+1 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (5,500 puan) tarafından

Mutfağı temizledim halilarink yıkadım♥️ minika ablası ile oyun oynuyor ♥️ Starbucks kurabiye mi yaptım şimdi de dinlenme vakti sizler neler yapıyorsunuz ♥️

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bizde şimdi öğlen yemeğini yedik sabahtan bütün isim bitmişti oturma odası kalmıştı şimdi orayı süpürecem 

Afiyet olsun 
(5,500 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun ♥️ ben akşam yemeği yapacağım daha :)) odalar bitti şükür
-Reklam-
+1 oy
(6,224 puan) tarafından

Afiyet olsun.  Uyuttum bebegi dinleniyorum. Yarım saat anca uyuyo zaten . :)

(5,500 puan) tarafından
Oh mis  Allah rahatlık versin ❤️ bende uyuyacağım kahvemi içip benimkide ayni hemen uyaniyo❤️
+1 oy
tarafından
Kızları doyuruyorum ben de, şu fasıl bir bitsin hemen kendime kahve yapacağım Çok yoruldum.
tarafından
Bu akşam evlilik yıl dönümümuz ben birazcık suprizi bozduğum için, eşimle birlikte yapacağız yemekleri :)
(5,500 puan) tarafından
Öyle daha güzel olur kız :)) benimki anca yumurta kırın ben hamileyken hasta oldum adam dışarıdan söyledi aç kalacagix yoksa
tarafından
Ki benimkinin elinden geliyor Allah'tan da suprizi batirmasaydim, beni kızın doğum günü malzemelerini almak için dışarı gönderip, kendi evde hazirlayacakti:)
(5,500 puan) tarafından
Sen batirmamis gibi davransın :))
tarafından
Ahaha geçti artık balım ya :)
+1 oy
(6,465 puan) tarafından

Keyifçilik kazanacak ☺️☺️☺️

image

(6,465 puan) tarafından
Post sahibi aşerme lütfen ☺️
Evet canım hataylıyım süvari içeriz biz ☺️
(5,500 puan) tarafından
Örgüye bı ara fazla takmıştım :)) artık gezip tozmaya karar verdim :)
(6,465 puan) tarafından
Bizde gezecek yer olmayınca işte örgüye sarıyorum bende ☺️
(5,500 puan) tarafından
Bizde akşam üstü anca çok sıcak hafta sonuda düğün varmış :))
(1,560 puan) tarafından
Afiyet olsun canım
+1 oy
(63 puan) tarafından
Bende evi az çok toparladım şimdi kızı uyutmaya çalışıyorum daha ev süpürüp silicem akşam yemeği vs. Çoook işim var kendime hiç vakit bile ayıramıyorum
(5,500 puan) tarafından
Küçük mü kizce benimde ablası olmasa çok zor okullar açılacak o zaman işte bitmez. Bende yemek yapacağım kahvemi içip kızı uyutacagim ilk
(63 puan) tarafından
3.5 aylık daha teyzesi bi de dönmeye başladı asla yanlız bırakamıyorum:( uyurken ne yaptım yaptım uyanıkken asla bir şey yapamıyorum.
(5,500 puan) tarafından
Minik canim Allah kolaylık versin ♥️ benimki 7.5 aylık oldu
+1 oy
(5,112 puan) tarafından
Tosbigimi uyutabilirsem kahve yapicam kendime tuvalete camasir suyu doktum onu yikicam ve banyoyu yikamam lazım oglum uyaninca da evi komple supurup vileda yapmam lazım bir de toz almam lazım bugun is cok ama oglum uyumuyor uyamayincada eziyet ediyor ben mutfaktayken oturma odasinin halisini toplamis oyuncaklarini toplamisti onlari tekrar dagitmis cocukla ev temizlerken cok cebellesiyorum :) 
(5,500 puan) tarafından
Zor canim Allah kolaylık versin benimkini ablası bakıyor yoksa çok zor iş yaptirmiuo illa yanında biri duracak
(5,112 puan) tarafından
Ablası olmasi guzel birsey :) annelik zor zanaat
(5,500 puan) tarafından
Aynen canım ablası ama annem diyor bebeme :))
+1 oy
(18,548 puan) tarafından
Benim kurabiyeyi yapmışsın afiyet olsun askoş♥️
(18,548 puan) tarafından
Vallahi diyet bize göre deil
3 gün tek yapabildim yine bozdum:)))))
(5,500 puan) tarafından
Aynen ya :)) emzikliyim ben diye teselli ediyom kendimi :))
(18,548 puan) tarafından
Aynen bende denizi emziriom hala
68 kiloyum dışardan bakn biri sana gerek yok zayifsin deseler bile ben göbeğimi.sevmiom :)
(5,500 puan) tarafından
Bende 70 kilo :)) banada öyle diyorlar su göbek yokmu millet gormuyo ben gördükçe kesesim geliyo
(18,548 puan) tarafından
Sen eşittir ben:))
Aynı şeyi yaşıyoruz:))
+1 oy
(477 puan) tarafından
Afiyet olsun canım maşallah hamaratsin. Benim ve büyük kızım hastayız eve sadece süpürge vurabildim. 
(5,500 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hasta olunca çok zor çok dikkat ediyorum olmayın diye ama olunca oluyo
(477 puan) tarafından
Haklısın canım. Anlamadım sürekli de evdeyiz bebeğimde altı aylık ona zor bakabiliyorum
(5,500 puan) tarafından
Zor gerçekten canim bide yardımcı olanim yoksa çok zor
(477 puan) tarafından
Haklısin canım biri bi çocuğu da doyursa yeter
+1 oy
(238 puan) tarafından

Dünden dip köşe temzlik yapmıstım bugünde öle bi süpürdüm yemeğimi yaptım beyimi bekliyore :D yemekten sonra avmye gideceğiz kızımızı oyun parkına götüreceğiz o sırada türk kahvesi ısmarlayacakmış bana :Diki gözümün çiçeği :D

(5,500 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun ♥️  iyi eğlenceler ♥️
(238 puan) tarafından
Sizede afiyet olsun tatlım teşekkürler ♥️

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,149 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde hayal20 (5,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 403 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oslemomur (5,950 puan) tarafından soruldu
0 oy