+2 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
Herkese iyi aksamlar.Allah nasip ederse bir oğlum olucak kızımin küçülenleri duruyor vermedim kızım olur diye ama yeni doğan kıyafetleri fln fazlasıyla var acaba oğluma nasıl bir alisveris yapmalıyım?Kızımın pembe yogunluklu ama beyaz yeşil flnda var bilemedim 

15 Cevaplar

+2 oy
(12,833 puan) tarafından
Bence yetecek kadar varsa ortak renkliler hiç alma derim. Evde kimse yokken çok sıkışınca içine pembelide giyer ne olacak. Neden pembe giydim diye bağırmayacak sonuçta. Valla ben israfa karşıyım. Kuzum şuan 2 yaşında daha 1 ipne almadım. Ablamın kızı var arada o veriyo iyi durumda olanları ama genelde abisinin küçülenlerini giyiyo valla. Çorabına varana kadar. Onun yerine birikim yap bence bebeğine. Ben öyle yaptım
(230 puan) tarafından
Evde giyerde dışarı çıkarken fln sorun yaşar mıyım bilemedim ihtiyaca göre almak mı mantıklı olur
(12,833 puan) tarafından
İşte dışardada ortak olan renkleri giydir. 1 takım hastane çıkışı al bence. Hatta alt üst bi takım temiz gerisini giydirirsin ne olmuş. Yani benim fikrim bu tabi
(2,697 puan) tarafından
Neden sorun yaşayasın ki, şuna bak oğluna pembe giydirmiş ıyyykk mı diyecekler. Ben oğluma pembe de giydirdim çiçekli de. Hâlâ daha sevdiği bir kıyafet pembeyse düşünmem alırım. Renklere cinsiyet yükleyenler sorun. Sen evladını temiz özenli giydir yeter.
Ha ama 1 yaştan itibaren kız erkek kesimleri belirgin şekilde değişiyor o yüzden 1+ yaş için erkek bebek alman gerekecek
(12,833 puan) tarafından
Aynen canım daha büyüdğkçe zaten görür beğenir alır atar kenara falan ama onun dışında daha bebekken giydirilir yani. Bende giydirdim yani ki durumum olmasına rağmen
-Reklam-
+1 oy
(14,855 puan) tarafından
Giydiririm pembe diyorsan 3.6 aylık 6.9 alırsın yok giydirmem dersen normal yenidoğandan başla 

Benim kızın herşeyinş verdim ben oğlum oldu ona baştan aldım ama 3.6 almamıştım hemen büyüdü 2 ay zor giydi yenidoğan 
(230 puan) tarafından
Giyifirirm de dışarı flm cikarken sorun olurmu onu bilemedim yoğunluk kız çünkü birde yaza denk gelicek Zatn
+1 oy
(982 puan) tarafından
Eğer hastane çıkışlarını hatıra olsun diye saklayacaksanız bir tane hastane çıkışı alın birde 6-9 ay 9-12 ay gibi sonradan giyecekleri şeyleri alın yenidoğan dönemini pembe falan demeden geçirebilir çok batırıyorlar zaten kusması kaka taşması derken bi dünya kıyafet batıyor giyer ablasınınkileri ne olacak 
(230 puan) tarafından
Giyer o konuda sorun yokda dışarı çıkarken fln acaba sorun yasarmiyim yaza denk geliyor birde
(982 puan) tarafından
Yaza denk geliyorsa bir kaç şort falan alırsınız evde zaten zıbınla geçiriyorlar günü :) ben çeşit çeşit almıştım kızıma koca yaz zıbın giydi sadece aldıklarımı en azından bir kere giysin diye çok uğraştım:))
+1 oy
(610 puan) tarafından
Oğluma pembede giydirdim,ne olacak giydi diye kız olmadı zaten 1 ay sonra olmadı fırfırlı süslü elbise dışında hepsini giydirdim şimdi oğlum olacak yine herşeyi yıkadım erkek kız giysin gitsin daha bebektir 
(230 puan) tarafından
Dışarı çıkarken nasıl yaptınız peki ?
(610 puan) tarafından
Dışarda tâbi ki cinsiyeti neyse onu giydirdim sonuçta başkaları da gülsün istemem ama kaynanamın lafı evin gözü kördür istediğinizi giydirin evime misafir geleceği zaman da cinsiyetine göre giydirirdim
+1 oy
(163 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben yorumlara katılmıyorum erkek bebeğe kız kıyafeti giyrilmez ya durumun iyise canm yenilerini al yeni doğan çok alma 3.6 aylık genelde al.cabuk büyüyorlar dışarı çıkarken demişsin ne yapim tabikide al trenyolda çok güzel şeyler var benmde oğlum var 3 aylık olcak inşallah hepsni yeni aldm kzlarminkini öyle gydrmedim beyaz yeşil kahve tonlarını giydirdim bı tek
(230 puan) tarafından
Eşimde evde giydirirsin dışarı için alışveriş yaparız biraz diyor .Yaza denk gelicek Zatn bide 6 aya kadar dedim ben Zatn daha sonra olmaz
(163 puan) tarafından
Yani ama bilemedim yaa erkek çocuğuna kız kıyafetini yinede siz bilrsnz ben giydrmedim kussaa da batrsada yeni aldım hepsni
(186 puan) tarafından
Bende size katiliyorum yok birşey alma 1 takım al yeter giysin gitsin birikim yap falan demişler çok komik gerçekten 3 5 kiyafetle birikim olsaydı birikimde yapın önünüzde uzun yıllar var ama ihtiyaçlardan kismayin bence her bebek özeldir ona özel alışveriş yapın 3 5 zaten çok çabuk büyüyorlar tabiki israfta yapmayın ama bu gerekli birşey 1 takım neyinize yetecek bu çocuk ilk zamanlar aşıya kontrole sık goturulecek pembe mi giysin alın temiz temiz giydirin bence bebeğinizi
(163 puan) tarafından
Aynn öyle cnm bnde senin gibi düşünüyorum bebek kıyafetinden kisipda birikim olmaz ki ben bakarım beğendiysem bana lazim ise alırım yaa kız bebek kıyafeti olmz
+1 oy
(18,291 puan) tarafından
Pembeleri giydirsem bile ona özel kiyafet alırdım ben 
+1 oy
(13,834 puan) tarafından
Ablasının vardı fazla bir şey almadım bire girdi hala evde giydiriyorum kiziminkileri

