0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,316 puan) tarafından
13 aylik bebeklerinizin gelişimi nasil anneler boy kilo ve yürüyorlar mi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
15 aylık 12.ayda yürümeye başladı anne mama da de diye konuşuyor 76 cm 9.5 kilo aile hekimi basaksehirin en sağlıklı bebeği diyerek tebrik etti ben kilosu az su bu diye dert yanınca 
tarafından
Benimki 10.ayindan beri 9da takıldı istahida yerinde sayılır ama o kadar hareketli ki almaması normal diyorum artık ben boya çok takılma boy genini baba belirler esin uzunsa ilerde kızında uzun olcak şimdilik kosa boylarının tadını çıkarsınlar bu sayede heryere sigdiriyoruz:)))
(7,316 puan) tarafından
aa benim kızımda 10 aylikdan beri 9 kilo cnm ne versem yemiyor  sadece yoğurt mama eşim biraz kısa
tarafından
4 aya yakın ek gıda reddi çektim 1 ay oldu nerdeyse düzeldi iştahı yerine gelmeye başladı aç biraktim artık napim ustune dustukce hiç yemedi bende saldım keşke baştan yapsaymisim vallahi rahatladim keçi sütü verebilirsin extra olarak mama haricinde o boy icin ilerde çok etkili olcak... bosver kısa olsun ilerde artık onada bi çare bulunur tip çok ilerledi :))))
(7,316 puan) tarafından
süt pek sevmedi
tarafından
Bu bebelerin neyi sevip sevmediği hiç belli olmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
kilo 9.200. boyu yaşında 72 cmdi. yaşında 3 adım atıyordu şimdi yürüyor ama hala korkusu var. kız bebek 
(7,316 puan) tarafından
kızımda hala yürümüyor  sadece koltuga tutunup adım atıyor  oda 9 kilo
tarafından
normal canım zatrn 18.aya kadar vakti var yürümesi için
0 oy
tarafından
Ayın 29 unda yaşına girecek 10 kilo boya baktirmadim daha 1 yaş aşısına gidince bakarlar herhalde.Emekliyor zaten, son 3 haftadirda sıralıyor, yürüme arkadaşi ile yürüyor. 
(7,316 puan) tarafından
kızımda yürüme arkadaşı var adım atıyor sonra oturuyor tekrar
tarafından
Öyle öyle alisiyorlar başta benim kızda öyle yaptı. Korkuyorlar sanırım :)
(7,316 puan) tarafından
kızımda  korkuyor  eliyle iteliyor cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 879 göst.
3 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.
3 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrv.1 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,325 soru

24,399,715 cevap