0 oy
2,795 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Soru yukarda... Can sıkıntısı

33 Cevaplar

+6 oy
(3,270 puan) tarafından
evinin temiz olması benim için temiz olduğu anlamına gelmiyor eminim burda ben çok titizim diyenlerin çoğu yemeyin tadına baktığı kaşığı geri yemeğin içine sokuyordur veya elle konulan birseyi parmağına değince geri yalayıp tekrar o elle ikram yapip misafire sunuyordur benim için bunları yapmayan insan temizdir gerisi teferruat
tarafından
Elinden tırnaklarından uzun tırnağa asla gelemem
(25,193 puan) tarafından
Hahaha ben bunları yapmıyom kız hatta tatlı kaşıgı ile yemegin tadına bakarım onu makineye koyarım bidaha bakıcagmı zaman başka kaşık alırım :D
(3,617 puan) tarafından
Öyle yapip yapmadığını nasıl gorcez kiz
-Reklam-
+2 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben genelde evin kokusuna bakarım ilk :) yemek vs kokusu normaldir ama temiz insan biraz daha ferah koku ister bence 
+1 oy
tarafından

Görülmeyen yerlerin temizliğinden :angel:

(223 puan) tarafından
Kız git yat :))
(403 puan) tarafından
Milletin evine gidince casus gibi görünmeyen yerleri mi kesfediyosn.nasıl yapiyosn mesela ne gibi bahane uyduruyosn gardroplarin üstüne altina veya arkalarina bakarken.temiz olan insan zaten oralari es gecmez.ama gidip kimsenn dolabınn altini üstünü kurcalamm.zaten hergn de dolap alti üstü temizlenmez.sizin yaptığınız cok büyük günah.sizin gibi insanlar yüzünden artık insanlar bi çay icmeye bile kimseyi çağırmaya korkuyorlar.neden bir çay ikram edicek.siz sohbet yerine araştırma memurluğuna gittiğiniz icin.Allah öyle komşudan da arkadstanda korusun.
(17,473 puan) tarafından
Görünmeyen yerler diyince köşe bucak sandım ama diz yatak altı koltukların altı dolapların üstü demissiniz. Siz misafirliğe gittiginiz yerlere bir saniye şu görünmeyen yerlere temiz mi değil mi diye bakım mi diyorsunuz. Çünkü insan eğilmeden yatağın altına ya fa tezgahın üstüne çıkmadan dolabın üstü temiz mi kirli mi anlamaz. Siz öyle üstten üstten göz ucuyla bakıp anliyorsaniz helal olsun. Ama bu düşünce tarzı çok yanlış. Çünkü hepiniz çocuklu kişileriz ve bazen evimi b.k götürüyor çocuklarıma bakabilmek için. Evime gelen misafir 2 bebekli olduğumu bile bile benim temizligime saracaksa hiç gelmesin daha iyi
tarafından
Günaydın kızlar.. Baya beni çekiştirmişsiniz gece gece. Bi kere hakkımda bilip bilmeden ön yargılı konuşmalarınızı size yakıştıramadım. Ben kimsenin evine gidip casus gibi çok şükür bakmıyorum evlerine. Ben üstü kapalı öyle konuşmuştum ama herkes farklı anlam yüklemiş. Neyse kendimi anlatmaya çalışmıyorum hepinize iyi günler.
(403 puan) tarafından
Günaydın bebem ozaman haklısın insanların evine gidip arastirmiyosan ne mutlu sana.kusura bakma ben yazımdan öyle sandm valla.kendi evimde görnmeyen yerler temiz değilse icime sinmez temizlik.
+1 oy
(1,164 puan) tarafından
Tırnağı kolu bacağı kılı vs belli ediyor bence kısaca 
(7,810 puan) tarafından
Kolda ki kıl neden pislik olsun ? Kolalti diyecektiniz herhalde
(1,164 puan) tarafından
Aynen canım
+1 oy
(198 puan) tarafından
Ne konuda temiz ev temizligimi yemekmi kişisel mi kalp mi :))
tarafından
Ev temizliği canım
(198 puan) tarafından
