0 oy
39 göst.
Diğer kategorisinde (843 puan) tarafından
kızlar son zamanlar da çok kötüyüm ise gidiyorum sabah 6da uyanıyorum 4de evde oluyorum eve girmeden kızım küçük olduğu için durmuyo parka dışarı oyun oynamaya çıkıyoruz onu ihmal etmemek için saatlerce vakit geçiriyoruz zaten sonra duşunu yaptırıyorum yemek derken saat 9u geçiyo taşınicaz bu ay sonunda işler bitince birde eşya topluyorum ben uyuyasiya saat 1 oluyo zaten ben işteyken de kızıma eşim bakiyo ben evdeyken de eşim işte oluyo önce ki hafta gece vardiyasına gittim zaten sabah 8de işten cikiyodum hic uyumadan kızıma bakiyodum eşim akşam işten gelince uyuyodum bayilicak gibiyim artık bu Pharmaton falan var ya enerji için vitamin onlar faydası olur mu kullanan var mı 

1 cevap

0 oy
(4,505 puan) tarafından
Okuyunca ben bile yoruldum Allah sana bolca enerji versin eşimin halası kullaniyor gerçekten acayip bir enerjisi var hiç yorulmaz ama düzenli kullanman gerekiyor 
(843 puan) tarafından
Amin inşallah bazen işe öyle bı geliyorum ki müdür bile soruyo bu halin ne gece beşik mı salladin diye şöyle bı 7 saat uyusam bile yeticek gibi cidden bı eczaneye de danışayım bakalım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 315 göst.
2 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Papatyasever (3,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 550 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 592 göst.
2 Ekim 2021 Aile kategorisinde Buket masal (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy