+1 oy
934 göst.
Diğer kategorisinde (1,818 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hanimlar birinin evine gittiniz kadının temiz olduğunu nasıl anlarsınız yada yene bakarak anlarsınız 

Yazan herkese çok tesekur ederim şimdiden ☺️

Yanlış anlaşılmasın demek istediğim hijyen konusunda yani ginul rahatligiyla bı şey yiyip içmek için daginiktan falan bahsetmiyorum

37 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Gittiğim eve özellikle temız mı kirli mi diye bakmam aslında ama genel olarak temiz ev parlıyor ya illa detaya girmeye gerek yok. Kımı wcye dikkat ederım der ama başkasının evınde gitmediğim için bilemem 
-Reklam-
+5 oy
(14,491 puan) tarafından
Asla bakmam temiz mi değil mi diye..

Göze çarpan yada farkedersem utanacagi bişi varsa çaktırmadan yaparım hemen..

Ama bakmam öyle kirliymis daginikmis ne haddime,ben bana gösterdiği ilgiye guleryuze bakarim
(20,346 puan) tarafından
Çünkü sen güzelliğin vücut bulmuş halisin balım ♥️♥️
(14,491 puan) tarafından
Kurban olurum senin yüreğine Ayşem be♥️
+4 oy
(9,733 puan) tarafından
Böyle sorular beni sinir ediyo yanlış anlama senin demiyorum ama yeni evle eski ev yeni esyayla yeni eyslalar aynı mi görünür şuan benim evim 5+1 kocaman aşırı koridoru büyük 15 metre belki daha fazla uzunluğu genişlugide 3 metre düşün nasıl bir ev ve ev 26 yılık kira evi ev sahibi bir gün olsun tadilat yapmamış bakmamış harabe gibi ne yapsam ne etsem temiz olmuyo kulanlar o kdr kirli kullanmis ki mutfak duvarları bulaşık telleri ile kazdım 12 tane bulaşık teli elimde çamura döndü banyo tuvaleti anlatmıyorum bile kirini hep tuz ruhu döküyorum fayanslari rengarenk çok çirkin bir görüntü ve esylarim eski ne yapsam ne etsem temiz görünmüyor artık pskolojim bozulmuş taşınmak istiyorum çocuklarımın okulu düzeni arkadaslaei burda diye kalmak zorundayım..ve kirasida uygun heryerden diye katlaniyorum. Diyeceksin temiz ev eskide olsa temizdir doğru ama 26 yılık kir ne yapsan ne etsen bazı yerlerden çıkmıyor Rabbim bir mucize nasip etsede ev sahibi olsam kurtulsam
(58 puan) tarafından
Valaha abla ck güzel anllattin
(9,733 puan) tarafından
E vala tuz ruhu döke döke banyol ile  tuvalate alt katım tuvaletin akiyo bizimkine diye kapıya geldi ne yapayım temiz görünsün diye tuz ruhuna başvurdum bu defa derz dolgu yaptım tuvalate banyoya. Şimdi evime gelen belki beni temiz görmez ama Allah biliyor nasıl uğraştım ztn en çokta buna deli oluyorum tanımadığım evime ilk defa gelecek insanları istemiyorum beni yanlış tanırlar pis derler diye
(1,642 puan) tarafından
Fayansları boyasan olur aslında banyo vc için diyorum
(11,301 puan) tarafından
Canım bazı evler ne yaparsan yap temiz görünmüyor ya canını sıkma
(51,174 puan) tarafından
bende eski evde oturuyorum odalar normal ama.banyo wc kötü üstten akti tavanlar siyah mutfak tavani oyle. tuvalete derz çektim onlarda zamanla gitti wv sahibi elini surmuyo bizden oncekiler maf etmis buna şükür evime kusur aramaya gelen gelmesin
+2 oy
(2,789 puan) tarafından
