+1 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Çarşamba günü 8+3 olması gerekirken 6+0 demişti suandada tahminen 9+0 olması gerekirken 6+4 görünüyordur. Az önce aniden gelen bir ishal oldu. Hic beklemiyordum. Ve  Cook az kahverengi ve kırmızı tonlarla camasirimin lekelendigini gördüm. Hastaneye gideceğim eşim yolda geliyor. Rahatlatıcı yorumlarınızı bekliyorum

5 Cevaplar

+1 oy
(7,643 puan) tarafından
Rabbım korktuğuna ugratmasin inşallah hayırlı haberler alırsın stres yapma sakın
(4,568 puan) tarafından
Hülya abla :(( çok geçmiş olsun
(4,568 puan) tarafından
İpekreha düşükse bile hemen almazlar eve geri gelirsin ihtiyacın olan şeyleri alırsın ama bebeğin kalbi durmamışsa müdahele ederler
(105 puan) tarafından
Doktorun söylediği tarihe göre bugün yarın kalp atışı duyulması gerekir diye. Fakat şuanda adet olacakmism gibi sancım var
(7,643 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim ice queen eskilerden misin canım ?
(4,568 puan) tarafından
Evet abla eskilerdenim ☺️
-Reklam-
0 oy
(238 puan) tarafından
Korkma canım değildir inşallah düşük 2 hafta önce benim bir kanamam oldu diğer postlarımda yazdım zaten havlular yetmedi idrar yapar gibi ambulansa kaldırıldm hastaneye çok şükür bebeğimde hiç brsey yoktu progestan iğne vurundum 5gün suan 2 hafta hala kahverengi geliyor fazla yorma kendini progestan verir sanada sağlıkla al kucağına iyi düşün iyi olsun
(238 puan) tarafından
Stres yapma canım sen stres yapınca bebeğinde kasılır karnında.. sakin ol yanına ne olur olmaz bir takım pıjama camasır koy ılk gebeliğimde de lekelenmem olmustu senın gibi 2 gün yatırdı cunku hazırlıklı git yatırırsa
(105 puan) tarafından
Acile geldik sıra bakliyorum. Maşallah çok da kalabalık. Kanama devam ediyor fakat oldukça az
(238 puan) tarafından
Varmı bilgi canım
(105 puan) tarafından
Vajinal bakıldı. 6+2 ile uyumlu dedi. Hala kalp atışı yok. Beş gün sonra randevu al polikliniğe bakılacak dedi.  Gönderdi. Progestan mı ne bir fitil verdi.  Ben işin sonunu hiç hayirligormuyorum
(238 puan) tarafından
Söylemedinmi canım 8+3 olması gerekiyor falan diye bir anormallik olsa  bence ultrasonda muaynede anlamazlarmıydı hayırlısı olsun hakkında
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Sürekli gelmıyorsa  kanal da leke gelmiş olabilir
(105 puan) tarafından
Yeni oldu surekliligine bakamıyorum . Gebeliğin iki hafta geriden gelmesi ishal gibi gekmesi ve hafif kan . Bilmiyrm
(7,638 puan) tarafından
Ishal alakası yok canım  ara kanama olabilir yor gebeliği engeli yok  doktora git herhangi bir sancı belde  kasıkta  yoksa muhtemelen arA kanama olabilir sıkıntı yapma
(105 puan) tarafından
Hastabede sıra bekliyorum. Kanama gibi degilaaoeceteye gelekahverengi sürekli akıntım var
(7,638 puan) tarafından
Ne olursa olsun üzülme  olur'mu
0 oy
(17,694 puan) tarafından
Yerleşme kanamasi falandır inşallah korkma canım kalp atışları duydun mu ilac veriler bana sa verdiler ben 13 haftalikken kanama yaşadım progestan kullandim geçti 
(105 puan) tarafından
Ödüm kopuyor. Korkudan geberiyorum
(17,694 puan) tarafından
Ne oldu canım gittin mi hastaneye
(105 puan) tarafından
Gittim vajinal ultrason baktı. Kalp atışı henüz yok dedi. Beş gün sonra polikliniğe gitmen gerek dedi. Kalp atışı için. Her an düşük olabilir dedi. Progestan fitil verdi. Kullanmayı dusnmuyorum vallahi.
0 oy
(5,937 puan) tarafından
İnşallah korktuğumuz şey olmaz 

Geçmiş olsun 
(105 puan) tarafından
Korkudan elim ayağım birbirinegirmis. Allahım hayitlisini yasatsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 145 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.