+1 oy
101 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (521 puan) tarafından
Trabzonlu ve Rize’ye gezmeye gidiyoruz. Yaylalara turla gitmek istiyoruz. Trabzon ve Rize merkezde günü birlik yayla turu yapan bir yer önerebilir misiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(521 puan) tarafından

Galiba 2 kişi daha bekliyorlar cevap:D +2 ile öneri bekliyoruz 

-Reklam-
0 oy
(15,719 puan) tarafından
Trabzon'da merkezde yapan yerler vardı ama ismini hatırlamıyorum. Sorarsan gösterirler. Rize'de tura gerek yok bence. Minübüse atlayınca çay bahçelerine çıkarıyor. Kaleye çıkabilirsiniz Rize'de. Uzungöl ve Ayder yaylası için birer gün ayırmak gerek. Trabzon merkezde Ayasofya ve Atatürk köşkü var kolayca ulaşabileceğiniz. Akçaabatta sera gölü var. 
(521 puan) tarafından
Biz yaylalara gitmek istiyoruz da onun için istedim aslında olmadı merkezde sorarız bir yerlere
0 oy
(992 puan) tarafından
Elevit, gito, pokut, handüzü yaylaları güzel Rize merkezde bir çok tur şirketi var internetten birini bulup arayabilirsiniz benim bildiklerim ezgi ve vaveyla turizm.
0 oy
(7,921 puan) tarafından

Karadenizli olduğum için hiç heves etmiyorum yaylayi gezmeye . Bizim köye fındık bahcesine gitmek yetiyor bana :)

0 oy
(14,835 puan) tarafından
bende cok istiyorum ya karadenizi gormeyi ☺
(7,921 puan) tarafından
Onada şükür bazıları 1 2 yas oluyo seninkide iyi valla
(14,835 puan) tarafından
1/2 olsaydi kafayi yermisim kesin. yardim edenim yok bu yasta bile zorlandigim oluyor
(7,921 puan) tarafından
Aynen . Bide erken evlenmişsin gençliğinin baharında;)
(14,835 puan) tarafından
sukur ya seviyorum mutluyum yani yorgunluklarim degiyor biraz buyuduklerinde iyice rahat olirum :))
(7,921 puan) tarafından
Aynen . Okula gidince ev bomboş kalacak mesela

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
7 cevap 107 göst.
18 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Papatya-ya (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 302 göst.
27 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Mavi-beyaz (2,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.

409,904 soru

12,323,830 cevap

39,049 kullanıcı

Kategoriler

...