+3 oy
1,111 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından
Kızlar geçenlerde post açmıştım kaynanam dondurucu bomboş duruyo götür dedi bende getirmedim senin oraya koyarız beraber yeriz dedim bi kaç gün sonra da kaynanam dondurucuya eltime vermiş diye 

Neyse biz  cumartesi günü gittik dondurucuyu aldık akşama geldi dondurucu eve pazar günü eşim hadi annemlere gidelim dedi bende ben gitmicem ananı görmek istemiyorum dedim eşimde anamı gör diye değil anamın ağzının payını alışını gör diye götürüyom dedi tamam dedim çıkarken yanına bi kaç saklama kabı al boş dedi neden dedim al sen dedi aldım gittik çok yakınız zaten vardık neyse eşim kapları aldı oturdu bahçeye  bende içeri girdim kendime eşime kayınpederime kahve yaptım oturduk kaynanam çok sevmez içsede sormadım artık neye eşim kapları gösterip anne buzluk için birşeyler yaptı sevtap onları bi dondurucuya atıver sana zahmet dedi kaynanam hala dolabımda yer yok oğlum o gün de söylediydim gelin duymamış heralde diyo hala eltimin götürdüğünü söylemiyo bizde bu arada kayınpederle keyifle kahvemizi içiyoz eşimde dediki ana insanlar çevresindekileri neden kaybeder biliyon mu dedi kaynanam neden oğlum dedi ana karşındakine yalan söylersen karşındaki insana vaat verip ***** yerine koyarsan karşındaki insana iki yüzlü oynarsan o zaman kaybedersin ana dedi kaynanam mosmor oldu eşim ayağa kalktı ana hadi göster bana dondurucu ne kadar dolu dedi kaynanam yerinden bile kalkamadı kayınpederim oğlum otur dondurucu yok dedi eşim ana madem oraya verecektin neden sevtapa boş dedin bak bu kadın sana güvendi gitti alışveriş yaptı peki sen ne yaptın dedi şimdi sen bi hasta olsan veyahut bi işin olsa ben bu kadına hangi yüzle dicem anama bak yada anamın işini görüver diye dedi taştan ses var kaynanamda yok eşim merak etme ana ben karıma dondurucu aldım bi daha sana güvenip yola çıkmaz hatta istersen koyulacağın varsa getir emin ol onlarıda koyar dolabına amma ve lakin dua ette bu kadına Allah muhtaç etmesin seni şayet ederse ben karıma anama şunu yap diyemem artık gerisi onun vicdanına kalmış dedi kalktı elimden tuttu hadi hoşçakalın dedi evimize geldik 

42 Cevaplar

+13 oy
(4,354 puan) tarafından
Kiz adresini ver de benim kocayı getireyim seninkinin elini opmeye belki birazcik ağzı dili açılır :)))) 
(4,354 puan) tarafından
Değişeceğini bilsem oraya da gelirim de :((
(361 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez malesef
(1,382 puan) tarafından
Şemiklerde oturuyorum. Sen?
(361 puan) tarafından
Yaaa bakırlıdayım kız çok yakınız :)
(1,382 puan) tarafından
Aynen yakınmışız :)
-Reklam-
+2 oy
(1,287 puan) tarafından
Off bayılıyorum böyle kapaklara :D
+2 oy
(1,127 puan) tarafından
Helal bee :)) 
+1 oy
tarafından
Maşallah ne adamlar var eşlerine sahip çıkan arkasında duran 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ama bi bilsen bu kadında onu kimseye ezdirmez varlıkta da yokluktada kale gibi durur arkasında
tarafından
Valla bende hayatta kimseye ezdirmem ama gel gör ki konu annesi olsa haksız da olsa onu savunur çok şanslısın eşi arkasında olan kadınlara çok özeniyorum maşallah eşine
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
+1 oy
(3,930 puan) tarafından

Helal be senin eşine rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah, eğer kayınvalidenden bir ses çıkarsa bize haber etmeyi unutma canısı merak ettim valla :D

(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin inşallah yok konuşamaz bu saatten sonra anca atıp tutar arkamdan :)
(3,930 puan) tarafından
Rica ederim canısı bide emannn boşver konuşup dursun
+1 oy
(1,648 puan) tarafından

Ya işte bu bu yaaa işte buuuuuuu 8-)