Buz dolabına bakabilecek kadar yakinsan temizliğine bakabilirsin mutfak tezgahı karşı fayanslari bide tuvalet temizliği bence . evde toz olması pis anlamına gelmiyor çünkü kendi evimden biliyorum çok esiyor ve yerler sehbalar hemen tozlaniyor rüzgar perdeyi çıkarıyor dışarı çabuk tozlaniyor kararıyor parka açık alana baktığı için acmasam ev havalanmaz
+1 oy
tarafından
Banyo tuvalet ve lavabolar sonuçta su olan yerler..elleri yıkarlen bile lavaboyu da yıkayabilir
+1 oy
(3,246 puan) tarafından
Ben gittigim evde temizmi degilmi diye bakmam onume mutfak onlugunuvtakarim bilaisk varsa yikarim tuvaleti batiksa su dokerim hemn asla belli etmem bilmiyorum acik arama gibi huyum o pisligiyle mutluysa bana da söz düsmez acikcasi 
(122 puan) tarafından
Cok mutlu oldum bu yorumunu okurken cunku figer yorumlar cok garip ne kadar kotu bu insanlarin evi temiz olsa ne olmasa ne kalpleri kapkara olmus evine gittigim kisi yakin arkadasim ailemse brnde senin gibiyim ama ilk tanisiyorsam yeni gitmissem evine baska yone kafami cevirsem bile utaniyorum mesela duvara resimler bakildin diye asilir yeni tanisiyorsam onlara bile bakamam utanirim evimi mi inceliyor diye dusunmesin diye ayip yani ayni seyi kaynanalari yapsa buraya yazarlar evime gelip gorunmeyen yerlere kadar bakiyor biktim bu kadindan diye :// 32 yasindayim isimiz geregi cok gezdim universitede dahil hayat bana sunu gosterdi " ben cok temizim diyip ortada titizlik abidesi gibi dolananlarin elinden bir su bile icilmeyecegini " hem temizlik olarak hemde niyet olarak... Bu tarz insanlari da evime almam.
(2,891 puan) tarafından
Eskiden olsa senin gibi yapardım bende ama o kadar çok iyi niyetimiz bu safmış eşşşek niyetine kullanalım şeklinde muhatap buldu ki
En çok ta ben temizim ben titizim havalarına giren tiplerin karakterlerinde ve hayatlarında Bi karış pislikk barındırdığına şahit olduğumdan beri kimsenin evine gidip Bi kova su dökmem Bulaşığı na da girişmem kaynanam da dahil buna
Alemin temizi olaraktan kendini sürekli över dolapları küf kokar makine yıkamasa da elinde yıkarsa bardaklarında yemek kalıntısı olur ama kimseleri beğenmez kendini temiz sanır
Yani nereden baktığımız çok önemli yoksa Beyaz çorap giyip gitmek gibi hareketler de kibir alameti
(128 puan) tarafından
Yorumlari görünce  üniversite  gunlerim aklima geldi ayri evdeydik ogrenci evi iki kişiydik ev arkadaşim diyelim lokantaya  gittik okadar titizlikle eşyalara dokunurduki siz gözünüzde  canlandırın.  Evde  ise eşofmanini nasil çıkartıyoruz  ya iç çamaşırıyla  odasının  ortasına birakir çıkardı  2 ay dayanabildim adet olmuştu öylece  bırakmıştı memleketine gitmişti geldi  odasını  açtı  düşünün  kurtlanmıştı  ama her yerde ay ayyyy ne kadar burasi temiz degil derdi  bazen hersey göründüğü  ve konuştuğu  gibi değildir
(3,246 puan) tarafından
Gerçekten oyle titizlik abidesiyle dolanan insanlar kesinlikle en pisidir basta benim eltim beni begenmez ama bende pistir ama bu beni ilgilendirirmi zerere degil Allahim iman temizligi kalp temizligi versin
(128 puan) tarafından
Amin inşallah  cümlemizi  de
0 oy
tarafından
Dağınıklık ve pislik ayrı şeylerdir çocuk olunca ev tabi ki dağınık olacak ama banyo tuvalet pis mutfak pisse o kadın pistir benim fikrimce
tarafından
Olurmu belki yetişemiyordur belki hasta bir çocuğu vardır ben hiç öyle bakmam ama görüşüne saygı duyuyorum
0 oy
(1,865 puan) tarafından

