 ama çok değişik boğuluyor gibi ses korkudan elim ayağım titredi koşarak odaya doğru gidiyordum yüreğim ağzımda bir baktım yine komşumun misafirlerinin sesi yani ödüm koptu gerçekten yüreğim hop oturup hop kalktı hala daha rahatlayamadım ya hergün bir misafir ve hep bu saatlerde bazen 1 e kadar oturmalar oluyor sesli gürültülü çıkıyorlar evden büyükte aynı küçükte aynı ben bunu nasıl uyaracağım ya biraz ters bi karakter ama artık rahatsız oluyorum gündüz sesleri desen ayrı bi dert asansör beklerken afedersiniz eş.ek gibi bağırarak konuşuyorlar 7 den 70 e benim iki küçük çocuğum olduğu halde asansör beklerken fısıltıyla konuşuyoruz bir de geçen bana senin küçük oğlanda çok ağlıyor bu sıra dedi aklıma gelmedi sizinde çok sesiniz oluyor demek ama dediğim gibi bu durumdan sıkıldım ne yapmam gerekiyor 

6 Cevaplar

+3 oy
(4,254 puan) tarafından
Komşuna yazabilirsin veya yönetici varsa direk ona söylersin.  Apartman grubunuz varsa oradan yaz. Ben çok yaziyorum en son kavga çıkacak 
-Reklam-
+3 oy
(1,063 puan) tarafından
Bundan sonra sana öyle derse sende sizin gürültünüzden ağlıyor de ben olsam öyle derdim 
(827 puan) tarafından
Merhaba İdil daha yeni senin postunla sohbet eden bendim :₺ sana yazdığım son cevabı yazarken oldu olay yüreğim hopladı ya çocuğuma bişey oldu sandım yeni yeni kendime geliyorum :(
(1,063 puan) tarafından
Merhaba canım insan öyle oluyor bende geceleri yukarıdakiler eşya çekiyor mesela gece gece ne çekiyorlar çok merak ediyorum ama eşim bir şey dememe izin vermiyor bizim oğlanın sesi de çok çıkıyor bir şey demiyolar diye ama hakki var tabi biz 1. Katta oturuyoruz o yüzden bir nebe rahatım
(827 puan) tarafından
Evet bizimde sesimiz illa oluyor canım ama ben büyük oğlumu tembih ettim mesela asansör beklerken fısıltıyla konuşuyor eşimle biz zaten hep öyleyiz hep dikkat ederim ben akşam olunca çocuklar parkede oynamak isteyince battaniye sererim ki aşağıya ses gitmesin diye çünkü araba falan sürüyorlar aşağı Kats beyin kazınıyormuşcasına ses gidiyor biliyorum kendine bişey dememe rağmen 14 aylık çocuk diş çıkarırken ağladı 3.4 gün ona laf etti ne kadar çok ağladı çocuk diye
+1 oy
(1,377 puan) tarafından
Polisi ara gelip uyarsinlar canin
(827 puan) tarafından
Biraz dengesiz bi tip açıkçası o yüzden kararsız kalıyorum eşime söylettireyim diyorum ama o da hemen fevri davranır diye korkuyorum zaten söylenip duruyor kaç kere uykudan uyandık ama
+1 oy
(586 puan) tarafından
Benim üst katta aynı ya ne gündüz ne gece sesleri bitmiyor normal sesler de değil uykudan uyandıran sesler. 8 aylık bebeğim var o bile seslerine uyanıyor. Bunlar uyumuyor mu anlamıyorum saat 3-4 e kadar kahkahalar yere bir şey atmalar eşya çekmeler sabahın köründe de temizliğe başlıyorlar yetmezmiş gibi sabahın 7sinde halı bile silkeliyorlar, yakında ben de çıldıracağım
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Bizimde öyleydi binada ses yalıtımı yok ve alt kat konuşsa bizim evden duyuluyor kızımın uykusu çok derin değil ama yüksek ses olunca uyanıyor bir gün sürekli bina grubuna yazmama rağmen ikinci kattan duvarlara vurma bağırış çağırış kızım korkarak uyandı polisi aradım gece gece 1 saat polisle uğraştılar en sonunda akıllandılar
0 oy
(6 puan) tarafından
2022 yılında yaşadım baya skntılıydı hamileydim kpss ye hazırlanıyordum ve nerdeyse sureklı kusuyordum üst komşum ıkı çocuk bakıyordu ve asırı yaramaz bıde karsı komşusunun çocugu geliyordu at koşmuş gibiydi her gun ustune bıde kızının torunu geliyordu arada tatile ev cocuk yuvası gibiydi ustune bıde kendını bilmez kadınlar ha ha ha hı hı cok çok yutulmustum gece gunduz gurultu surejlı temızlık yapıyordu bıde 2 sene idare ettim artık dayanamadım mesaj attım polıs cagıruxam dedım buyuk olaylar oldu kızı bıde duvarlara yerlere vurdu bagıra bagıra inşallah dıyr dıye ben suçlu oldum lojman bıde a desen duyuluyor yetkili kısılete bıde mesaj attı diye sıkayet etmısler esinle Kavga edip sabahına 3 aylıkken memleketime gıtmıstım cok geçmedı 1.5 sene sonra kocası yatanlara dustu 3 ay hastaneden cıkmadı kızı boşanma ya cıktı gerı barıst7da kocasıda ıyılestı ona rağmen ben yine konustum geçmıs olsun dedın ama 1.5 sene falan hıc konuşmadık ustune bıde dışlandım kımsede evet haklısın denedı herkes gurultu tu nana diyordu kavga sonraydı olur dediler neyse suan cok sukur ıkı cocuk balrıfı kısı tayinleri cıktı kızında sk sk gelemiyor ve kendıde eskısı gıbı gurultu yapmıyor huzurluyum kızı gelse de eskı gurultu yok Allahım yardımcınız olsun çok uzun yazdım ama sızı ne kadar ıyı anlıyorum 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,028 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hasret3434 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 619 göst.
21 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,504 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde poncum.987 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 356 göst.

410,444 soru

12,345,469 cevap

40,054 kullanıcı

Kategoriler

...