+1 oy
907 göst.
Diğer kategorisinde (1,032 puan) tarafından
Dün gece post attım işte beni düğüne çağırmadi sen niye cagiriyon diye vs tartıştık sabah kalktım yemeğimi herşeyimi ocağa koydum arıyorum nezaman gelecekler iptal etmişim gitmiş annesini aramış karım dünden beri benle kavga ediyor sen niye anneni cagirmişsin gelmeyin karım istemiyor demiş neolursa olsun suçu bana atıyor hiç beni haklı görmüyor hep suçluyum onun gözünden söz konusu ailesi olunca Alacam çocuklarımı çıkıp gidecem dayanamıyorum artık bıktım bu adamın ailesinden 

24 Cevaplar

+8 oy
(13,243 puan) tarafından

Bir önceki postunu da okudum öyle yorum yazıyorum düğüne herkes tek tek aranıp mi davet ediliyor ki sizin davetiyeye bile gerek duymadan gitmeniz gerekir çocukların hastaymış bunun için görmemişsin zaten ayrı bir davet beklemen bana çok saçma geldi ayrıca askere gidecek olan kişi ailesiyle yaşamıyor mu onu davet edip diğerlerini istememek de çok garip kaynanamla sorun yok konuşuyoruz diyorsun bana sen tutarsız geldin biraz .. k.validenle olan başka sorunların vardır onu bilemem tabi ama ne düğüne ne de yemek davetine yansıtmaman gerekirdi diye düşünüyorum :)

(1,032 puan) tarafından
Ya konuşuyoruz ama ayda yilda bir mesafe var aramizda
(13,243 puan) tarafından
Anladım canım da düğün bu kaynananla konuşup konusmamana bakmaz ki kaynin ve eltinle de aran açılabilir bu konudan onların hiç suçu yok çünkü
-Reklam-
+2 oy
(18,980 puan) tarafından
Davetiyelere bile eşin adı yazar yanına ve ailesi diye bir yazı eklerler bütün aile davet edilmiş sayılır ki evlenen senin kaynın zaten gideceğiniz belli olan bir düğün olması gerekiyor üstelik buyurun gelin denmiş kaynananda oğul evlendiriyor o zaman o telaşının arasında seni mi düşünsün mesela ? Varsa tavrın koyarsın ama bir evden sadece o yemeğe gelsin dense ben olsam zaten gitmem o yemeğe 
(18,980 puan) tarafından
Eşinin seni hedef göstermesi de bir çeşit inkitam düşüncesi yanlış mı hem de çok çok ama iyi olmuş zaten o bağ yokmuş iyice kopmuş daha da gelmezler evine
+1 oy
(778 puan) tarafından
Çok tutarsız geldi söylemlerin dün gördüm öteki postunu tek tek davet olmaz ki eşin de gunu zehir etmemek adına böyle bişey yapmış bence
+1 oy
(5,821 puan) tarafından
İstememişsin adamın ne demesini bekliyorsun ki? Gayet normal geldi bana 
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Aman ne takiyon onu. Daha iyi işte kaynanan gelmez bari. Şunları çekmekten kafaya takmaktan paranoyak olacaz. 
0 oy
(4,977 puan) tarafından
Post okudum sen hakssizsin ha annesi ha babası ne fark eder davet etmişler işte yani davetsiz bile olsa arada küslük dahi olsa öyle bir günde gidilir zaten aile öyle bir şey eşinin  bu yaptığı da yanlış olmuş davet edip sonradan gelmeyin karım istemiyor annesi ne kadar üzülmüştür
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Daha iyi ya canım. Her erkek söyleyemez bunu
(1,032 puan) tarafından
İşte beni kötülemis dün geceden beri benle kavga ediyor demiş sanki ben haksizmisim gibi
0 oy
(7,580 puan) tarafından
Diğer postuna bakmadım ama geçen bizde de öyle bir durum oldu ben istemedim gelmelerini ama belli bir süreye kdr biraz rahatsızdim psikolojik olarak 

Eşimde ailesini arada ben gelmenizi istemiyorum evime gitmeyin dedi o şehir dışından gelince 

