0 oy
1,239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Kesinlikle yanlış anlaşılmasın! Allah im sağlıklı versin benim için kız erkek fark etmez  bir kızım var 3 yaşına girecek özellikle eşimin ailesi erkek torun istiyor. Biz de tek çocuk kalmasın istiyoruz hani bir kızım var oğlan olsa iyi olur bu konuda deneyimlerinizi bilgilerinize açığım. ( Çin takvimi öncesi mi hamile olduktan sonra mi bakılıyor)

42 Cevaplar

0 oy
(986 puan) tarafından
Yumurtlama zamanından önce ilişki olmasin.. yumurtlama gününde ya da 1 gün önce tek ilişki öneriliyor..linclenecek bir sey oldugunu dusunmuyorum..bir kızı olanın bir de erkek evlat istemesi kadar doğal bir şey yok..Allah kalbinize göre versin..hayırlı evlat olsunlar..
(54 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun duanız icin
-Reklam-
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Yanlis anlamayin ama bence siz erkek bebek icin careler aramak yerine. Esinizin ailesine cinsiyet belirlemede kadinin rolu olmadigini, Allah hangi cinsiyet nadip ederse pna razi gelmenin dogru oldugunu anlaymaya calisin. Gerekirse doktora yaninizda goturun doktor soylesin kromozom olayini,veya acin google de cinsiyet faktoru ile ilgili biglileri okuutun.size lafim yok ama yil olmus 2024  cinsiyet baskisi mi kaldi
(54 puan) tarafından
Doktora da gitsek anlamaz onlar kendi bildiklerini okurlar
0 oy
(15,669 puan) tarafından
Bekimde 2 kızım var. İkinci doğumda doktor üçuncuyüde yap ama hamilelikten önce bana gel , çin takvimine göre planlama yapalım erkek olsun demişti. Yok ben başka çocuk istemiyorum dedim ama bayağı şaşırmıştım doktorun lafına. 
(54 puan) tarafından
Bende duydum işte o yüzden sordum biraz da
(15,669 puan) tarafından
Doktora sorabilirsin canım. Gerçi bazı doktorlar ters tepki verebilir ama yinede şansını dene bence. İmkanın varsa tüp bebekte yapabilirsiniz. Onda da cinsiyet seçmek yasal değil ama bazı yerler cinsiyet bile seçebiliyormuş.
0 oy
(310 puan) tarafından
Kendi oğulları vatana millete ne hayır işlemiş acaba da aynısından bida istiyorlar:) yanlış anlama lütfen benim de oğlum var kız isterim ama rabbim kız istedim diye verip eyvah diyeceğime 10 tane oğlum olsun iyiki deyim aynı şey kız için de geçerli oğlum olduğu için söyledim 
0 oy
(4,368 puan) tarafından
Tam yumurtlama gununu tutturman gerekli ama bu düşünce cok sacma ve geri kafalıca. Erkek olacak ama belki hasta olacak belki hayırsız olacak belki de kardesinin sinavi olacak. Kayinpededimin bi kizckardesi var senelerdir mahkemelikler gorusmuyolar . Bu mu şimdi kardeşlik boyle mi yalniz kalmiyolar
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Rabbim kim ne ıstıyorsa versin     gönlüne gelen karnına düşsün
(54 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun duan icin
0 oy
(2,076 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Valla bazı cinsiyetleri kadının yumurtaligida belirliyor bunu bizzat doktor söyledi çünkü bazı kadınların yumurtalıkları erkekden gelen spermin kız ve erkek çocuk olmasına kendi karar veriyormuş....bazen kız yani y ise bu hemen kabul ediyor ve sürekli kız çocuğu oluyormuş....x spermi kabul ederse de sürekli erkek bebek dünyaya geliyormuş...bu mantıklı bana göre 5 erkek cocugu yada 5 kız çocuğu olan aileler var diğer cinsiyeti kabul etmiyor kadının yumrutaliklari..
(54 puan) tarafından
Olabilir biraz mantıklı geldi bu konuda haklılık payımız var
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Ben de 2. erkeğe hamileyim ve demedikleri kalmadı. Erkek evlat hayirsiz. Kızın olsa yaslaninca bakardi gibi gibi neler neler dediler. Bir daha çocuk düşünmüyorum Allah 2 evladımı büyütmeyi nasip etsin. Her anne ister biri kızsa diğeri erkek olsun. Her ikisi de farklı tecrübe yani. Ama etraftaki cahillere laf anlatmaya çalışmak çok zor 
(54 puan) tarafından
Kesinlikle laftan anlamıyorlar zaten
0 oy
tarafından
Allah hepinize akıl fikir versin bence önce böyle dua et sonra erkek olsun diye:(
0 oy
(4,361 puan) tarafından

