+1 oy
932 göst.
Diğer kategorisinde (1,038 puan) tarafından
Dün gece post attım işte beni düğüne çağırmadi sen niye cagiriyon diye vs tartıştık sabah kalktım yemeğimi herşeyimi ocağa koydum arıyorum nezaman gelecekler iptal etmişim gitmiş annesini aramış karım dünden beri benle kavga ediyor sen niye anneni cagirmişsin gelmeyin karım istemiyor demiş neolursa olsun suçu bana atıyor hiç beni haklı görmüyor hep suçluyum onun gözünden söz konusu ailesi olunca Alacam çocuklarımı çıkıp gidecem dayanamıyorum artık bıktım bu adamın ailesinden 

24 Cevaplar

0 oy
(2,537 puan) tarafından
Sen haksizsin bence .düğün el insanı değil kocanın kardeşi .babasinin oğlunu araması kadar saçma bişey yok ve senin de aynı performansi anasından beklemen çok saçma.ipler kopmuş gözüküyor bu saatten sonra ailesiyle iyi olamassin anca böbreğini falan vermen lazım . eşin de doğruyu söylemiş ne eksik ne fazla sen zaten istemediğini kendin soylemissin
(1,038 puan) tarafından
Ya zaten bizi saymiyolar ki hastalık olsa bişey olsa asla kapımızı calmazlar yani bizi hiç aileden gormuyolar bu beni onlardan fazlasıyla soğuttu
(2,537 puan) tarafından
Herkes birbirinden öyle böyle soğuyor valla nediiim .iyi insanlarla karşılaşmak zor
-Reklam-
0 oy
(791 puan) tarafından
Beni kimse arayıp özellikle düğünlere davet etmiyor hiç görmedim öyle bişey. Sen neden özel davet bekledin ki? Eşimi ararlar çağırırlar. Eşim varken beni zaten aramaları bence abes olur. Çocuklar hasta o yüzden gelmiyor demiştir eşiniz de. Zorla mı cagirsin kadın? Sen kendi kendine bilenmişsin. Adamı da nasıl bezdirdiysen karım istemiyor deyip konuyu kapatmis
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Önceki postunuzu da okudum boşuna tirip atmışsiniz gibi geldi bana benimde kadınlarım görümcelerim evlendi ama hiç ne ben ne eşim çağırilmadi çünkü bizde düğün sahibi sayılırız öyle bir beklentimiz olmaz 

Yemeğe de kaynizi tek çağırmaniz enteresan olmuş benim görümce falan bazen gelir kaynanam gile mesela ben kaynanam gille beraber çağırıyorum hepsini onların evinden tek onu çağırsam ayıp olur diyorum evde birde bekar kayinlarda var hepsi geliyor bence eşinle tadınızi kaçırmayın böyle şeyler için 

Çocuklara da Allah şifa versin inşallah 
0 oy
(6,114 puan) tarafından
Dünkü postunu okudum ama sen çok takıntılisin yok beni aramamis blmem ne valaha ben hiç takmam eşini aramış buyrun gel demiş daha ne olsun ayrıca kaynin yemeğe geldi dye niye kaynanan gelmesin günah deglmi oğlunun evidir bukdr takma sen kendine takıntı yapmisin bnce 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 743 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,528 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 753 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 434 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,719 puan) tarafından soruldu

413,750 soru

12,454,633 cevap

46,435 kullanıcı

Kategoriler

...