0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok ilginç bir durum benim fikrimce. Tuhaflık olacak gibi hissediyorum. Vesveseler doğuyor içime. Başına gelen varmı? Yumurtlama tarihine göre sürekli deniyorduk eşimle 7 ay boyunca olmadı çocuğumuz. 

Tam olarak nezaman hamile kalmış olabilirim? Doktorun hamile kalmışsın dediği tarihte ben kaset gebelik testi yapmıştım. Neyse iste kafam bulanik . Alttan muayene ile girebildi bebeği. . Durum göre ben diğer regilim ama geciken reglim in olduğu traihte gebe kalmışım.  Gelisemiyormu acaba. İliskiyasakladi sebebini anlamadim

6 Cevaplar

0 oy
(850 puan) tarafından
başlarda habire değişiyor. hatta bi hafta gidiyorsun 6+3 diyor 7 gün sonra gidiyorsun 7+0 diyor mesela. bebek küçüldü mü noldu diyince de olur öyle diyorlar
(105 puan) tarafından
Nirkavgunluk fark gayet normal. Fakat ikobhaftalokbfark var
(850 puan) tarafından
çok başlarındasın canım. belki geç döllenmedir. doğal gebelik sonuçta tam ne zaman hamile kaldığını bilemezsin. benim tüp bebekti hangi gün rahmime konduğunu bilmeme rağmen bir iki hafta fark söylüyordu doktor. ama şu gün transfer oldu diyordum "hayır şu kadar haftalık sayılıyor" diyordu. onun hesabı tıbbi olunca bi tuhaf oluyor.
ha ileriki haftalarda bir kaç  hafta fark oluşursa o sıkıntı bak
-Reklam-
0 oy
(4,333 puan) tarafından
Sağlığı yerindeyse cok dusunmeyin ya bı iki hafta ileri geri oynayacak bunlar doguma kadar :)
(105 puan) tarafından
Yani ilişkiyi neden yasakladı ki, duruma göre bir sonraki regl tarihimde gebe kalmışım. Neredeyse. Yani mumk değil ki.  Lisemiyirmu diye dusnuyorum hep kanama olursa gelin de dedi. Hafta da muayeneye gelin dedi
(4,333 puan) tarafından
İlk üç ay iliskinin yasak olmasi veya doktorun boyle bisey demesi normal sen canını sıkma. Hersey yolundadir Allah'ın izniyle. Baska cocugun yoksa dinlen bol su ic beslenmene dikkat et bi deee en onemlisi moralini yuksek tut güzel anne :)
(105 puan) tarafından
Moralimo yüksek tutamıyorum. Ödüm kopuyor. Hemde yatılı misafirim var hiç odaklanamiyorum birşeye. Yinede sağol ,:(
(4,333 puan) tarafından
Ah canim benim hepimiz gectik o yollardan. İnsan hamileliginin basinda ogreniyo anneligin hep bi korku hali oldugunu. Simdi sancıların olabilir olsa telqslanirsin bazen de olmaz o zaman da telaslanirsin neden olmadi diye. Ben hep uyumak isterdim üç ay çabucak gecsin diye.ben iki bucuk ay yatakta yattim
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Ben canım 8 hafta diye gittim 6+4 çıkmıştı o gün bebegide kalp atışınida gördüm şükür. Şimdi 24+1 im. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. 
(105 puan) tarafından
İnsallh sağlıklı ve iyi bir bebek dünyaya getirirm.  Korku sardı her yerimi
0 oy
(1,961 puan) tarafından
Stres yapma son adet gününe göre bak 

Bazen böyle oluyor zmn biraz büyüsün git o zmn net söyler tarih

Benm de öyle oldu gittim net haftalık söyledi olcerek
(105 puan) tarafından
Seninki tam olarak nasıl gelişti olaylar. Ben hiç huzurlu degilm. Bir terslik olacak diye korkuyorum
(105 puan) tarafından
Haftya agidecegim merak ediyorum ne diyecek
0 oy
(105 puan) tarafından
Başka başına gelen varmidr acaba
0 oy
(5,274 puan) tarafından
Ilk 3 ay yasak zaten gec dollenmedir benimde 17 gun gecikmeli cünku sadece dogum tarihi degisir
(105 puan) tarafından
Yani doktorun gebe kldigimi söylediği tarihte ben pozitif gebelik testi ypmistim. Hani mümkün değil ya. Çok tuhafıma gidiyor. Belki ilk cocugumdada öyleydi nilmiyorum çünkü ilki üç aylık olunca doktora gittim
(5,274 puan) tarafından
Korkma canim birsey olmaz ben 17 gun geciktim ilk 7 gunde kan verdim negatifti 10 gun daha bekledim adet olmadim adet sokturucu almak icin kadin doguma gittim 81.23 le ogrendim doktor bana umutsuz konustu cunku son adetime gore olmasi gereken degerden baya dusüktü 1 ay korkuyla gecti benimde sonra erken dogum riskim vardi rahim sekil bozuklugum var progestan kullandim surekli cok sukur sag salim dogdu 28 aylik olduk bile
(105 puan) tarafından
İnan olsun korkudan geberiyorum
(5,274 puan) tarafından
Icine ferah tut canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
+1 oy
5 cevap 219 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (105 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 79 göst.