0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
Kızlar merhaba iki kucuk cocugum var biri 8 aylık biri 2 buçuk yasında büyük oglum dısarda dogru durmuyor oraya buraya kosıyım diyor yalnız cıkmaya cesaret edemiyorum siz nasıl basediyorsunuz bana tavsiye verebilir misiniz 

8 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından
2 bucuk  yas ve 1 bucuk yasinda iki bebegim var. Ikiside suan tam park bebegi. Ama korkuyrm. Bir iki kre kapinin onundeki parka gotursum ama ikisi ayri yere kosuyr yetisemiyrm. Esim olmadan disari cikamiyrm. Gurbetteym kimsemde yok. Aksam esimi bekliyrm. Tek cocugu olanlar negzl goturebiliyr
(312 puan) tarafından
Tek cocuk ta iyiydi istedigim yeri gezebiliyodum
(312 puan) tarafından
Ama Allah nasip etmiş şukur yine de
(50 puan) tarafından
Bizde anck hftasonu
(312 puan) tarafından
Allah yardım etsin biz annelere işimiz zor
(50 puan) tarafından
Aminn canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biri 25 diğeri 13 aylık çokta rahat çıkıyorum. İkisini birden tek bebek arabasina oturtuyorum. Parkta zaten büyük olan oynuyor bizde küçükle peşinde geziyoruz büyüğün. 
(312 puan) tarafından
Yaa ne guzel benim buyuk oraya buraya kacıyor peşinden zor yetişiyorum parkın yanında da yol var korkuyorum Acıkcası
0 oy
(356 puan) tarafından
Benimkiler 2 buçuk yaş ve 6 aylık,ikiz bebek arabası ile çıkıyorum. O şekilde idare ediyorum. 
(312 puan) tarafından
Eşim bugun yarın getirtecek ikiz bebek arabasını ama korkuyorum acaba buyugu zaptedebilir miyim diye
(356 puan) tarafından
Büyüğünün kemerini bağlarsınız. Başta reddeder ama alışır.
(312 puan) tarafından
İnşallah bakalım
0 oy
(1,100 puan) tarafından
Sorun tamda burda biri 11 aylık diğeri 1 aylık en az bir yıl eve hapisim.buyunu eşim alıyor ufakla ben arabada bekliyoruz çarşıya giderken benim alcam bişi olunca eşim bkliyor arabada bı kosdur al gel
(312 puan) tarafından
İşimiz zor Allah yardım etsin ben tek basına istedigim yere bebeklerle gitmek istiyorum ama korkuyorum acıkcası benim buyuk evde bile dogru durmuyor tv unitesine cıkıyor tv ye asılıyor
(1,392 puan) tarafından
Ayy bebeğin bı aylıkken mi hamile kaldin
(1,100 puan) tarafından
Evet ile oldu
0 oy
(2,185 puan) tarafından
Kzilaromon arasnda 2yas vardi valla cokta guzel gezerdm biri covuk arbasnda digeride yururdu.carsi pazar herseyede kosardm valla.kimseye ihtiyac duymadim ilerde biz sana yardim ettik yoksa yapamazdn kelimesinj kullanmalarindan iyidir.suan 9bve 7 uyasindalar herkezde tek basina buyuttn rahatsn diyorlar.beler cektigmi bi ben bi allah bilir ama biride biz sana surda yardim ettik diyemiyorlar.cocuklarimin ustunde sadece benm hakkim var kimsenin yok.bi sekilde basardm guclu karakterde biriyim ama herkez malesef oyle olamiyor ama yinede herseye ragmen cikin covuklarinizi akistirin toksa hep boyle devam eder
(312 puan) tarafından
Helal olsun valla guclu kadınları severim millet ne derse desin onemli olan sen cocukların ve esin gerisine kulağını tıkayacan muhatap bile olmayacan
(312 puan) tarafından
Dogru diyosun aslında canım ama buyuk cocugum oraya buraya kacmak isterse zaptedemem diye korkuyorum yoksa bebek arabasında gezmeyi sever o da
0 oy
(553 puan) tarafından
Biri 26 aylık diğeri 11 aylık çıkamıyorum :)
(312 puan) tarafından
Bende oyleyim :)
0 oy
(1,392 puan) tarafından

Çıkamıyorum :D          

(312 puan) tarafından
Sende bendensin bacım :)
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Seninkiler çok ufak oğlum 2.5 oldu kızım 4.5 oldu ben öyle tek başıma parka gittim diğer türlü eşim olmadan hiç

Bir yere gitmiyordum 
(312 puan) tarafından
İnan bende oyleyim ve cok bunaldım bu durumdan
(14,201 puan) tarafından
Ben hala zorlamıyorum eskiye nazaran şükür de Çevrem Sabret bu günler geçecek diyor bakalım sabrediyoruz ☺️
(312 puan) tarafından
İnşallah bakalım benim de temennim o yonde Allah saglık sıhhat versin bebeklerimize gerisi hallolur inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 257 göst.
1 Ocak 2022 Aile kategorisinde hanimeli (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 246 göst.
25 Ekim 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Doruk Hatice (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 394 göst.
7 Ağustos 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Esmoş (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 661 göst.
20 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,494 soru

12,088,539 cevap

36,379 kullanıcı

...