Bir arkadaşımın yengesi gidecekmeri yerler için kızına beyaz çorap giydiriyormuş. Çorabın altı kirliyse ev kirli demektir.  Arkadaşım bunu anlattıktan sonra beyaz çorap ayışkanlığım daha arttı :)

tarafından
Hımm çok akıllıca
(7,786 puan) tarafından
Gayet mantikliymis tuttum bunu :)
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Yaptığı işten 

Bulaşığı lekeli yıkarsa sildiği yer pis kalıyorsa cam beziyle toz bezi ayrı değilse

Yıkadığında koku kalıyorsa evinde dolapların küf havasızlık vesaire koku varsa pistir

Yoksa dağınıklığa falan pis denmez çocuklu evde özellikle

Mesela benim evde günde üç defa elektrikli süpürge çalışır ama temiz olalımdan ziyade çarpılmayalım diye :))))

Çünkü yemek konusunda Bi türlü terbiye edemediğim hiperaktif zor Bi oğlum var
(2,891 puan) tarafından
Bulaşık makinesinde değil elde yıkamaktan söz ediyorum orada iyi okuyun benim evde makine yok bizim buralarda da herkesin makinesi yoktur makinenin Yıkadığını niye insana bağlayım cevap mıydı bu şimdi
Şimdi hemen her ev doğalgazlı rutubet kokusuyla küf kokusu da farklı şeyler o kadar da değil buzdolabındanda  söz ediyorum orda ben Bi de şimdi ben düşüncesiz mi oldum? Kimse alemin temizi değil bakın orda kendi durumumu bile espriye vurmuşum bu ne hassasiyet?
Mutfak dolabı diye belirtilen Bi ibare yok ki sızdıran mutfak dolabı koku yapar zaten pislikle alakası yok yani fazla hassas yaklaşmışsınız ya da fazla ben yanlış anlatmışım bilemedim ama okurken art niyet arayan zorlarsa görür tabi ayağına beyazı takıp ev ev gezen ben değilim :)))
(25,193 puan) tarafından
Sen yanlış anlatmışsın tamamen...
(2,891 puan) tarafından
:)))))))) öyle görmek istemişsin TAMAMEN kelimesine İthafen
(25,193 puan) tarafından
Bakış açısı farkı diyelim herkesin bakış açısı farklı görmek istemek değil.
(2,891 puan) tarafından
Olabilir ama açık aramak ta kibir alametidir orda detaya girmeden önce tek Bi kesin yargı var o da YAPTIĞI İŞTEN cümlesi
gerisi çok ta mühim değil yani mesela ismi lazım değil tanıdığım var evime geliyo bulaşığa da hemen giriyo sağolsun Allah razı olsun yapma diyorum ikna edemiyorum ama o gidince aynı Bulaşığı baştan almak zorundayım alemin temizi olduğum için değil kalıntı kanserojen içerir evde çocuğum var aman aman mis gibi olmak için değil sağlıklı kalmak için temizlik yapılır dediğin gibi temizliğe bakış açım farklı bnde deli gibi ev süpürüp duruyorum mesela yoksa oğlum oturup yemiyor Bi türlü öğretemiyorum o beyaz çorabı takıp gelen benim eve girse pis diyecek demekki halbuki ne bilecek 5 yılda 2 süpürge yaktığımı :)) amaaan ne düşünen düşünsün
0 oy
tarafından
Ben gittiğim evi çok süzerim ben düzenli titiz tertipli biriyim evim çok temizdir o yüzden başkasının evini de çok dikkatli incelerim biliyorum iyi birşey değil ama elimde değil özellikle ocağı  ve lavabosu yani tuvaleti çok temiz olmalı bide üstü başı tabiki
(4,035 puan) tarafından
Eşimin tarafında böyle bı akrabası var görüşmeyi kestim normalde gidip gelmeyi düşünüyordum her seferinde çağırırdi söz verirdim gidicem diye ama şimdi doğru düzgün konuşmuyorum bı daha bana gelmesin ben de ona gitmeyeyim diye
tarafından
Niye canım evin i temiz tut arkadaşınla görüş valla kimse kusura bakmasın evinden bir bardak su içilmeyecek kadar kirli bayanlar var
(4,035 puan) tarafından
Evi kolacan edene arkadaş denmez. Bahsettiğim kişi ben çamaşırlarımi bile utulerim flan diyordu sidik yarışına girmeye gerek yok ben çamaşır mamasir ütülemem hergun dipkose yapmam yapan yapsın
tarafından
Temizlik imandan  gelir canım bende çamaşır ütılemem
tarafından
Herkesin temizliği kendine bende evi gerçekten kirli bayanlar la arkadaşlığımı bitiren biriyim (dağınık olmak farklı kirli olmak farklı)
0 oy
(648 puan) tarafından
Bulaşığı lekeli lekeli bırakıp deterjanı iyice akitmazsa benim için bitmiştir .
0 oy
(1,631 puan) tarafından
Mutfak ve tuvaletten
0 oy
(181 puan) tarafından
Ben mesela prizlere dikkat ederim priz etrafı lekeliyse özellikle tuvaletinki o benim takintimdir :) onun dışında halı önemli ve tabiki mutfak dolaplaroy
0 oy
(518 puan) tarafından
Ev genel anlamda belli eder,ama şura pis bu kadın pis demem, herkes nasıl mutluysa öyle yasasin ben kendi evime bakarım,incelemem kimsenin evini
0 oy
(549 puan) tarafından
Tuvalet ve mutfak temızlıgı bnce 
0 oy
(834 puan) tarafından
Tirnaklarindan
0 oy
(61 puan) tarafından
Çamaşır makinesinin deterjan gözü pisse diye bir yazı okumuştum garip ama doğru aslında :))))
0 oy
(42 puan) tarafından
Mutfağından ve banyosundan anlarım valla ikisi kirli olanın her yeri kirlidir 
(25,193 puan) tarafından
Mutfak tezgahım suan akşamdan kalma yemek tabakları ile dolu çünkü makine doluydu dizemedim elimde yıkamayı da sevmem lavabonun içinde duruyo öyle çok sükür her yerim pis değil :) farklı bir bakış açın var
(42 puan) tarafından
Mutfakta sadece bulaşık yok ki,yağ kalıntıları halının temizliği dolapların içi ben onu dedim çünkü temiz insan yemek yediği yere dikkat eder istisnasiz
0 oy
tarafından

Çamaşır makinasının deterjan haznesinden :D ama kimsenin temizliği kirliliği beni ilgilendirmez.  Rahatsız edecek derecede evi kirliyse gitmem zaten  .

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,142 göst.
10 Ağustos 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 942 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 997 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 517 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu

412,612 soru

12,422,304 cevap

45,285 kullanıcı

Kategoriler

...