0 oy
493 göst.
Aile kategorisinde (703 puan) tarafından
Kaynanamla eltim bir oturuyorlar. Evleri dubleks eşimle kaynimin ortak evi. Eşimde yukarisini ayırıp oraya taşinalim diyo. Bende istemiyorum sanki aynı evde olacakmisiz gibi geliyo eltimle anlaşıyoruz ama kaynım çok laf söyleyen biri o yüzden istemiyorum. Sizce altlı üstlü oturmak iyimi. 

28 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ben kabul etmem evim ayrı huzurum var
(703 puan) tarafından
Bende kabul etmicem
-Reklam-
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Kaynanan eltin ve sen bi binada olcaksiniz oyle mi aile apartmani 
(351 puan) tarafından
Ayyy Merve yemin ederim aynı istedikleri kadar iyi olsunlar ama sürekli içli dişli birlikte olmak psikolojik olarak yoruyor geçtiğimiz hafta düğüne gittik kaynana kayınpeder arkada oturuyor oğlumda arkada kızım benim kucağımda kızım abisine gidiyor (5,1) yaşındalar oğluma hep bırak dokunma ağlar vs. Ya niye karışıyorsn cinnet geçiriyorum düğündede aynı onu yap bunu yap böyle yap ya ben 31 yaşındayım 2 çocuğum var hangisi neyi sever neyi sevmez biliyorum tutturmuş yedir soylenyap boylenyap uyut ses o kadar çok var ki benim kızımds seste asla uyumaz biliyorum emzirdim getirdim kucağımda oynatıyorm yok köy arabasına uyusun diyor yani en son dedim ben anasiyim bişey olunca eşim için onsevmez yemez diyorsun 32 yaşındaki oğlunun huyunu biliyorsunda ben anasıyim çocuğun ben bilmiyormuyum dedim yani ya ister melek olsunlar yok arkadaşım aynı ev aynı ortam kesinlikle olmamalı eltimde aynı a.s.alak kendi kendilerine akil veriyorlar birde aynı yerde oturuyorlar ya Allah'ım dedim iyi ki aklımı kullanıp 10 dk olsada mesafe var şimdi 45ya çıktı kafam rahat
(9,962 puan) tarafından
Ya iste bak aslihda neden yapiyolar kotu niyetten mi degil ama senin cocugunu senden cok dusunmesi canini sikiyo dimi ben bi kere kayinbabamla tartistim bu yuzden hic agzimi acmazdim bisey yapsalar bile en fazla surak yapar evde esimi yerdim artik dayanamadim kayinbavam soylendi bende krbdimi savundum olsni soyledim yani asla bi terbiyesilik yapmadim o konustu ven konustum o konustu ben konustum cen cen cevap veriyon dedi bende sende herseye karisiyon dedim sustu kaldi kac gun kustu yuzume bakmadi ne anladi yani ki ben yinede *** gitmiyodum 10 gunde bi giderdim o olaydan sonra da 5 saat gidiyosan 3 saata indirdi esim ya dunya iyisi de olsalar ayni ortam cok zor eltin belliki ondan anliyo kabullenmis ama herkes yapamaz ben yapamadim yapan varsa da helal olsun tebrik ederim yani gecen kurbanda kemiklerimi anneme gonderdim dobdurucusuna koysun o farkli kaynatiyo hem hazir gibi oluyo dedim annemle kaynabam hazirliyolar kaynabam tutmus anneme bunlari biraz uzun kaynat diyo zaten senden iyi yapiyo neyin tarifini veriyosun hastayim bu ara gecen beni aradi nasilsin diye atesim inip cikiyo cikinca soguk dusa giriyorum dedim cok soguga girme hafif ilik olsun diyo bende cocuk muyum 27 yasindayim 3 yillik evli akli basinda bi insanim ne dogru ne yanlis bilmiyo muyum valla esim ikna olsa baska sehre tasinalim dicem ama kabul etmez memleketi terkedesim geliyo artik
(351 puan) tarafından
Heh tamdanbu ana benimkiler beter aşırı canım sıkılıyor çok çok cimriler para gitmesin yeter ki benim ailem özellikle çocukları yegenlerimi markete götürür oğlum kayınpederle markete gitti bende ilk kez yolladım 5 yaşında düşün neyse çocukla gitmiş çocuğa gidip karpuzlu sakızlar var ya tek li şeker paketi gibi küçücük bişey almış ya görünce üzüldüm oğlum huysuz doyumsuz bir çocuk değil dibimizde market bakkal olduğu halde öyle abur cubur delisi bir çocuk değil ama bir kek bir lolipop yada en en basit bir dondurma seviyor bunu almak çok mu zordu oğlum dedem bunu aldı değince cinler tepeme çıktı sen bana giderken niye söylemedin ben sana kartimi yada para verirdim.baska bişey alırdın oğlum dedim m.l gibi baktı den.gesiz evlerine gidincede aynı Allah'ım oğlumda kızımda bir yere dokunsun aman dokunma ama ellleme eee zıkkım diyorum eşime bulaşıyorm nefret ediyorum bu hareketlerinden Ben oğluma hamileyken rahatsızlk geçirdim bakıma muhtaçtm tedavi görüyordum  annem herşeyi yatağıma getirdi eşim onlara götürünce kaynanam hiç bişey yapmazdı geknderdi aslında yürümem yasaktı giderdim koltuk değnekleriyle eşime diyorum ki yaşlandıklarnda  ben bakmam Allah elime düşürmesin demiyorum düşürsun ki bende bakmiycm gebersinker
(9,962 puan) tarafından
Sen yinede oyle deme canim allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin benimkiler dusse ben yinede bakarim ne olursa olsun yasandi bitti derim Allah icin bakarim ben o ayri bu ayri
(351 puan) tarafından
Kız ben bakmam benim genç halimde bakmadı
0 oy
(1,316 puan) tarafından
Dubleks daireyse giriş çıkış aynı kapıdan dimi yanibayni evde olacaksınız eğer öyleyse boşver kafanı ağrıtma
(703 puan) tarafından
Aynı ama onu ayıralım diyolar bende istemiyorum zaten neden istemiyosun fln diyo. Herkesin evi ayrı olacak diyi
0 oy
(149 puan) tarafından
Benimde kaynana altta eltimle ben üst katta karşılıklı oturuyoruz. Hiç biriyle muhatap olmuyorum en başından beri beraber oturma rahatlığını onlara vermedim ama yinede laf oluyor yaptıkların ben pişmanım şahsen görüşmediğim halde 
(703 puan) tarafından
İşte eşimde sende öyle yap diyo. Ama öylede yapsam sorun olacağını biliyorum
(149 puan) tarafından
Valla gidiyorsun laf gitmiyorsun laf boş şeyler
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Hayatta kabul etmem ev üstüne ev olmaz 
(703 puan) tarafından
Eşim ev üstüne olmicaz diyo ayrı olacak kapılar diyo ama ben istemiyorum
0 oy
(1,191 puan) tarafından
Ev üstüne ev olmaz. Kendi annenizle bile olsa.
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Aman aman diyorum, vaktin varken vazgeç 
0 oy
tarafından
Hiçbiriyle samimi değilim herkes gurbette ama yine de kabul etmezdim bi yere gitsen haberi olur bi misafirin gelse haberi olur hoş olmaz
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Elti senden büyük mu yani eşin mi büyük kayinin mi
(703 puan) tarafından
Kaynım büyük eşime ne dese hemen yapar.gecen onları gittik yemeğimi beğenmedi abisi eşim hemen yemedim karım başka bişey hazırlasın sana dedi. Sanki o misafirliğe gelmiş gibi. Karısı evde değil diye ben yapmıştım yemeği
0 oy
(548 puan) tarafından
Kabul etme zerre huzurun kalmaz
0 oy
(409 puan) tarafından
Biz öyle yaşıyoruz evimizde ne yesek herkesin haberi oluyor onun çocuklar istiyor,eltimin çocuklar gelip kozmetik ürünlerimi kullanıyor mahvediyor, çocuklarıma az bi pasta yapsam bize yetecek kadar gelip fırına dolaba serbest bakıyorlar pasta yokmu tatlı yok mu, Bir arada olmak hiç güzel değil çocukları yüzmeye gitse yada babalar onlara bir şey alsa gelip benim çocuklarıma söylüyorlar biz böyle yedik biz böyle gezdik benimkiler üzülüyor bence uzak ol yada evi yap ver kiraya
0 oy
tarafından
Dediginiz gibi iyi degil ama resmi olacaksiniz olabilir
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Kabul etme pişman olursun hep göz önünde olacaksın ne aldın,nereye gittin vs.