Bir evde bir şey yiyememem için gercekten temizlik zafiyeti olması lazım. Yoksa kimsenin evi bal dök yala olmak zorunda değil. Tezgah üstüne birikmiş tencereler yerde ufak kırıntılar falan bunlar çok önemsiz ve doğal şeyler. Hele bir de misafir olarak davet edilmisim falan gercekten iğrenç bir durum olmadığı sürece yer içer muhabbetimi ederim. Kurtlu gibi milletin evini dikizlemem. 
+1 oy
tarafından
Mutfak ve tuvalate bakarım:) 
(768 puan) tarafından
Seninle aynı fikirdeyiz aşkım WC mutfak bezi ve kokmayan ev bunlar oldu mu brnim için yeterlidir. Bir ev kokuyorsa asla bir daha o eve gitmem içim tutmuyor asla bir kimsenin yaptığı tavuk etini yiyemem bende böyleyim
+1 oy
(4,359 puan) tarafından
Mutfak banyo tuvalet bence. Çünkü diğer yerler çocuk vardır dağılır ama mutfak ve WC hijyen olmalı 
+1 oy
(315 puan) tarafından
Asla kimsenin evinin durumuna bakmam sonradanda bir yerde konuşmam hoşuma gitmez yemem içmem en fazla herkesin temizliği aynı olacak diye bir şey yok , böyle olan insanları da asla evine kabul etmem ve eve almam , çünkü ben kimseye öyle yapmıyorum ve herşeyden önemlisi gittiğim de samimi ve güler yüzlü olması beni ilgilendirir sonuçta bir kaç saatliğine gitmisim
+1 oy
(3,969 puan) tarafından
Hiç bır gittiğim eve asla dikkatli bakmam sadece koku hassasıyetım var havasız ev sevmem o kadar ☺
+1 oy
(870 puan) tarafından
Benim için önemli olan şartı olmasıdır. Mutfak beziyle yer siliyorsa mesela, isterse siyah cam ocağı ışıl ışıl olsun benim için pistir o insan. Ya da banyodan aldığı çamaşır suyunu tezgaha koyuyorsa evinde su içmem. Yoksa yerde toz tanesi gördüm diye ya da banyoda yere bir saç teli düştü diye ne bileyim mutfakta bir kırıntı gördüm diye o insan pis olamaz benim gözümde. 
(51,174 puan) tarafından
bizzat ben sahit oldum cok su ictigim icin biraz foş foşumdur wc sık giderim. yine onda gittim bulasik makinesini yeni almisti. ciktim dedim masrapa yok napayim onu buraya koydum dedi kiz o oraya konur mu dedim ne var en altta yikiyo dedi her zaman cok temizlik taslayanlsrin bir pis yönü vardir
(870 puan) tarafından
:D en altta yıkıyorsa sorun yok tabi ya, en alt bölüm zaten maşrapa ve tuvalet malzemeleri için değil miydi :D kim neyi çok vurgularsa onunla çok övünürse o konuyla ilgili bir şeyi oluyor mutlaka
(51,174 puan) tarafından
tabi bende banyo paspaslarini falsn koyucam ☺️☺️☺️
(870 puan) tarafından
Ooh tertemiz leke falan da kalmaz :D
(51,174 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
+1 oy
(648 puan) tarafından
Bariz bir pislik yoksa sallamam yani. Yok beyaz çorapla gezen yok ince ince kusur arayan insanlardan da nefret ediyorum
(2,902 puan) tarafından
Ay değil mi ya insanlar neleri düşünüyor. İçine sinmiyorsa gitmezsin kimse kimseye bayılmıyor.
+1 oy
(20,346 puan) tarafından
Kimsenin evine temizliğine bakmaya gitmem belki bana kirli anı denk gelir normalde temizdirde bilemeyiz 
+1 oy
(300 puan) tarafından
Sizi anladım titizsiniz sanırım. Ama şahsen ben evime gelen insanın evimde bir kir ta da toz aramasını hiç istemem. Yani öylesi hiç gelmesin evine insanlık hali leş gibi olmadığı sürece beni ilgilendirmez. Haa güvenmediğim eve gitmem o ayrı ama onun dışında açık atmak içinde gitmem. Benim evime de öyle düşünen misafir gelsin istemem. 
