0 oy
308 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,121 puan) tarafından

Kızlar TV bozuldu 5 yıllık tamirci 9 bin istedi, biz de yenisini alaçağz eşim LG alaçak 130 ekran 30bin filan ama ben Samsung istiyorum o iyi reğil diyor, 

borca bulanmışkn dondurucu da almak istiyorum, raflı mı yoksa dik uzun mu hangisi iyi marka olarak ne alayım? 

Not: Konular çok bağmısız oldu ama bunu da araya sıkıştırayım, eşim memur yolluğu iyi yatacak acaba 14 ayar zincir 20 bine aldırsam mı? Yatırımlık böyle birşey olur mu?

image

12 Cevaplar

+1 oy
(1,706 puan) tarafından
Samsung TV 2018in sonunda almıştık, çok memnunum çok hızlı geçiyor kanalları her şeyi ekran renkleri güzel 
-Reklam-
0 oy
(7,223 puan) tarafından
Benim TV Arçelik dondurucu Beko ikisindende memnundum 

Yatırımlık 14 ayar alınmaz çünkü 14 ayar satarken para etmez
(1,121 puan) tarafından
Yaa, zinçirleri çok seviyorum 5 yıllık gelinim hiç yüzüğüm bile altın değil sadece altın bir çeyrek bileklik var ama ben pullu zinçir aşırı seviyorum takmak istiyorum ama yatırımlık da olursa ancak eşime aldırabilirim
(7,223 puan) tarafından
Dediğim gibi bu satarken para etmez uzun vadede belki kendini amorti eder
(1,121 puan) tarafından
Peki bunun 22 ayarı yatırımlık olur mu acaba? Onun fiyatını da bakayım
(7,223 puan) tarafından
Yine işçilik olur illaki
0 oy
(4,796 puan) tarafından
Zincirden yatırımlık olmaz ayarı düşük çok zarar edersin
(1,121 puan) tarafından
Yaa zincirde ayarı iyi alınca peki zarar edilir mi çok, bunun 22 ayarını alsam ,, ya da Burmalı olanlardan mı almak mantıklı
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Ah ah benim zincirim bir buçuk metre idi gitti gitti bu zincirle asla zarar etmezsin....bnm dondurucum yedi çekmeceli bayramdan önce aldım TV Vestel dondurucuda memnunum
(1,121 puan) tarafından
Aaa çok iyi 7 çekmeli uzun dik olan mı can,,, Vestel çasul bozulur diyor eşim ya... Bu arada bu pullu  zinciri aşırı beğeniyorum 60cm istiyorum ama yatırımlık olmalı ki eşim alsn yıksa imkansız almaz,,,
(5,331 puan) tarafından
22pullari biraz geniş olur 14bira küçük bayramda memlekete gittim kuzenim almıştı 14kuyumvu demişti öyle zarar edeceğin bişey çıkmaz taş patlasa. 100 200fln ....evet cnm uzun dik sakın sandık alma pişmanlıktir TV 6yildir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım dondurucuda daha yeni bı sıkıntı yok
(1,121 puan) tarafından
Neden sandık iyi değil Canım, aklımda sandık tibi 3 raflı olanlar vardı. Pullular çok güzel yaaaa
0 oy
(3,661 puan) tarafından
Ben tv Philips  markasını seviyorum beyaz eşyada simens Bosch yada arçelik diğer markalara pek bakmam
(3,661 puan) tarafından
Hem görümcemin hem kardeşimin lg vardı bozuldu Philips aldılar servis de çok önemli Philips servisi ve arçelik servisi çok iyidir
(1,121 puan) tarafından
Ayy kim aklına koymuş bu yaaa, LG ömürlükmüş
(3,661 puan) tarafından
Dondurucu sandık tipi olanlar hem yer kaplıyor hemde içinden bir şey alması mesele raflı al daha düzenli oluyor uğur derin dondurucuda güzel onuda düşünebilirsin
(1,121 puan) tarafından
Aynen sandık ve raflı istiyorum, uzun dik olanlar sanki mutfağıme sığmaz diye emin olamadım
(3,661 puan) tarafından
Yok canım sandık tipli olanlar yer kaplıyor dik olanlar daha iyi
0 oy
tarafından
Tv'im Beko çokta memnunum.
(1,121 puan) tarafından
Canım kaç ekran? Bir de Hd smart vb olanları var, bunlardan şuna dikket et dediğin birşey var mı?
0 oy
(20,639 puan) tarafından
Tv arçelik ama değişcez biz ilerleyen zamanlarda derindondurucum sandık şekline arçelik 17 bine aldık
(1,121 puan) tarafından
Sandık olup raflı olanlardan mı aldın canım, ben öyle istiyorum yukarıda sandık tipi pişmanlıktır yazmış arkadaş.... TV neden memnun değilsin canım...
(20,639 puan) tarafından
Hayır hiç pişman değilim canım gayet güzel
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Tv de kesinlikle samsung
(1,121 puan) tarafından
Peki çanım HD özelliği mi olmalı, ben de Samsung beğeniyorum ya
(1,741 puan) tarafından
Hd.ozelligi zaten yeni TV'lerde var cnm. Yani 2017 de aldık LG. İnternete girmiyor. Asla önermem. Sürekli atıyordu kendini internetten.  Samsung al. Şimdi 2. Tv mızı aldık. O da samsung
0 oy
(216 puan) tarafından
LG ya da Samsung TV

Uğur derin dondurucu 
(1,121 puan) tarafından
Dik mi yoksa sandıklı mı olabilir
(216 puan) tarafından
İkisi de ayrı ayrı kullanışlı, sana hangisi kolay geliyorsa onu tercih edebilirsin
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Altından anlamam da bizim tv beko çok memnunuz 3 yıldır kullanıyoruz. Dondurucu da dik aldım altus marka çok memnunum
(1,121 puan) tarafından
Dikler daha mı iyi ya, sanki sandıklı raflı istiyorum ben
(1,289 puan) tarafından
Eğer çok almasını istiyorsan Sandıklı, yok eğer düzen daha önemli diyorsan dik daha iyi
0 oy
(8,889 puan) tarafından
TV dijitsu benim bı kumandası arzalı bı o değişcek 
(1,121 puan) tarafından
Kaç ekran canım, bir de HD  dikkat etmek gerekir
(8,889 puan) tarafından
58 inç 146 cm
0 oy
(976 puan) tarafından

TV olarak vestel kullanıyorum 130 ekran 

Dondurucu olarak çekmeceli çok düzenli oluyor yani dik uzun olan 

Bence yatirimlik yapacaksan 14 ayar olmaz tam altin falan al
(1,121 puan) tarafından
Aynen kararımı verdim olmaz 14 ayar vazgeçtim,, dik biraz acaba yer problemi olur mu diye düşündüm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 583 göst.
12 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Seda2735 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mucizelerim4444 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 154 göst.