Bizde birlik oturduk öyle kabul etmiştim evlenirken 2 ay anca kalabildik bir sürü sorunlar, dışarı çıkmamız bile batıyordu onlara.sakın kabul etme.
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Hayır birlik oturmanın iyi hali o asla ayrı sayılmaz çat kapı gelme ihtimalleri var rahat rahat giyinip gezemezsin ağız dolusu kavga edemezsin gittiğin geldiğin her yeri görürler eve birini çağırsan misafirin gelse gelmek isterler aman diyim
0 oy
(152 puan) tarafından
Kabul etme bence canım çok pişman olursun ama iyi insanlarda otur bilemedim şimdi 
0 oy
(616 puan) tarafından
Çıkma canım biz şuanda aile apartmanında oturyoruz gözüm kaldı ne zmaan satılığa vereceklerde çıkacam.diye hiç güzel değil ne.kadar uzak o kadar iyi 
0 oy
(2,152 puan) tarafından
Yapma ben yandım sen yanma kardeşim kimse beni uyarmadı ben o b*ku yedim 6 yıldır kurtulamıyorum ki kurtuluş yok gibi 
0 oy
(836 puan) tarafından
Ben onlarla aynı oksijeni bile almak istemiyorum o kadar tahammülsüzlük  var.kaynanam eski kafalı kese bir olsun diyor yani eşim memur vizede baksn tabi benim o yanlı olmadığımı biliyor tahammül edemiyorum ..
0 oy
(583 puan) tarafından
Benim kaynanam ile eltım altlı üstlü oturuyor bende şehır merkezindeyım 2 gün önce kayınvalıdeme geldim dün hamur kestık eve hıc bakamadık bugünde camlar kapılar balkonları sildim bir güzel ama camlardan çay dökmüş ekmek ufaklarını silkelemiş yemek artıkları silerken sınır krızi geçırdım en sonunda eşlime dedim ya bi insan bu kadar pis olamaz ya vallahi lanet olsun bahçeyi bi görsen çocuk bezleri eskı kıyafetlerı fırlatmış atmış deli oldum mıkrop kısaca e
0 oy
(5,585 puan) tarafından
Asla kabul etme durumun varsa tabiki. 20 senedir aile binasındayim. Artısindan çok eksisi var.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 704 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 216 göst.
0 oy
26 cevap 383 göst.
0 oy
7 cevap 292 göst.
26 Temmuz 2024 Aile kategorisinde sweetlady (753 puan) tarafından soruldu

401,984 soru