0 oy
tarafından
Allah muhabbetinizi arttırsın canım senin adına sevindim 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin cümlemizin yuvasına muhabbet sevgi huzur versin inşallah
tarafından
Amin canım sen de sağ ol
0 oy
(3,068 puan) tarafından
Eşin valla iyi yapmış bravooooo İyi arkanda durmuş bizimki olsa götüne bile takmaz alsaydın ondan önce der
(361 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin canım ne diyim benim eski eşimde öyleydi bu erkekler evlenene kadar anlarından kaçar evlendikten sonra da kıymete biner anaları
(3,068 puan) tarafından
Geçen ablası ilk bebesi gibi beni annesi aradı saydı saydı bende ablan çocuk gibi şikayet etmiş beni arayabilirdi dedim ee annesi laf arasında demiştir diyo ee benim annem öldü ben kime diyim derdimi dedim eee annesizliğe alış dedi
(361 puan) tarafından
Valla eşine bişey derdim de hamileyim dua yerine geçer diye dile getirmedim ama Allah içimden geçeni biliyo
0 oy
(258 puan) tarafından
Helal olsun eşin mutlulugunuz daim olsun erkek erkek karisin arkasinda dursa hicbirsey  olmaz
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin cümlemizin inşallah
0 oy
tarafından
Helal be enişteye nasıl güzel ağzının payını vermiş. Allah muhabbetinizi arttirsn yuvanızdan mutluluk huzur eksilmesin
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin cümlemizin yuvasından inşallah
0 oy
tarafından
Sen anlat Karadeniz Tahir gibiymis kocan
(361 puan) tarafından
Evet biraz öyledir ama benimde nefesten aşağı kalır yerim yoktur :)
tarafından
Ne güzel işte birbirinizi bulmuşsunuz
(361 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok şükür
0 oy
(734 puan) tarafından
Enisteyi saygıyla ayakla alkışliyoruz helal olsun vala çok iyi demiş :) 
tarafından
Yakalandinnn
(734 puan) tarafından
Eyvahhh :))
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Ahahaha ❤
0 oy
(248 puan) tarafından
Bence eşin annesinin bu tar davranislarina sahit olmustur biliyordur annesini yani ama bilipye kabullenmeyenlerde var buda iyi bişi. Yaptigi hic olmamka kayinvalidenin hoş değil bu qarada dondurucunu kullandirma sakin 
(361 puan) tarafından
Kaynanam oldum olası iki yüzlüymüş zaten canım o yüzden eşim sevmez böyle hareketleri
0 oy
(1,783 puan) tarafından

Ulan be benim ki şöyle beni savunsa.Savunma bakanlıgina başvuru yaparım.ama nerde elinden gelse eltimle anasının önünde diz çökertir beni  allahdan az dik kafalıýimda laf sokup püskürdüyorum:D

(361 puan) tarafından
Ah bacım Allah kolaylık versin ne diyim
(1,783 puan) tarafından
Anca beni ısırır kucu kucu gibi:D
0 oy
(195 puan) tarafından
Vay anasını yaaaa ağzım açık okudum sjsjsjssj  
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Maşallah   söz ile terbiye  anlayana 
(361 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(709 puan) tarafından
Mutlu oluyorum ya boyle erkeklerin hala var oldugunu duyunca mutluluklar canim heo boyle olun
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Oooo takkkk darısı tüm anacilarin başına insallah
(361 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,876 puan) tarafından

Yüzyılın ayarı olmuş :D benim kocam olsa napıyım aşkım annemde öyle cins işte dengesiz biliyosun der konuyu kapatır anasınada bişey olmamış gbi davranırdı. Valla aferin kocana helal olsun 

(361 puan) tarafından
Ne diyim bacım Allah kolaylık versin o zaman sana
(1,876 puan) tarafından
Yok kız kocam çok iyidir sadece annesiyle tartışınca bi sonuç alamayacağını bildiği için uzatmaz :) yoksa kocamda çok memnunum şükğr
(361 puan) tarafından
Oh iyi bari sevindim Allah ağzının tadını bozmasın inşallah
0 oy
(24 puan) tarafından
MasAllah yolfasina kiz nas falak oxu ufle kocana nazar deyir
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım okurum tabi ki

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 602 göst.
0 oy
6 cevap 312 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 481 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde baharsena (1,198 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,841 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...