2 erkek evladım var :D inan nasıl oldu bilmiyorum yaptık oldu herhangi bir ekstra çabam olmadı. CİNSİYETİ ERKEK BELİRLER. Suçu kocana at gitsin :D 

0 oy
tarafından
Şöyle anlatım bilemiyorum hani Rabbim sen kimse saha iyi bilemez biri daha sormuştu kromozon mu ney dige 

Adetin bittiğinde hemen birliktelik yaşarsan erkek oluyormuş 

Günü birlik 

Adetin bittiğinden 4 gün sonra birliktelikler yaşarsan bir kere 

Kız.oluyomus  ben böyle duydum
0 oy
(345 puan) tarafından
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki benimde ilkim kız oldu dogurana kadar bir ümit erkek olur diye beklediler kızım doğdu gidip gidip erkek elbisesi aldılar şimdi oğluma hamileyim ama çok eminim ki ayrım edilceginden o yüzden yerinde olsam uğraşmam Rabbim hayırlısını versin canım 
(54 puan) tarafından
Amin canım amin çok anlatılacak şey var da az çok aynı seylero yasamisiz
(345 puan) tarafından
Biliyorum canım biliyorum zoruna gidiyor insanın
0 oy
(945 puan) tarafından
Canım ayda bir eğer adet oluyorsan adetin in 16 ci gününden itibaren ilişki olması lazım son iki hafta yani benim o şekilde olmuştu 
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Bana da bir patavatsız kayınpederimin cenazesinde bir de erkek yaparsın daha da yapmazsın demişti. Dedim benim işime karışmayı bırakın Allah'ın işine de mi karışmaya başladınız. 
0 oy
(628 puan) tarafından
Ben sizi anlıyorum benimde bir oğlum var kız olsun isterim ama erkek için ne yapılır bilemedim şimdi 
0 oy
(17,292 puan) tarafından
Erkek için babadan y kromozomunun gelmesini bekleyeceksin. O da şansın varsa ilk denemede yoksa 3 5 çocuk dogurdikram sonra ancak 
0 oy
(986 puan) tarafından

Dertsiz başına dert mi arıyorsun abla bırak kız olsun taş tan olsun :D

0 oy
(1,222 puan) tarafından
Dr mfk da kendisine erkek demişti sonra ki ay kız olduğu ortaya çıktı bacım Allah’a havale et ben dr öyle istedi demiyorum ultrasonda yanılıp yine kız olursa napcan Allah korusun sınanma derim ama bu tür bazı şeyleri bilen tutturana sor ama Allah isterse olur 
0 oy
(3,375 puan) tarafından
Canım özel bir tarifi yok. Sadece yumurtlama günü olan ilişkilerde erkek spermi daha hızlı olduğu için ulaşırmis yumurtaya onu duymuştum. Benim tek ilişki yumurtlama günü oldu oğlum doğdu. Ama tabii kader kısmet 
(134 puan) tarafından
Yumurtlama günü ve sonrası 24 saatte ilişki olursa veya yumurtladıktan sonra ilişki olursa erkek olur direk yumurtlama günü değil diye biliyorum cnkü  yumurtlama anında yumurta 24 saat acık kalıyor ve çok daha aktif oluyor demişti o 1 gün snrayı değerlendirmek hem hamile şansı yüksek demek hemde erkek bebek tutma olasılıgı yüksek dmeek miş
0 oy
(547 puan) tarafından
Ay şu cinsiyetiçilerde gelir saçma duyar kasmaya.  

Mesela benim 1 oğlum var bi tanede kızım olsun isterim.  Tabi öncelik saglikli olması.   Yine erkek olsa başımın üstünde yeri var.  Ama her iki meyvedende tatmak isterim.   

Sizin gibi duyar kasanlardan insanlar buraya derdini yazmaya çekinir oldu be.  

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 197 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Ocakk (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 175766 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
10 cevap 421 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir123456 (20 puan) tarafından soruldu

409,065 soru

12,294,776 cevap

38,300 kullanıcı

Kategoriler

...