Annesi bize geldi neden gelmemizi istemiyorsun dedi eşimde karım bu aralar rahatsız gelmeyin siz gelikce yük oluyorsunuz o rahatsizlaninca evinize gidiyorsunuz kimsenin umrunda değil 
0 oy
(639 puan) tarafından
Tek tek arayıp davet etmesine gerek yok ki hem belki eşine sormuştur neden gelmedigini haberi vardır çocukların hastaligindan çok ayıp etmişsin ya iki kap yemek için kavga ediyor diyecekler 
0 oy
(2,307 puan) tarafından
Eski postunu okudum orada haksızsın ama bu konu yüzünden adamı da fazla sık boğaz etmişsin muhtemelen oda annesini arayıp doğru olanı söylemiş. Niye kızıyorsun ki adama sen demişsin zaten gelmesinler istemiyorum diye adam da doğruyu söylemiş işte karım istemiyor gelmeyin diye.
0 oy
(8,139 puan) tarafından
Önceki postunu şimdi okudum ama sen haksız geldin bana. Ha bana söylemiş ha kocama ki söylenmese bile sizin direk gitmeniz gerekir sonuçta kardeş benim kız kardeşimin düğünü oldu yakın zamanda kimse de arayıp gelin demedi sadece tarih söylendi ben de 15 gün önceden gittim bunun için davet beklenmez.
(1,032 puan) tarafından
Bizde böyle canım erkeği erkek kadını kadın çağırıyor
0 oy
tarafından
İki postu da okuyup ona göre yazıyorum ki sen en istediğini ne dediğini bilmiyorsun burada gördüğüm en suçlu sensin 
0 oy
(461 puan) tarafından
Şöyle örnek vereyim kuzenimin oğlunun sünneti düğünü olacak baya büyük bir salonda, ve asla davetiye beklemedim ben el miyim sanki davetiye vermeme gerek yok bence size dedi tabi ki gerek yok dedim , sonuçta eşin davet edildiyse sende davet edilmişsindir ve kayınpederin arayıp çağırdığı için kaynanan tekrar aramamistir zaten samimi degilmissiniz , belki de kaynananda şimdi duyurdu gelinim gelmedi arayıp hiç söylemedide gelemiycem diye 
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Dünde yazdım sorun ve tavrın düğüne davet etmedi yüzündense boşa tartışma çıkarıp eşinle aranı açmışsın. Gereksiz yere cephe alacaklar sana
0 oy
(736 puan) tarafından
burada kimlerin dolduruşuna geldinde Eşinle bir de dövüşmüşsün Eşin de haksız bunu gidip annesine nasıl söyler şimdi bir daha o insanlar Sizin evinizin kapısını açar mı

Bir de her konuda eşinizle bu kadar büyük Kavga yapmayın nasıl bir dövüş çıkarttın ki adam annesine babasına gelmeyin dedi adamı evden soğutursunuz bu kadar soğuk davranmayın
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Canım benim eşimin amcası da nişan yapacak mesela oğluna. Beni değil eşimi aradılar. Aile reisi aranır böyle durumlarda. Davetiye bile erkeğin adı yanına da ailesi diye yazar. Tek tek aramalarına gerek var mı ? O kadar kızmani gerektirecek bir durum yok bence. Ama başka şeylere doluysan ve onları sevmiyorsan insan alınıyor tabi 
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Daha ne kadar ilginç şeyler okuyacam acaba burda:) insan kaynının düğününe gitmek için cagrilmayi mı bekler tövbe yarabbim. 2 hafta sonra kardeşimin düğünü var eşimde davet edilmeyi mi bekleyecek yani aşırı saçma. Eşini çağırmış olmaları bile saçma. Senin eşin gayet iyi davranmış valla. Böyle saçma sapan davranmaya devam edersen evlilik diye bir şey kalmaz ortada
0 oy
(20,470 puan) tarafından
Eşin de çok ayıp etmiş ya. Dün de söylemiştim sana eşinin ailesj durumu bozma agirla güzelce diye. Ama eşinin bu yaptığı aşırı yanlış. Düzelme şansını tamamen bitirmiş. Senin yerinde olsam kaynanamı arar eşim böyle böyle demiş uydurmuş. Siz onun kusuruna bakmayın falan derdim. 
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Dipten doruğa haksızsın. Siz düğün evisiniz. Tek tek sizi mi arayacak insanlar. Huzuru kaçıracak yer arıyorsunuz. Eşin de iyi yapmış 
0 oy
(462 puan) tarafından
Haksızsin sonuç olarak gelinisin davet edilmesine ne gerek var zaten gitmen gerek.ama hastalıktan dolayı gitmemissin o ayrı da sen biraz gelmesinler diye bahane üretmişsin bence 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 742 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,526 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 727 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 434 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,722 puan) tarafından soruldu

412,983 soru

12,434,022 cevap

45,758 kullanıcı

Kategoriler

...