Kaynanam görümcem alır genelde sık sık ben pek kiyafet almam 

Sağlıcakla kavuşun ❤️
+1 oy
(297 puan) tarafından
Ay ayınız seninle kızımın küçülenleri duruyor bazıları erkeklere de oluyor ben de ne alacağım diye düşünüyorum senin doğum ne zaman hayırlısı ile
(230 puan) tarafından
Haziranda Allah nasip ederse sizin
(297 puan) tarafından
Benim de Mart'ta doğum olacak inşallah.
+1 oy
(1,573 puan) tarafından
Ben kizima abisinin zibinlarini giydiriyorum .  Ortak renk olanlari kullanin b3nce adet olarak ne var

Ona görr geri kalanlari alirsinjz
+1 oy
(13,347 puan) tarafından
Kızın bütün kıyafetini dağıttım ben dağıtmasam evde giyerdi. Birkaç parça al dışarda giymelik gerisini zaten evde çocuk ne olacak 
+1 oy
(576 puan) tarafından
Benimde ilki erkek ikinci kız oldu herşeyini giydiriyorum. Ama şöyle yaptım ilk doğduğu aylar için pembeli şeyler almıştım. 10 li hastane çıkışı aldım 1 takım (ileride ikisinede su senin bu da senin diye göstermek için erkekte olsa alacaktım) iki üç tanede alt üst takım aldım. Babası kız bari ilk hafta yeni giyinsin dedi :D birde şöyle bir sorun var ay olarak uyuşmayabiliyor. Oğlun Mart doğumlu 3-4 ayı yaza denk geldi hep çıtçıtlı body ile duruyordu kıyafeti yok kızım Eylül doğumlu 3-4 ayı kışa denk geldi kıyafet almak durumunda kaldım. Sizde öyle yapabilirsiniz almak için acele etmeyin. Dışarıda sorun yaşar mıyım demişsiniz en fazla kız mı derler. Benim kızıma da bir kere hastanede ayy şu oğlana bak dediler beyazlı mavili battaniye olunca bende kız o erkek değil dedim kadın morardı çok keyifliydi :D ne yapayım şimdi ev battaniye dolu kız için de ayrı alamam nereye koyacağım evdekileri :D
0 oy
(827 puan) tarafından

Dışarı çıkamalık bir kaç takım almalısın bence canım benim ikisi de erkek küçük kız olursa dışarı çıkmalık 4.5 takım alırım diye hesap ettim ama erkek oldu sonuç gine küçüğe dışarı çıkmalık 4.5 takım aldım :) hastaneye sağlıkocağına gidiyor en basiti bende giydirmeyi seviyorum çocuklarımı o yüzden ikinci oğluma evde olmasına rağmen yeni takım almıştım büyük oğlumda bazı takımlaeı çok giydirdiğim için evde giyilecek kıvamdaydı 4.5 takım 4.5 atlet alsan yeter bence dediğim gibi hastane işi falan oluyor en azından temizce giyer bebiş :)

0 oy
(2,028 puan) tarafından

Benmde oğlum olacak 3 takım tek aldım hiç başka almadım kızımın üstlerini giydirecem pembe pembe:D

Bebekler çabuk büyüyor zatn annemde almiş baya var hiç almadım ne gerek var biraz büyüsün sonra alacam

0 oy
(6,083 puan) tarafından
İmkanın varsa al  ben karşıyım kiz kiyafetinin  erkeğe giydirilmesinden ortak renkler olur pembe falan giydirmem
0 oy
(19,995 puan) tarafından
Benim ilk cocugum erkek. 2. Kız. Kızıma dışarıda giymesi için kıyafet aldım. Evde abisinin kuculenlerini de giyiyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
+1 oy
22 cevap 466 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuece (1,032 puan) tarafından soruldu

410,503 soru

12,347,870 cevap

40,273 kullanıcı

Kategoriler

...