0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
Kızım 27 aylık. 3 gündür öğlen uykusu uyumuyor sabah 7 buçukta kaldırdım yine uyutamadım. Uyumuyor sonra akşama kadar mızır mızır peşimde dolanıyor. Uyusa sakin bir çocuk aslında. Yarın kayınvalidemler gelecek temizlik yapıyorum burnumdan getirdi. Hava zaten sıcak o terliyor ben terliyorum uyutucam diye. Tam gözleri gidiyor kalkıyor oturuyor. Kakasını da kasıtlı olark tutuyor karnım ağrıyo diyo gidiyoruz yine yapmıyo. Bugün fitil kullandım fitili çıkarttı kakayı yine tuttu içinde. Uykuya ve kaka yapmaya inadı var. Bağırmıyım diyorum bende insanım ama bazen tak ediyor. Allah affetsin şu uyku ve kaka muhabbeti yüzünden bir tane patlatmak geliyor içimden. Sonra diyorum kendine gel sakin ol. Hırsımdan oturup ağladım bugün . Nasıl bir inat bu çocukta anlamadım. Gözleri kızarık uykusuzluktan bayılacak sırf bana inadına uyumuyor. Bu zamana kadar asla sesimi yükseltmedim ama bağırdım diye oturup ağloyorum geceleri de . 

2 Cevaplar

0 oy
(527 puan) tarafından
İnatlaşmayacaksiniz ben psikologfan destek aldım o nedenle rahatlıkla sizinle paylaşmak istiyorum şuan kızınız ilgi istediği için inatlasiyor ve.2 yaş sendromuda geçmiş degil bu aralar normal bu süreçler suyuna gideceksiniz bana psikolog kocanizla kavga etseniz sorunun büyümesinimi istersiniz yoksa anlasmayamı çalışırsınız dedi sustum haklida oda bir birey olduğunun farkinda bebekler huzurlu oldukları zaman uyurlar bırakın misafirde gelmesin ben bunu anladim inanın okadar hazirlik yapmama ragmen yorgun bir animda bana geldiklerinde yüzüm düşük olduğu icin bana misafir sevmiyor bizi istemiyorlar dediler o an anladım ki evladımı bosuna ilgisiz bırakmışım kimse için degmiyor geleceksede gelsinler eviniz pis olsun inanin temiz olsada kulp takacaklar taksinlar istediklerini yapsinlar ne zaman dogurdum nezaman büyüdü bu çocuk zaman çok acımasız 
(634 puan) tarafından
Aramız iyi değil canım senede bir kez falan geliyorlar. O yüzden ağızlarına laf vermek istemedim ama kızımın bu durumu son üç dört gündür var. Gerçekten bende destek almayı düşünüyorum oturup ağlatıyor beni bu inadı.
(527 puan) tarafından
İnadı çok normal canınızı sıkmayın geçici süreçler dönem dönem her çocukta seviye artıyor düşüyor ama destekte alsanız söyleyeceği seyler bu kendinizide yormayın siz sitres yaptıkça gerginlik daha çok artacak misafirede zaten yansitacaksin beraber yapın onada görev ver kizim durmayinca balkonda hafif suyu aciyorum balkonu yika diyorum çünkü suyla uğraşmak cocuklarda sitresi azaltir kaka konusuna gelincede balon verin sisirmeye çalışsın tuvalet esnasında ikinmayida öğretin ve lifli gidalar verin kendiliğinden çıkacaktır
-Reklam-
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Canım gündüz uykusunu bırakacaktır. Bırak uyumazsa uyumasın zorlama. Benim kızım 25 aylıkken bıraktı hiç zorlamadım ama kaka tutma konusunu bilmiyorum. Eğer elinde varsa hergun bir yemek kaşığı hakiki zeytin yağı içir. O zaman gelince tutamaz da. Hava sıcak dışarı da çıkılmıyor çocuk da sıkılıyordur sana sarıyordur. Ne yapsın çocuk. Sen de onunla oynamak yerine evle misafirle ilgileniyorsun. Senden ilgi bekliyor işte. 

İlgili sorular

+5 oy
50 cevap 1,783 göst.
0 oy
71 cevap 1,521 göst.
0 oy
17 cevap 222 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayisigi8 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 410 göst.
29 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu

410,691 soru

12,357,045 cevap

41,102 kullanıcı

Kategoriler

...