Kızlar geçenlerde post açmıştım kaynanam dondurucu bomboş duruyo götür dedi bende getirmedim senin oraya koyarız beraber yeriz dedim bi kaç gün sonra da kaynanam dondurucuya eltime vermiş diye
Neyse biz cumartesi günü gittik dondurucuyu aldık akşama geldi dondurucu eve pazar günü eşim hadi annemlere gidelim dedi bende ben gitmicem ananı görmek istemiyorum dedim eşimde anamı gör diye değil anamın ağzının payını alışını gör diye götürüyom dedi tamam dedim çıkarken yanına bi kaç saklama kabı al boş dedi neden dedim al sen dedi aldım gittik çok yakınız zaten vardık neyse eşim kapları aldı oturdu bahçeye bende içeri girdim kendime eşime kayınpederime kahve yaptım oturduk kaynanam çok sevmez içsede sormadım artık neye eşim kapları gösterip anne buzluk için birşeyler yaptı sevtap onları bi dondurucuya atıver sana zahmet dedi kaynanam hala dolabımda yer yok oğlum o gün de söylediydim gelin duymamış heralde diyo hala eltimin götürdüğünü söylemiyo bizde bu arada kayınpederle keyifle kahvemizi içiyoz eşimde dediki ana insanlar çevresindekileri neden kaybeder biliyon mu dedi kaynanam neden oğlum dedi ana karşındakine yalan söylersen karşındaki insana vaat verip ***** yerine koyarsan karşındaki insana iki yüzlü oynarsan o zaman kaybedersin ana dedi kaynanam mosmor oldu eşim ayağa kalktı ana hadi göster bana dondurucu ne kadar dolu dedi kaynanam yerinden bile kalkamadı kayınpederim oğlum otur dondurucu yok dedi eşim ana madem oraya verecektin neden sevtapa boş dedin bak bu kadın sana güvendi gitti alışveriş yaptı peki sen ne yaptın dedi şimdi sen bi hasta olsan veyahut bi işin olsa ben bu kadına hangi yüzle dicem anama bak yada anamın işini görüver diye dedi taştan ses var kaynanamda yok eşim merak etme ana ben karıma dondurucu aldım bi daha sana güvenip yola çıkmaz hatta istersen koyulacağın varsa getir emin ol onlarıda koyar dolabına amma ve lakin dua ette bu kadına Allah muhtaç etmesin seni şayet ederse ben karıma anama şunu yap diyemem artık gerisi onun vicdanına kalmış dedi kalktı elimden tuttu hadi hoşçakalın dedi evimize geldik