0 oy
(986 puan) tarafından
Mutfak elbezisinden:D hc bseye. Bakmam takintim var ona niyese
(5,437 puan) tarafından
Benim de canim ya. Hatta igreniyorum baskasinin mutfak elbezinden :(
tarafından
Bende vıcık vıcık kokmuş sari bezden igrenirim asla sari beze dokunamam havlu bez kullanirim ☺
(5,437 puan) tarafından
Bende sari bez kullanmiyorum,mikrofiber kullaniyorum.
Ortamlarda masayi falan silmem gerekirse hemen islak mendille siliyorum :D
tarafından
Bende sehpalari öyle silerim☺
0 oy
(434 puan) tarafından
Halılara dikkatlice bakarım. Kıl varsa benim o için bitmiştir ve tırnakları uzunsa yaptıklarından ayıp oşmasın diye azıcık yerim. Benim uzun ve özellikle ojeli tırnaklara hassasiyetim var. Kusacak kadar tiksiniyorum .buradan uzun ve ojeli atkadaşkara slm olsun nasılsa sizin evinizde yemiyorum kızlar. Üzerinize alınmayın incitmek değil niyetim
(648 puan) tarafından
Anlık saç dökülebilir yani insan her an elinde süpürgeyle gezmiyor sonuçta
(434 puan) tarafından
Ya anlık saç dediğin bir tane olsun hadi. Halının çoğu yerinde saç varsa baştan savma temizlik yapılmış demektir.
(51,174 puan) tarafından
uzun tirnaklilardan bende yiyemiyorum
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Beyaz çorap giyer giderim :)))
(3,349 puan) tarafından
Ben bunu bazen çocuğuma yapıyorum :D
(2,546 puan) tarafından
Hahahah mantıklı :)))
tarafından
Cıdden öyle yapıyorsanız cok ayıp edıyorsunuz. Teftiş etmeye mı gıdıyorsunuz milletin evine
(2,546 puan) tarafından
Ben yapıyorum demedim sinir bozucu.sadece fikir sundum
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Halıdaki kılına bakarım daginiklik çocuk varsa kaçınılmaz ama halısında kıl falan varsa bariz pistir hiç sevmem kıl bide tuvalet tabi 
0 oy
(410 puan) tarafından
Mutfak lavabosu kirli ise bı su bile içmem, bide WCye dikkat ederim WCye gitmem kimsenin evinde normalde, ama kzmdan dolayı bazen gitmek zorunda kalıyorum.. diğer dağınıklık bnm için önemli deil çocuk varsa illa dağılıyor. 
0 oy
(1,222 puan) tarafından

Gelir linç tayfası bana da ama ben görünen yerler temizse ve çaydanlığın içi siyahsa çay içemiyorum onu da çay dökerken çaktırmadan kendim dökerek yapıyorum çay acı olunca içemiyorum kızlar bazısının çaydanlığının içi kapkara oluyor birde bulaşık tezgahının içi su akan yer adını unuttum orası pisse yiyemiyorum gitmeden önce haberli veya değil tezgahta bulaşık varsa o an yemek yapılmamış yani ıslanan bekleyen bulaşık var sa o zaman da yemek yemek istemiyorum yapdanlıklar da yapış yapışsa tamam :ermm:o kişi ve temizliği benim için bitmiştir 

0 oy
(809 puan) tarafından
tuvalet banyo  ve mutfak cok cok onemli bna gore ozellikle de tuvalet banyo
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Eve girdiğim anda temizlik kokusu gelise burnuma tertemizdir derim 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 2,724 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.