0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar yaklaşık 10 yıllık bir arkadaşım var artık arkadaştan çok dost gibiydik ben eşimle kaçarak evlendim ailem vermiyordu babamın da ikinci evliliğiydi üvey annem falan hiç günü göstermiyordu bana ben de o yüzden evlenmeyi tercih ettim ve eşimle evlendim elhamdülillah çok mutluyum 2 tane evladım var şimdi konu şu benim arkadaşlarım memlekette ve ben hafta sonu oraya gittim önceden ayarlamıştık oturduk bir yerde kahvaltı yaptık arkadaşlarımın sevgilileri de vardı yani 3 kız 3 erkek kahvaltı yaptık o yakın arkadaşımın sevgilisi eşimden pek haz etmemiş yani açıkçası eşimi kıskanmış galiba kız arkadaşından ama kesinlikle ortamda ben de varım kıskanması gerektirecek hiçbir durum yok ama kafasında kurmuş bu arkadaş yok sevmedim yok konuşma tarzını sevmedim yok kaçmışlar onlarla muhabbet olma falan bugün ınstagram'dan bana mesaj attı ve benim sevgilimle görüşmeni istemiyorum dostluğunu falan bitir rahatsız etme bir daha gibi bir şey yani ben de bunu arkadaşıma attım hayırdır dedim ya dedim sizin derdiniz ne o da işte o yapmış benim haberim yok falan dedi ben dedi  senin için dedi sevgilimi silip atamam falan filan ben dedim silip at demeni kimse beklemiyor ama insan demez mi bu kız benim 10 senelik arkadaşım hayırdır yani konuşma tarzını beğenmeyebilirsin kafaya yapına  da belki sana uymayabilir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda arada bir konu olsa yanlış bir şey olsa bir kavga bir tartışma olsa diyeceğim tamam ama hiçbir şey yok orada çocuk gayet saygılı bir şekilde konuştu ya yani hiçbir şey yok sonradan böyle oldu ben de dedim ki  sen sevdiğimi kimsenin ayağının altına ben de eşimi kimsenin ayağının altına atmam atamam dedim benim eşim  seni tanımadığı halde benim hatırım için 700 kilometre yol geldi sırf ben sizi göreyim diye dedim böyle bir şey dedim hiç beklemedim dedim  artık dedim senin benim gibi bir arkadaşım yok sizce ben mi haklıyım yoksa yani ne düşünüyorsunuz bu konuda

12 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Kurban olduğum İslam diyorum başka da bir şey demeye gerek yok.
tarafından
Çok doğru… Bunu anlamamız için böyle şeyler geliyor başımıza bence benim de benzer şeyler geldi eşimle konuştuk biz gülüp eğleniyoruz diye haramı helali unuttuk musibetle gösteriyor Rabbim ders alabilmeyi de nasip etsin
tarafından
Amin amin zararın neresinden dönersek kârdır.
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın canm çok da iyi yapmışsın çok da iyi konuşmuşsun bravo. 
0 oy
(730 puan) tarafından
Yani haklı aranacak bir durum yok bence orta da onun sevgilisi ne alaka kalkip sana yazabiliyor bu cok sacma benim esim gidecek arkadasima yazacak boyle birsey sogurum ondan beni uyarabilir arkadasim hakkinda ama kalkipta arkadasima boyle birsey yazamaz zihniyete bak sende artik görüşme tabi sil her yerden yokmus gibi devam et bence 
0 oy
(51,334 puan) tarafından
he sonunda iyi demissin ne yazikki bazi insanlar biraktigimiz yerde bıraktığımız gibi kalmiyo bende univden kardesim dedigim insani sildim.gecen hafta 
0 oy
(743 puan) tarafından
Yuh ya ne saçma sapan bi olay olmuş neyinizi görmüşte begenmimiş pardon da yani onamı kalmış benim eşim erkadaşlarım için bunu dese ağzının payını alır benim çevrem benim arkadaşım sen ne hakla buna müdahele edeliyorsun mesafeli dur der sevgilisine ay bide sevgili ya bide kimsin tam olarak yani resmi neyin var ki kızla bu şekilde hayatına karışıyosun o saf arkadaşında buna izin vermiş yani daha çok hayatından insen siler bi o egosu tavan sevgilisine muhtaç kalır. Bide sana yazmış kocan görse nolcak sen istedin diye o kadar yol götürsün adam şunların yaptığına bak terbiyesizlik sen adam olsan zaten sevgilisinin arkadaşına yazmazdın iyi yapmışsın boşver
0 oy
tarafından
Herkese uyar mı bilmem ama bekar ve evli arkadaşlık iki insan da yeteri kadar olgun anlayışlı değilse olmuyor. Ben de ne alaka falan derdim ama gerçek dostluk değilse kaç yıllık falan fark etmiyor bitiyor Allah güzel insanlarla karşılaştırsın. İnşallah sizde samimiyet derecelerinize daha çok dikkat edersiniz 
0 oy
(401 puan) tarafından
Kızın erkek arkadaşına verdiği güç ve yüz  adamda buna dayanıp bu hakkı kendinde bulup konuşuyor ve emin ol sırf kıskandığı için yapmıştır ama arkadaşının hatası bu , yani iki günlük tanıdığı adam için böyle şeyler yapıyorsa hiç muhattap olma direk sil engelle ve hiç bir şey söyleme 
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Arkadaşınızın sevgilisi mi size instagramdan mesaj attı 

Şimdiden sevgili olarak özel hayatına müdahele ediyorsa evlenince daha büyük sorunlar yaşar arkadaşınız
0 oy
(17,749 puan) tarafından
Sevgilisi takıntılı bir kişilik bence böyle saçma sapan insanlar var arkadaşın icjn üzüldüm bundan sonra her istemediği hoşuna gitmeyen kişiyi onun hayatından çıkarmaya çalışacak arkadaşın da ona dur demeyecek mi
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 O çocuğa kızma sonuçta 10 yılını ilk fırsatta seni sılecek birine arkadaş demişsin      boşver gitsin sevdiğinin arkadaşına sayğı duymayan kendınede duymaz    
0 oy
(1,648 puan) tarafından

10 yıllık dostluk bir sevgilinin hüsnü kuruntusu yüzünden bitiyorsa buyursun bitsin, demekki arkadaşına hak ettiğinden fazla değer vermişsin, sevgili olmak evli olmaya benzemez, dilerim olmaz ama olurda ayrılırlarsa okkalı bir msj at içinde kalmasın derim, sonuçta her seçim bir vazgeçiştir ...

0 oy
(627 puan) tarafından
Şimdiden böyleyse ileride neler yapar kim bilir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
0 oy
5 cevap 324 göst.
4 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 763 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Zeynepzeynep (183 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,871 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...